Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Στόχος προσφορών: 30 EUR, Προσφέρθηκαν: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 31 έως 34 από σύνολο 34

Θέμα: Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας....όλα εδώ πληρώνονται!!!

Φήμη
    guest1234's Avatar
    Αναρτ.
    38
    ..Like!!
    27
    Time Online
    2 Days 20 Hours 21 Minutes 17 Seconds
    Avg. Time Online
    12 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Γιώργο καλησπέρα. Ψάρεψα spinning και από τις 2 πλευρές της νέας γέφυρας από τις 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα περίπου (είχε σουρουπώσει από τις 5 περίπου). Ψάρεψα αποκλειστικά με minnow (18 έως 34 γραμμάρια)
    και έριξα και ένα κουταλάκι κάποια στιγμή 30 γραμμαρίων. Δεν ακολούθησε κάποιο ψάρι, δεν είδα κάποιο ψάρι, δεν χτύπησε τίποτε. Τα ρεύματα πήγαιναν νότια προς Αθήνα και ήταν έντονα. Δεν ψάρευε κανείς άλλος στο μέρος
    αυτό με σπίννινγκ. Όλοι ψάρευαν κάστινγκ με πολύ βαριά βαρύδια πατωτά. Ρώτησα έναν ντόπιο παλιό έμπειρρο ψαρά που ψάρευε δίπλα μου,αν κρατάει κηνυγόψαρα το μέρος, και μου είπε ότι έχει δει πάρα πολύ σπάνια να βγαίνουν
    λούτσοι και γοφάρια. Μου είπε ότι δεν είναι καλό μέρος για σπίννιγκ η νέα γέφυρα και ότι πάσα πιθανότητα δεν έχει συνήθως κηνυγόψαρα. Αντιθέτως μου είπε να πάω στη παλιά γέφυρα για περισσότερες πιθανότητες, αλλά κι εκεί
    δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες. Με λίγα λόγια κατάλαβα ότι και η νέα γέφυρα και η παλιά γέφυρα δεν είναι για σπίνινγκ καλά μέρη και δεν θα ξαναπάω προσωπικά. Δεν αξίζει να κάνω από Αθήνα 200 χλμ. πήγαινε-έλα για να πάρω ψάρι μια φορά στις 30 από ότι κατάλαβα. Τα ίδια χάλια είναι κι εδώ στο Λαύριο π.χ. που είναι και πιο κοντά.

2. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον guest1234 για αυτό το post.:

Φήμη
    georgecasting's Avatar
    Περιοχή
    Χαϊδαρι
    Αναρτ.
    143
    ..Like!!
    66
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    6 Days 10 Hours 12 Minutes 25 Seconds
    Avg. Time Online
    28 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    45
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από guest1234 Προβολή Ανάρτησης
    Γιώργο καλησπέρα. Ψάρεψα spinning και από τις 2 πλευρές της νέας γέφυρας από τις 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα περίπου (είχε σουρουπώσει από τις 5 περίπου). Ψάρεψα αποκλειστικά με minnow (18 έως 34 γραμμάρια)
    και έριξα και ένα κουταλάκι κάποια στιγμή 30 γραμμαρίων. Δεν ακολούθησε κάποιο ψάρι, δεν είδα κάποιο ψάρι, δεν χτύπησε τίποτε. Τα ρεύματα πήγαιναν νότια προς Αθήνα και ήταν έντονα. Δεν ψάρευε κανείς άλλος στο μέρος
    αυτό με σπίννινγκ. Όλοι ψάρευαν κάστινγκ με πολύ βαριά βαρύδια πατωτά. Ρώτησα έναν ντόπιο παλιό έμπειρρο ψαρά που ψάρευε δίπλα μου,αν κρατάει κηνυγόψαρα το μέρος, και μου είπε ότι έχει δει πάρα πολύ σπάνια να βγαίνουν
    λούτσοι και γοφάρια. Μου είπε ότι δεν είναι καλό μέρος για σπίννιγκ η νέα γέφυρα και ότι πάσα πιθανότητα δεν έχει συνήθως κηνυγόψαρα. Αντιθέτως μου είπε να πάω στη παλιά γέφυρα για περισσότερες πιθανότητες, αλλά κι εκεί
    δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες. Με λίγα λόγια κατάλαβα ότι και η νέα γέφυρα και η παλιά γέφυρα δεν είναι για σπίνινγκ καλά μέρη και δεν θα ξαναπάω προσωπικά. Δεν αξίζει να κάνω από Αθήνα 200 χλμ. πήγαινε-έλα για να πάρω ψάρι μια φορά στις 30 από ότι κατάλαβα. Τα ίδια χάλια είναι κι εδώ στο Λαύριο π.χ. που είναι και πιο κοντά.
    Σευχαριστω αγαπητέ φιλε Guest....
    Εγω απο περυσι ξεκινησα αποκλειστικά σπινινγκ και πράγματι ειχα σκοπό να ξαναπαω για το μέρος αυτο.....Δυστυχώς ειναι περιορισμένος ο χρόνος μου λόγο εργασίας και ειχα σκοπο το επόμενο Σάββατο να παω...
    Παλιά εκανα καστινγκ εκεί και εβγαζα τροπαια κομμάτια εκεί καμιά φορα.

Σευχαριστω και παλι φιλε!
    Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος,σεβασου την θάλασσα κάθε φορά που την επισκεπτεσαι,και να'σαι σίγουρος θα σεβαστει και αυτή την κάθε σου επίσκεψη!!!

Φήμη
    manaros19's Avatar
    Αναρτ.
    18
    ..Like!!
    0
    Time Online
    6 Days 6 Hours 20 Minutes 39 Seconds
    Avg. Time Online
    27 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    σημερα το πρωι επισκευτηκσ και γω την γεφυρα στην περιοχη πλακες...συναισθηματα θλιψης και ενθουσιασμου μαζι..γυρισα πισω εχοντας χασει πανω απο 10 παραμαλλα...σε 3 ωρες....ψαριαενα σπαρο και 2 χανους που τους επεστρεψα...το θετικο ειναι οτι πηγα με 7 μονοδολια και 4 απμερικανους και τα φαγανε..δυστυχως ομως ηταν μικρα με αποτελεσμα να βλεπω τις τσιμπιες στο καλαμι αλλα ψαρι να μην πιανω..και ενα καλο που επιασα (υπολογιζω πανω απο μισο κιλο) το εχασα μιας και σκαλωσε η πετονια οπως το εφερνα και παρα τις προσπαθιες μου,η πετονια απο το σκαλωμα κοπηκε..
    τα συμπερασματα μου;σημειο για γερα νευρα μιας και ημουν μονιμως σε επαγρυπνηση αλλα εφταχνα διαρκως και τα παραμαλλα..λογικα θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια στο αμεσο μελλον να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

Φήμη
    SCORPIOK21's Avatar
    Περιοχή
    Αθηνα
    Αναρτ.
    308
    ..Like!!
    318
    Όνομα:
    Κώστας
    Time Online
    2 Weeks 21 Hours 48 Minutes 20 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Minute 5 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    61
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από Vasilis.Vasilaropoulos Προβολή Ανάρτησης
    Επειδή μάλλον τα έχετε μπερδέψει τα φεγγαράκια θα σας δώσω οδηγίες για υπολογίσετε τα αργονέρια.

1ον Κοιτάμε σε σχετικό σαιτ το πόσο ημερών είναι η σελήνη σήμερα. (http://www.mykosmos.gr/loc_mk/moon.asp) Για παράδειγμα σήμερα 18 Νοε 2016 βάση της ιστοσελίδας είναι 19 ημερών.
    2ον Αφού σήμερα Παρασκευή 18 Νοε. η σελήνη είναι 19 ημερών, σύμφωνα με τον πίνακα (http://paraktiopsarema.gr/conditions.html) θα έχουμε αργονέρια σε 4 ημέρες δηλαδή την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.
    Επομένως τα επόμενα αργονέρια του Δεκεμβρίου θα είναι στις Πέμπτη 8/12 και Παρασκευή 9/12

Πιστεύω να βοήθησα!
    Thanks.Νομιζω καταλαβα.Μια χαρα να δω ποτε θα πεσουν ΣΚ

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας