Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
βασιλη με τον τροπο που γραφω τα λεπια θα φυγουν ΜΑΖΙ με την πετσα
δεν ξερω γιατι αλλα εκει περα δεν την τιμουσαν την πετσουλα
ασε οτι τραβαγα τα μαλλια μου και τα @@ γιατι τις συναγριδες τις εκαναν στο τηγανι και οχι ψητες ...
οταν τις ζητουσα ψητες με κοιταζαν καλα καλα και ελεγαν οχι λες και ζηταγα κατι τελειως παραλογο ...
παλι καλα καποια στιγμη βρηκα κατι ελληνες που μεναν εκει και μου εκαναν ενα βραδυ το τραπεζι με ενα ροφο ψητο
-
-
Συγνώμη αλλά την πετσουλα δεν την χαραμίζω για κανένα λόγο! Θα προτιμήσω τον δικό μου τρόπο...
-
-
-
Τα παρακάτω μέλη 7 έκαναν Like!! στον Geotron για αυτό το post.:
-
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
και ένα βιντεάκι που παρουσιάζει περιληπτικά την όμορφη ψαρευτική ημέρα που είχα τις προάλλες!
https://youtu.be/VjNEvbzkzPA
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Geotron για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
καμια σχεση με το πρωτο βιντεακι σου που ειχα δει. εχεις βελτιωθει πολυ
αλλα αλλαξε καμερα ρε αδερφε. πονεσαν τα ματια μου με αυτη
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Σ' ευχαριστώ πολύ, έχω ακόμα πολλά να βελτιώσω!
Αλήθεια, για την κάμερα που λες, τι σε χάλασε ? Μήπως είδες το βίντεο σε χαμηλή ανάλυση και πιξελιαζε? Me 720 p το έχω τραβήξει στα 30 frames. Με ανάλυση1080p και πάνω τα αρχεία βγαίνουν πολύ μεγάλα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
ναι φιλε το ειδα σε χαμηλη αναλυση οπως σωστα εγραψες .
δεν ξερω για ποιον λογο μου το εβαλε ετσι το υτυβε
μετα το εβαλα σε καλη αναλυση και το ειδα μια χαρα
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Μετά από 15 ώρες σερί ψαρέματος και λίγο πριν καλέσω το...ΕΚΑΒ να με μαζέψει, ήρθε το πρώτο μου λαυράκι!!!
https://youtu.be/yIchvuvTYp0
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Geotron για αυτό το post.:
-
Πάρε απόχη... Μετά από 15 ώρες ψαρέματος αν έχανες το ένα ψάρι που πιάστηκε από απόχη, θα βούταγες μέσα. Γκαραντί!
-
Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Την είχα την απόχη στ αμάξι!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο: έχεις να μου προτεινεις έναν ελαφρύ αλλά και οικονομικό μηχανισμό για να τον έχω κυρίως για jigging μικρών πλάνων 20 - 40 γραμμαρίων? Το καλάμι που θα κουμπώσει είναι το dam effzett yagi yellow 2.74m με c.w. 12 -42.
Λέγοντας οικονομικό μέχρι 50 -60 ευρώ και ελαφρύ μέχρι 300 γραμμάρια.
Βλέπω διάφορα okuma, Mitchel, dam αλλά δεν ξέρω να αξιολογώ τα χαρακτηριστικά τους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
Στο σπινοκάλαμο τι μηχανισμό έχεις; Μήπως κάνει εκείνος.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Έχω τον daiwa legalis lt 3000dc αλλά ξέρεις τι γίνεται. Ενώ με αυτόν σπιναρω απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα κτλ, όταν προσπαθώ να jiggarω πολύ συχνά έχω τούφες κτλ. Τώρα λόγω απειρίας? Λόγω ότι τυλίγω και το νήμα είναι χαλαρό ? Μήπως λόγω καλαμιών που είναι καθαρά για σπινινγκ? Μήπως φταίει ο μηχανισμός της daiwa? Δεν ξέρω, μάλλον όλα μαζι.
Θα ήθελα λοιπόν έναν δεύτερο μηχανισμό για να μάθω την τεχνική του light shore jigging.
-
-
Τι ανάκτηση έχει ανά μανιβελιά ο μηχανισμός σου;
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
Ε ναι θες από 90-95 και πάνω. Κοίτα σ' αυτά τα χρήματα όμως δεν ξέρω τι να σου προτείνω όμως.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
πολύ ωραία, θα το ΄ψαξω. σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. καλημέρα
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό καιρό και πολλές άκαρπες εξορμήσεις, ο Ποσειδώνας κάτι έδωσε! Φανταστική εμπειρία οι μάχες με τους κυνηγούς!!! Τα ψάρια αυτά είναι στην καρδιά μου γιατί το πρώτο ψάρι που επιασα ήταν κυνηγός!
https://youtu.be/9Mis_ZCxtJs
-
Τα παρακάτω μέλη 10 έκαναν Like!! στον Geotron για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Geotron
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό καιρό και πολλές άκαρπες εξορμήσεις, ο Ποσειδώνας κάτι έδωσε! Φανταστική εμπειρία οι μάχες με τους κυνηγούς!!! Τα ψάρια αυτά είναι στην καρδιά μου γιατί το πρώτο ψάρι που επιασα ήταν κυνηγός!
https://youtu.be/9Mis_ZCxtJs
Ωραίες στιγμές.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το βυθόμετρο που αναφέρεις; Εκτός από το android app από ότι καταλαβαίνω χρειάζεται και κάποιος εξοπλισμός.
Βέβαια αυτά τα apps έχουν και demo mode με πολλά ψάρια..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες