Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
Συνταγή Μαλάγρας μέ Κύριο Υλικό τήν Σαρδέλα
παιδιά καλησπέρα σας, Πιό πολύ απευθείνομε στίς παλιοσειρές Εγγλεζάδες. Πάω γειά ένα τετραήμερο γειά ξεκούρασι,μιά καί κουράστικα από τό προηγούμενο ψάρεμα,εδώ γελάμε χαχαχα,αλλά ό τόπος είναι γεμάτος Θάλασσα,οπότε καταλαβαίνει κανείς τί έχει νά γίνει. λοιπόν είπα νά μήν αγοράσω αυτήν τήν φορά έτοιμη μαλάγρα,αλλά νά φτιάξω εγώ,ώστε νά μαθαίνω καί κάτι.Γι'αυτό ζητώ τά Φώτα σας,ξέρω κάτι σάν αρχή αλλά θέλω νά μάθω περισότερα! αυτήν τήν φορά λίγω Κάστινγκ λίγω Απίκο Καί πολύ Εγγλέζικο καί Σπίννινκ Σάς Ευχαριστώ έκ τόν πρωτέρον γιατί ξέρω θά έχω τίς απαντήσεις σας !!
-
-
Παίρνεις καμιά 10 σαρδέλες, βγάζεις κεφάλι κόκαλα ουρα (αυτά τα ανακατεύεις με άμμο ,κ φτιάχνεις την μαλάγρα σου) βάζεις λίγο λαδί ρεγκας τα κανείς όλα ένα πολτό,και τα ανακατεύεις με φρυγανιά (όχι με αλεύρι) κ είσαι έτοιμος, αυτό είναι δόλωμα με βάση την σαρδέλα κ από κι , φτιάχνεις και την μαλάγρα σου.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον spiros(125gr) για αυτό το post.:
-
Φίλε Σπύρο νά είσαι καλά,σέ ευχαριστώ γιατί τίς πληρωφορίες πού μού έδωσες!!
-
-
rocket
Επισκέπτης
αν κ απαντω μαλλον καθυστερημενα κωστα θα σου δωσω την μαλαγρα που χρησιμοποιω εγω με πολυ καλα αποτελεσματα σε κεφαλους..κ τα διαφορα σαργοειδη!ειναι πολυ απλη κ αποτελεσματικη,,,,blue cheese τυρι αυτο με την μουχλα,,πολλοι το λενε ροκφορ αλλα το γνησιο ροκφορ ειναι πανακριβο,,,αλλα εμεις δουλευουμε το blue cheese σαφως φτηνοτερο κ μια χαρα για την δουλεια μας,,γυρω στα 150-200 γρ για ενα κιλο αλευρι,σκονη σκορδο απο το σουπερ μαρκετ..ζυμωνουμε τα υλικα μαζι κ στο τελος λιγη τριμμενη φρυγανια για σφιξιμο κ ετοιμοι!αν κ εσυ αναφερεις με σαρδελα αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις κ αυτην,,,κ κυριως δεν εχει την εντονη μυρωδια της σαρδελας που δεν φευγει με τιποτα απο τα χερια
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη rocket : 04-03-2013 στις 18:29
-
-
συμφωνω σε ολλα ,εκτως απο το αλευρι........!!!
-
-
thanman
Επισκέπτης
Σπύρο, ένας παππούς έβαζε σιμιγδάλι αντί για φρυγανιά!!! Δοκίμασέ το.
-
-
karxarini
Επισκέπτης
Οταν εχω σαρδελες φτιαχνω την μαλαγρα του Σπυρου μονο που τις βγαζω απο την καταψυξη περιπου 4 μερες πριν το ψαρεμα και τις βαζω σε ενα δοχειο σκεπασμενο κρυμενο στο υπογειο , για ευνοητους λογους , και μετα τις αλεθω βαζοντας και σκορδο.
Τωρα αν δεν εχω σαρδελες παιρνω την κονσερβα μακερελ ( σκουμπρι ) την οποια την τηγανιζω πριν.
-
-
Antonis
Επισκέπτης

Αρχική ανάρτηση από
kwstas
παιδιά καλησπέρα σας, Πιό πολύ απευθείνομε στίς παλιοσειρές Εγγλεζάδες. Πάω γειά ένα τετραήμερο γειά ξεκούρασι,μιά καί κουράστικα από τό προηγούμενο ψάρεμα,εδώ γελάμε χαχαχα,αλλά ό τόπος είναι γεμάτος Θάλασσα,οπότε καταλαβαίνει κανείς τί έχει νά γίνει. λοιπόν είπα νά μήν αγοράσω αυτήν τήν φορά έτοιμη μαλάγρα,αλλά νά φτιάξω εγώ,ώστε νά μαθαίνω καί κάτι.Γι'αυτό ζητώ τά Φώτα σας,ξέρω κάτι σάν αρχή αλλά θέλω νά μάθω περισότερα! αυτήν τήν φορά λίγω Κάστινγκ λίγω Απίκο Καί πολύ Εγγλέζικο καί Σπίννινκ Σάς Ευχαριστώ έκ τόν πρωτέρον γιατί ξέρω θά έχω τίς απαντήσεις σας !!
καλησπέρα Κωστα που θα πας για ξεκουραση? Σαμο?
-
-
Αντώνη Φίλε γειά σου, τί κάνεις όλα καλά ? όχι δέν πήγα Σάμο άν καί τό ήθελα πολύ,πήγα στό Άστρος Κυνουρίας ένα 7αήμερο καί πέρασα πολύ καλά!!
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον kwstas για αυτό το post.:
-
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Nick1980 για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες