Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το paraktiopsarema.gr θα πραγματοποιήσει για όλα τα μέλη του, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόριο Ρακί Μεζέ την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00μμ.
Το εστιατόριο "Ρακί Μεζέ" βρίσκετε στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334 στη Καλλιθέα. Τηλ: 21 0942 9027
Παρακαλούμε τα μέλη μας τα οποία θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους να δηλώσουν συμμετοχή, γράφοντας παρακάτω όνομα τους ή το user name και τον αριθμό φίλων που τυχόν, θα θελήσουν να έρθουν στην εκδήλωση.
Τιμή μερίδας ανά άτομο 14 ευρώ.
Ευχαριστώ!
![]()
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Me me me +1 σύνολο 2
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
Λογικα θα μπορεσω να παρευρεθω και εγω
Κλεισε μου και εμενα πρωτο τραπεζι πιστα![]()
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το paraktiopsarema.gr χωρίς δώρα, δεν γίνεται!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τα παρακάτω δώρα.
![]()
![]()
Σημείωσε με Billy και εμένα (Georgecasting)
Θέλω πολύ να έρθω να σας γνωρίσω από κοντά γιατί πραγματικά είστε οι καλύτεροι!!!!
Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος,σεβασου την θάλασσα κάθε φορά που την επισκεπτεσαι,και να'σαι σίγουρος θα σεβαστει και αυτή την κάθε σου επίσκεψη!!!
Me of course + 1
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το paraktiopsarema.gr θα πραγματοποιήσει για όλα τα μέλη του, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόριο Ρακί Μεζέ την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00μμ.
Το εστιατόριο "Ρακί Μεζέ" βρίσκετε στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334 στη Καλλιθέα. Τηλ: 21 0942 9027
Παρακαλούμε τα μέλη μας τα οποία θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους να δηλώσουν συμμετοχή, γράφοντας παρακάτω όνομα τους ή το user name και τον αριθμό φίλων που τυχόν, θα θελήσουν να έρθουν στην εκδήλωση.
Τιμή μερίδας ανά άτομο 14 ευρώ.
Ευχαριστώ!
![]()
Θα ερθω και εγω + 1. (συνολο 2)
7bpm = Σταυρος Παπαθανασιου
BTW, Χρονια πολλα και καλα σε ολους
Σπύρος Αντζουλάτος (lethrinis) + 1 .
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και πολλα ψαρεματα δυο θεσεις και εγω για την πιτα μας
2 γωνιακες θεσεις και για μενα.......συνολο 2
Βασίλη ξανάκανω μια ενημέρωση
Εγώ + 1 φίλος
Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος,σεβασου την θάλασσα κάθε φορά που την επισκεπτεσαι,και να'σαι σίγουρος θα σεβαστει και αυτή την κάθε σου επίσκεψη!!!
Καλησπέρα, εγώ +2 ακόμα
Αργύρης + Ελένη = L.F.E. εεεεε 2 ατομα ηθελα να πω...
Καλημέρα.
Θα έρθω και εγώ. Μπορεί και ένας φίλος. Θα ενημερώσω την Πέμπτη ή την Παρασκευή για αυτόν.
Σίγουρα 1 θέση προς το παρών.
Θύμιος!
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη taikon : 02-02-2016 στις 10:01
Επειδη οσο παει και αυξανεται ο αριθμος των ενδιαφερομενων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του paraktiopsarema.gr ας συνοψισουμε τον συνολικο αριθμο των μελων του φορουμ και ας πει ο καθενας εαν επιθυμει να κανει καποια αλαγη ή να συμπληρωσει κατι
Βασιλης Βασιλαροπουλος +3
Δημος Καπογιαννης +1
Νικος Κοκκινης
Psycho13
George casting +1
Kostas Lan +1
7bpm +1
Lethrinis +1
Neokosmidis.mixalis +1
Nikos Tatalias +1
Theosdor +2
Argi +1
Taikon +1
ΣΥΝΟΛΟ : 27 Τρελαμενοι Ψαραδες !!![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Nick13 : 06-02-2016 στις 20:34
Τελικά θα έρθει και ο φίλος!Συγνώμη για την καθυστέρηση. Οπότε 2 άτομα, εγώ και ένας φίλος. Ευχαριστώ!
Εγω δυστυχως θα κανω ταξιδι αναγκαστικα αυριο οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω αν και το ηθελα!![]()
Αν διαβασω οτι τα δωρα τα κερδισε η Αθανασια Νταβαρινου....θα πεθανω!!!
Καλα να περνατε παιδια,μακαρι να ημουν πιο κοντα να ειμαι κ γω εκει.
Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις.........................
Ψαροκουβεντες και μασα τετοια ωρα εσεις, δουλεια εμεις......
![]()
Να μαστε καλά και του χρόνου. Ωραία παρέα σε ωραίο κλίμα με ωραίο φαγητό και ζωντανή ελληνική μουσικούλα, τι άλλο να ζητήσεις απο μια ψαροπαρέα. Περιμένουμε τις πολλές φωτό του event με αγωνία.
Αντε και η επομενη πιτα να κοπει στη θαλασσα με τα καλαμια να προσκυνανε και τα καρβουνα να καινε![]()
Σελιδοδείκτες