αι γιαννης παπα νερο ααχ τι μου θυμησατε τωρα ρε συμπατριωτες.....
αι γιαννης παπα νερο ααχ τι μου θυμησατε τωρα ρε συμπατριωτες.....
Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη μας, μπορούμε να οργανώσουμε ένα σεμινάριο - εκδρομή για surf casting σε παραλία της Εύβοιας στην οποία θα έχει και τις ανάλογες συνθήκες!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
αααααααα αναβεις φωτιες.να ετοιμαζω τα τρισπαστα δηλαδη?καλημερα.
Βασίλη πρέπει να το κανονίσουμε !! Για να μάθουμε και 5 χειροπιαστά πράγματα για αυτή τη τεχνική να μπορούμε να την απολαύσουμε όπως πρέπει !!!
ΟΚ! Μόλις αρχίσουν οι βοριάδες για τα καλά θα οργανώσουμε ένα "open" ψάρεμα σε συνθήκες surf!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
ναι μεσα και γω!!!Βασιλη τελικα ποιο τρισπαστο να παρω;;;;;;;;;; ωραιο το iridium surf one αλλα το tristar μου "εκανε" πιο πολυ!!!!
up!!
Μέσα.....αν και δεν εχω τα απαραιτητα εργαλεια....
Διαβαζοντας το υπεροχο αρθρο του Βασιλη,αλλα κ τις αναρτησεις των υπολοιπων,
μου βγηκε η εξης απορια,
ποια ειναι η διαφορα του surf casting με το long casting
αφου οπως δειχνουν ο σκοπος μας ειναι να στειλουμε την αρματωσια μας
οσο περισσοτερο βαθεια μπορουμε κ αν ο εξοπλισμος διαφερει.
Με τα καλαμια του surf μπορεις να κανεις απλο
casting ή οχι;κ αν οχι γιατι;
Εννοείται πως μπορείς. Κρεμάς εναν πανάλαφρο ειδοποιητή για να βλέπεις τα χτυπήματα των μικρών.
Βασιλη κ Σπυρο σας ευχαριστω για τις απαντησεις-πληροφοριες.
Το μονο που μενει ειναι να βρω ενα καλαμι κ μηχανισμο που
να μπορει να τα σηκωσει η τσεπη.
Καλησπέρα στο φόρουμ. Ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση χρήσης νήματος σε μηχανισμούς σταθερού τυμπάνου πόσες βόλτες στον μηχανισμό βάζουμε shock leader πριν την βολή; Φοβάμαι για τούφες γιατί η βολή με μεγάλα surfcasting καλάμια δεν είναι πάντα απόλυτα ελεγχόμενη λόγω μήκους και βάρους συνόλου. Πάντα χρησιμοποιούσα πετονιά και είπα να δοκιμάσω νήμα και στο surf casting να δω αν αξίζει την αλλαγή......!!!!! Ευχαριστώ!
Σελιδοδείκτες