Αν και δεν εχω ψαρέψει ποτε αυτο το είδος ουτε εχω δοκιμάσει την αρματωσια ενα βιντεο εχω δει στο youtube και φενεται ευκολο και απλο.
Αν και δεν εχω ψαρέψει ποτε αυτο το είδος ουτε εχω δοκιμάσει την αρματωσια ενα βιντεο εχω δει στο youtube και φενεται ευκολο και απλο.
καλημερα isiroros το βιντεο ειναι τελειος λαθος να σου πω ενα παραδειγμα τα αγκιστρια ποτε δν ειναι 1/0 το μεγαλητερο μια συναγριδα το 1/0 μην σου πο τι θα το κανει τα νουμερα ξεκινανε απο 2/0-6/0 και συνηθος βαζουμε 3/0 και ενα 4/0, η πετονια του παραμαλου δεν ειναι 0.40mm ποτε ειναι τουλαχιστον 0.50mm και εγω φαντασου βαζω 0.61mm διπλαρομενω. το βαριδι δεν ειναι σταθερο ειναι σιρομενο παντα με sissy και χορισμεντο το στριφταρι με την παραμανα με μια 0.30 mm πετονια που σε περιπτωση σκαλωματος με ενα τραβιγμα να κοπει και να συνεχισουμε να φερνουμε το ψαρι.Γιατι αν σκαλοσει το βαριδι που 90% αυτο γινετε εχουμε χασει και το ψαρι. αυτα τα λιγα για αρχη και θα ετοιμασω ενα βιντεο σχετικο με την αρματοσια για να δεις καλητερα.
* στις σουπιες βαζουμε 3 αγκιστρια εκτος αν ειναι μικρη βαζουμε 2.
*αν δολοσουμε ζωντανο ψαρι και οχι σουπια καλητερα να ειναι σταθερα και τα 2 αγκιστρια για καλητερο καρφομα.
φιλικα Μιχαλης
Μπορείς να βρεις μερικές πληροφορίες σε αυτό το άρθρο στην κατηγορία Heavy casting.
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Σελιδοδείκτες