Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 61
Ψαροπουλι Β.Ευβοια
Θα ειμαι για διακοπες εκει τον Αυγουστο.Ξερει κανεις μερη και σημεια για Casting kai Heavy?
-
-

Αρχική ανάρτηση από
SCORPIOK21
Θα ειμαι για διακοπες εκει τον Αυγουστο.Ξερει κανεις μερη και σημεια για Casting kai Heavy?
Καλό μέρος Κωστή αλλα με τις μέρες του και την εποχή του βασικά. Πέρασμα είναι. Μπροστά στη παραλία εγω ειχα ρίξει κοντα στο λιμανι.
Θα περάσεις καλά πάντως. Ωραία παραλία και για μπάνιο, καλό φαγητό και βαθιά νερά που υπο προυποθέσεις μπορεί να δώσουν ψαράκια. Πρέπει να ψαρευτεί μέρες όμως.
Για heavy μέρα μαζεύει πολυ κοσμό. Μόνο πάνω στο πέτρινο μώλο να μην έχεις επαφη με παραλία.
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 22-07-2019 στις 18:17
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 61

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Καλό μέρος Κωστή αλλα με τις μέρες του και την εποχή του βασικά. Πέρασμα είναι. Μπροστά στη παραλία εγω ειχα ρίξει κοντα στο λιμανι.
Θα περάσεις καλά πάντως. Ωραία παραλία και για μπάνιο, καλό φαγητό και βαθιά νερά που υπο προυποθέσεις μπορεί να δώσουν ψαράκια. Πρέπει να ψαρευτεί μέρες όμως.
Για heavy μέρα μαζεύει πολυ κοσμό. Μόνο πάνω στο πέτρινο μώλο να μην έχεις επαφη με παραλία.
Το ειδα και εγω Σπυρο για το μωλο αλλα σκεφτομαι οτι θα περνανε βαρκες και θα εχω ιστοριες για αυτο σκεφτομαι τερμα δεξια απο την αλλη πλευρα της παραλιας που θα εχει και λιγο κοσμο (αν εχει)αλλα δεν ξερω τι παιζει.
-
-
Απο κει ούτε γω ξέρω φίλε. Ειναι μεγαλη ακτη σε μήκος. Γενικά με τις βάρκες ειδικά βράδυ πρόσεχε γιατί οι μπαρμπάδες νομίζουν οτι ειναι μόνοι τους και περνάνε 5 μέτρα απο την ακτή.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες