Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Αρματωσιά raglou με minnow
Καλησπέρα σε όλους!
Έχει δοκιμάσει κανείς χελάκια raglou μπροστά και σε συνδυασμο τεχνητό ψαράκι πίσω?
Εντάξει έχω δει στην πράξη μικρά χελάκια με μπομπάρδα μου έδωσαν στο παρελθόν κάποιες λίτσες και μικρά μελανούρια.
Το πρώτο το είδα πρόσφατα σε κάποιο βίντεο να δείχνουν την αρματωσιά.
https://www.youtube.com/watch?v=DwNNL5Br-8E
-
-
Εγώ πάντως πρώτη φορά το βλέπω. Έξυπνο. Φαίνεται το τεχνητό να κυνηγάει την σιλικόνη. Ίσως να το δοκίμαζα, έχει μια λογική η σκέψη. Τώρα αν θα δουλέψει κιόλας....
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Nα πέσουν λίγο τα μποφώρια και θα το δοκιμάσω και γω.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
δεν ειναι κακη η σκεψη
αλλα γιατι δεν βαζει το μινοου στην ιδια πετονια με το χελακι και εχει 2 διαφορετικες πετονιες? μπερδεμα μου μυριζει .
αντωνη μπας και το δοκιμασες?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Alexsuzuki
δεν ειναι κακη η σκεψη
αλλα γιατι δεν βαζει το μινοου στην ιδια πετονια με το χελακι και εχει 2 διαφορετικες πετονιες? μπερδεμα μου μυριζει .
αντωνη μπας και το δοκιμασες?
Kαλημέρα!
Ναι το δοκίμασα αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Σε καμία τεχνική δεν έχω πάρει τπτ εκτός από κάτι χάνους σε light shore jigging. Τα περισσότερα είναι αυγομένα έχει μικρούς κέφαλους γοπί γόνο και τρώνε μονάχα οι σαργοί σε αθερίνα νωπή. Αυτό το τελευταίο με ενημέρωσε κάποιος που έβγαλε 16 κομμάτια χαρακωτούς με 6 μποφώρ σε λαγκόνι με νοτιαδούρα.
Αυτά από μένα κάποιο νέο από εσάς?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
ειχα καιρο να παω για ψαρεματακι. πηγα τριτη και τεταρτη μετα το πασχα
λιγα τα πραγματα.την τεταρτη πηρα κατι περκες που τις επεστρεψα και ενα καλο σαργο κατι λιγοτερο απο κιλο. λιγο πριν το σουρουπο και πανω που ειχε βγαλει ενα αερακι και λιγο κυμα. τις προηγουμενες 3 μερες η θαλασσα ηταν λαδι και ειχε απνοια
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες