Χαιρετ τα μέλη της ομάδας...
Καλούμε όλους τους κατασκευαστές τηλ/νων σκαφών , ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδών αλιείας και ψαράδες που ψαρεύουν με βαρκακι ψαρέματος να έρθουν στην συνάντηση που θα γίνει στις 12/5/2019....στις 19:00 ...
Μαζί μας θα παρεβρεθει ο πρόεδρος του σωματείου ερασιτεχνών αλιέων όπου έχει γνώσει του θέματος και θα μας βοηθήσει στο πως πρέπει να κινηθούμε....Θα συζητήσουμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις ώστε να βγει κάτι σωστό...
Το σημείο συνάντησης μας είναι εδώ.....
Barrio Cafe
Τσιμισκή 4, Νίκαια 184 52
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Καλό είναι όσοι τουλάχιστον μένουμε τριγύρω στις περιοχές του Πειραιά που είμαστε πάρα πολλοί να παραβρεθούμε γιατί το θέμα είναι σοβαρό.
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Καλά να περάσετε όσοι θα είστε εκεί. Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο (π.χ. αν θα υπάρχει βίντεο ή ηχητικό ή και με κάποια σχόλια) να ενημερώσετε για το τι συζητήθηκε θα σας είμασταν ευγνώμονες.
Βασίλη, το θέμα έχει να κάνει με απαγορεύσεις κ.λπ? Αν ναι, μόνο για τα σκαφάκια ή γενικότερα? Υπάρχει κάτι σχετικό που μπορούμε να διαβάσουμε?
Σόρρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων.
Ο καιρός φτιάχνει, κάντε κανένα ψαρεματάκι και για μας
Να 'στε και να περνάτε καλά
λογικα ειναι μονο για τα σκαφακια μιας και υπαρχει απαγορευση της χρησης τους απο το λιμεναρχειο
καμια ενημερωση για το τι εγινε-ειπατε
Καλησπέρα συνάδελφοι. Αν μπορεί κάποιος να μας πει τι έγινε στη συνάντηση it would be much appreciated, που λεν και στο χωριό μου.
να είστε καλά!
βλεπω στο φβ οτι εχουν ξεκινησει ολοι σιγα σιγα να πουλανε τα σκαφακια
αυτο μονο για καλο δεν γινεται
Αναμενόμενο....αλλά και το fb κατ εμέ έχει κάνει μεγάλη ζημιά ...γιατί όταν "κοκορευεσαι"συνέχεια
Κάποια στιγμή την πατάς ...
Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό όλοι όταν πάμε για ψάρεμα πάμε να πιάσουμε ψάρια και να περάσουμε καλά...αλλά όταν από το πάω για ψάρεμα να περάσω καλά.... περνάς στο πάω να πιάσω για να πουλήσω περνάς σε άλλα μονοπάτια...
πολυ σωστος .
Φίλοι μου εγω τελικά δεν τα καταφερα τελευταία στιγμή να πάω. Σήμερα έμαθα πως το Σκ που μας πέρασε στο αλεποχωρι και την ευρύτερη περιοχή κατασχέθηκαν 12 σκαφακια. Δεν ξέρω αν ισχύει....
Θενκς για την απάντηση Σπύρο. Ότανν μπορέσει να γράψει ο Βασίλης (που σίγουρα ξέρει κσλύτερα από όλους μας) ή κάποιος άλλος φίλος που ήταν εκεί, θα μάθουμε. αλλά μάλλον περί αυτού πρόκειται.
ναι σπυρο ισχυει
οπως γραφει και ο vagtnt το φβ αλλα και τα βιντεακια στο υτυβε εχει κανει μεγαλη ζημια. βγαινει ο καθε ενας και ανεβαζει φωτος με υπερψαριες ή βιντεο που πιανουν αρκετα μεγαλα ψαρια ,
λενε και οτι ψαρευουν στην ευρυτερη περιοχη αλεποχωρι, ψαθα, σχοινο κτλ και πλεον ναι υπαρχει προβλημα
ειναι και ο νομος ο,τι να ειναι και ο καθενας μπορει να τον ερμηνευσει οπως θελει
ενα μπαχαλο γενικα που ξεκιναει απο την μαλ@κια που δερνει μερικους
...αυτό πάλι που λένε δημόσια τα μέρη; Τι κακό πράγμα είναι κι αυτό! Θες να πας να ψαρέψεις; ΟΚ. Μα να κάψεις και το μέρος που σου έδωσε ψαράκι; Γιατί;
Σελιδοδείκτες