Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
παραμαλο και μάνα
Μπορώ να βαλο αντί για κόμπο στριφταρι και μετά το παραμαλο ενός μετρο??? Μάνα είναι πετονια 25 carbon και παραμαλο 18 carbon
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Μετα το παραμαλλο βαζουμε συνηθως παραμανα για ευκολη αλλαγη τεχνητων. Το στριφταρι χρειαζεται μονο σε πλανακια που περιστρεφονται καθως δουλευουν, αλλα και παλι βαζεις το στριφταρι στο κρικακι και συνδεεις με την παραμανα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Είναι υποχρεωτικός ο κόμπος από μανα σε παραμαλο με στριφταρακι δεν μπορούμε να τον αποφυγουμε
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
ωχ ναι δικιο εχεις... δεν διαβασα καλα τι εγραψες και νομιζα οτι εννοουσες το στριφταρι μετα το παραμαλλο. τι σου κανει η νυστα χαχα
Προσοχη παντως με το στριφταρι να μην περναει απο τους οδηγους του καλαμιου γιατι θα τους χαλασει!!!
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ποια fluorocarbon θα διαλέγατε για παράμαλλο στο spinning; Είμαι μεταξύ των: Sakana Gold, YGK Special, Platil Ghost, Sunline Siglon, Asso Big Catch.
-
-
Η sakana gold ειναι η πιο καλή απο τις πάνω. Απόφυγε τη platil σ αυτη τη τεχνική. Καλή και τίμια αλλα για συγκεκριμένα πράγματα.
Στάλθηκε από το SM-A105FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Ευχαριστώ. Αναφέρομαι στην Sakana Gold New, όχι την παλιά. Έχουν και διαφορά στην τιμή με την παλιά να είναι ακριβότερη. Υπάρχουν επίσης και οι YGK FC Paradic και Berkley Trilene σε αυτή την κατηγορία τιμής.
-
-
Περίμενε λίγο μήπως για spinning έχει να σου προτείνει κάποιος φίλος κάτι καλύτερο.
Στάλθηκε από το SM-A105FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Κοίτα η κορυφή στις fc (και ιδίως στις πιο μικρές διατομές) είναι η seguar αλλά και η ακριβότερη. Σε τι διατομή θες να παίξεις και για τι είδους ψάρια;. Και καλύτερα αυτό να το κάνεις όχι εδώ, αλλά στην οικεία θέση του φόρουμ για να μπορεί να το βρει κι ένας τρίτος.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Pri
Κοίτα η κορυφή στις fc (και ιδίως στις πιο μικρές διατομές) είναι η seguar αλλά και η ακριβότερη. Σε τι διατομή θες να παίξεις και για τι είδους ψάρια;. Και καλύτερα αυτό να το κάνεις όχι εδώ, αλλά στην οικεία θέση του φόρουμ για να μπορεί να το βρει κι ένας τρίτος.
Διατομή θέλω μικρή. Σκέφτομαι 0.23-0.26, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Νήμα PE0.8 0.14mm. Κυρίως κοκάλια τώρα το καλοκαίρι αλλά έχει και άλλα (λαβράκια, γοφαρια, λουτσοι) Το ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις όλα τα ψαρέματα με ένα αλλά σκέφτομαι να πάρω για αρχή μια διάμετρο, ίσως 0.25-0.26.
-
-
Seguar, για εμένα. Από αυτές που ανέφερες ΟΧΙ την assos σε τόσο μικρές διατομές.sakana gold και ygk τις έχω δουλέψει αλλά την προτίμησή μου την έχω δώσει στην seguar. Σε μεγαλύτερες διατομές χρησιμοποιώ και άλλες για φτηνότερα γιατί είναι και ακριβή η ρημάδα η seguar...
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Pri
Seguar, για εμένα. Από αυτές που ανέφερες ΟΧΙ την assos σε τόσο μικρές διατομές.sakana gold και ygk τις έχω δουλέψει αλλά την προτίμησή μου την έχω δώσει στην seguar. Σε μεγαλύτερες διατομές χρησιμοποιώ και άλλες για φτηνότερα γιατί είναι και ακριβή η ρημάδα η seguar...
Έχεις δουλέψει και την YGK Special και την YGK Paradick; Πράγματι η Seguar είναι η καλύτερη και η πιο ακριβή η άτιμη.
-
-
Τις ygk τις δουλεύω εγώ και τις δυο στο casting. Η paradik ειναι καλύτερη απο την special γι αυτο και ακριβότερη. Είναι πολυ καλές και οι δυο. Απο 0.26 και πάνω δε θα σε προδώσουν εύκολα. Ξεκίνα με paradik και βλέπεις κατα τη γνώμη μου.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Τις ygk τις δουλεύω εγώ και τις δυο στο casting. Η paradik ειναι καλύτερη απο την special γι αυτο και ακριβότερη. Είναι πολυ καλές και οι δυο. Απο 0.26 και πάνω δε θα σε προδώσουν εύκολα. Ξεκίνα με paradik και βλέπεις κατα τη γνώμη μου.
Ok σε ευχαριστώ
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες