Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-

Αρχική ανάρτηση από
billegend
Ηδη εδωσα παραγγελια αλλους 2 , λιγο βαρυτερο σα συνολο αλλα δεν ειχα θεμα ουτε σε βολες,πουθενα.το ερωτευτηκα αυτο το μηχανακι απλα

Χαχαχαχαχαχαχα αυτό λέγεται έρωτας με την 1η ματιά!!!!!!
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Chris_Ncm για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 31
Ηρθαν και οι επομενοι 2 πενν.Να δω τωρα με τι θα τους γεμισω,χαχα.Η θα παιξει 0.30 trabucco (αν δεν ειναι πολυ λεπτη)με s.l αλλα κρυφοκοιταζω και νημα (πιο δυσκολο)
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον billegend για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
γιατι ειναι δυσκολο το νημα ? απλο ειναι φιλε μου. οπως περνας τη πετονια θα περασεις το νημα. απλα μετα υποχρεωτικο το σοκ λιντερ
βεβαια πρωτα θα πρεπει να μπαζωσεις αρκετα μετρα πετονια και μετα το νημα
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 31
Σιγουρα το νημα ειναι ευκολο να το βαλεις στο μηχανισμο.Το δυσκολο ειναι να το αποφασισω στο casting αλεξανδρε..
-
-
Με δυο μπομπίνες δεν είσαι?
Τοτε στη μια εχεις μια πετονιά και στην άλλη αντί να βάλεις μια πιο ψιλή βάλε νήμα για να εχεις και αντοχή αλλά και μέτρα σε βολή.
Οκ,το νήμα έχει τελείως αλλη φιλοσοφία στο ψάρεμα απο αρχή μέχρι τέλος σε σχέση με πετονιά.
Αν δεν δοκιμασεις ουσιαστικά δεν μπορείς να κρινεις.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον filosofos για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
μην σε προβληματιζει καθολου
και εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου , τις σκεψεις κτλ αλλα οταν τελικα το δοκιμασα μου αρεσε
εχω ενα μηχανισμο με νημα και 2 με πετονια και λεω συντομα να βαλω νημα στον ενα ακομα
αυτα για καστινγκ γιατι σε ολα τα αλλα μοτερακια για ολα τα υπολοιπα ψαρεματα δουλευω μονο νημα
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 31
Παιδια δουλευω νημα γενικα,και σε heavy που εκανα και σε σπινινγκ εννοειται.Προς το παρω τα φορτωσα με 0.35 (η 0.30 μου ανηκε πολυ ψιλη τελικα) και σοκλ.50αρι.Παντως και στα 2 πηρε 500 μέτρα..Το νημα δε το αποριπτω,ειναι κατι που μου αρεσει,στα δυο πιο κοντα καλαμακια δουλευω 0.20 χωρις προβληματα..Αλλα και αυτη η τραμπουκο ειδικα με σλ μπροστα ειμαι σίγουρος θα με βγάλει πολυ καιρο..
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον billegend για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
καλησπερα σε ολους...τι πιστευετε για penn surfblaster 8000 (https://www.tsourosmarine.gr/el/mhxa...laster-ii.html )και το oceanic marvin surf (https://fishingplanet.gr/oceanic-marvin-surf-7281); οι συνθυκες ψαρεματος ειναι 1-5 μποφορ και μικτους βυθους.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
-
Πολυ ωραίο σετ. Το μηχανακι είναι πασίγνωστο πλέον. Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής, άψογη λειτουργία, στεγανό, θηριωδη μπομπίνα, δυνατή έλξη, απλά είναι αρκετά βαρύ. Το καλάμι της oceanic θα σου δουλέψει και σε δύσκολους βυθούς, έχει πολυ καλό ρυθμό ανάκτησης και δραση.
-
-

Αρχική ανάρτηση από
Koukou555
Για το καλαμι δεν έχω γνώμη μια και δεν το έχω δουλέψει όμως για το μοτέρ μόνο καλά λόγια έχω να σου πω όπως και οι περισσότεροι.
Αξιόπιστο, πολύ δυνατό με έξοχη συμπεριφορά.. Αν δεν σε φοβίζει μεγέθος- βάρος που τις περισσότερες φορές ζυγίζει σωστά με ένα καλάμι χτυπά το.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες