Μετά την αναβολή της 7ης ψαρευτικής συνάντησης η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, η διαχειριστική ομάδα του paraktiopsarema.gr αποφάσισε τη μεταφορά της εκδήλωσης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Οπότε καλούμε για κόμη μια φορά όλους τους φίλους της παράκτιας αλιείας μαζί με φίλους και γνωστούς στη 7η συνάντηση του paraktiopsarema.gr
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Ο καιρός στο Αλιβέρι την Κυριακή, από ότι όλα δείχνουν, θα είναι σύμμαχος μας!
Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά όχι τόσο για ψαρέψουμε αλλά όσο για να τα πούμε.... απορίες και σεμινάρια για όλες τις τεχνικές για όλους τους φίλους και φυσικά πολύ φαγητό!!
Όχι τίποτε άλλο, αλλά περιμένω το σεμινάριο για το spinning από τον Δήμο, πως και πως...
![]()
Πόσοοοο σας ζηλεύω... (με την καλή έννοια)!
Τραβήξτε κανένα βιντεάκι για μας που δεν έχουμε την δυνατότητα να παραβρεθούμε!![]()
Όσοι από τους φίλους οι οποίοι θα παρευρεθούν την Κυριακή στη συνάντηση μας, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι θα υπάρχει ψησταριά που θα ψήνει ακατάπαυστα. Έτσι θα θέλαμε να σας προτείνουμε, έαν το επιθυμείτε και έχετε την δυνατότητα, να φέρετε και εσείς το "κάτι τι σας" για να συμβάλετε στη αυξημένη όρεξη που θα έχουμε όλοι μας! Σουβλάκια, κοψίδια, ψωμί, μπύρες κτλ κτλ είναι όλα καλοδεχούμενα!!
Σας ευχαριστούμε!
![]()
Μακαρι να μη δουλευα αυριο να ερχομουν κ γω,
καλα να περασετε,που αυτο ειναι σιγουρο,παιδες.
Καλη διασκεδαση κι απο μενα και ισως τα πουμε στην επομενη![]()
Με τοσα κοψιδια τυφλα να εχουν τα βλαχικα .ποιος θα εχει το νου του στο ψαρεμα???
Εύχομαι να περνάτε καλά αυτη την ώρα φίλοι μου. Δυστυχώς ενα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου με κράτησε μακρυά. Την επόμενη φορά να μαστε καλά όλοι.
Του δωσαμε και καταλαβε κανονικα (στα κοψιδια) απο ψαρια ομως...
ειχε αυτον το νοτια που αγαπαμε ολοι μας,φαντασου ουτε φυκια δεν ειχε![]()
Εσύ πάντως έφαγες μπόλικη.... τσίκνα![]()
Πω πω τα τσάκισα τα Χταπόδια στην συνάντηση!
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
Καμια φωτο ρε παιδια δεν παιζει να δουμε κι εμεις που δεν ηρθαμε να ζηλεψουμε λιγο???
Ναι Billy, χωσε καμία φώτο να μας τρελανεις φίλε,
Το είχα άχτι να έρθω, εκτός ότι ήθελα να σας δω να γνωριστούμε από κοντά επιτέλους, ήθελα να παρακολουθήσω το σεμινάριο του Δήμου,γιατί έχω ένα κάρο απορίες να μου λύσει για το ξεκίνημα spinning.
Αλλά δυστυχώς με την εφταημερη μου δουλειά λόγω της σεζόν , μου στερησε το ψαρεμα, και αυτήν την όμορφη συνάντηση......... Τι να πω.
Πάντως Billy αν υπάρχουν φώτο πωροσε μας χάχα.
Σελιδοδείκτες