Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Στόχος προσφορών: 30 EUR, Προσφέρθηκαν: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 1 έως 13 από σύνολο 13

Θέμα: Γνώμες,απόψεις και συμπεράσματα για μηχανισμούς που έχουμε στην κατοχή μας

Constantine Palivakis
    Επισκέπτης Constantine Palivakis's Avatar

Γνώμες,απόψεις και συμπεράσματα για μηχανισμούς που έχουμε στην κατοχή μας

Εδώ μπορούμε να γράφουμε πως αντιλαμβανόμαστε ο καθένας τους μηχανισμους που έχει στην κατοχή του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο γα κάποιους αλλα και για εμάς τους ιδιους,ώστε να προβληματιζόμαστε και γιατί όχι να βλέπουμε και πόσο προσωπικό θέμα είναι για τον καθέναν η σχέση που έχει με τον εξοπλισμό του.

2. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Constantine Palivakis για αυτό το post.:

Constantine Palivakis
    Επισκέπτης Constantine Palivakis's Avatar
    Να ξεκινήσω εγώ λοιπόν..Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ πολύ 2 μηχανάκια trabucco maxxis Pro Surf 10000.
    Μπορώ να πω οτι για τα λεφτά τους είναι πολύ οκ σαν μηχανισμοί φτάνει να είσαι πολύ προσεκτικός και παρά πολύ τυπικός με την συντήρηση τους.
    Το βασικό τους πρόβλημα για μένα είναι η στεγανότητα,αν και νομίζω οτι όλοι η μηχανισμοί εκτός από κάποιους πολύ ακριβούς έχουν το ίδιο πρόβλημα και το χειρότερο είναι οτι δεν υπάρχουν τρύπες αποστράγγισης για να επιτρέπουν στο νερό να βγει (η shimano έκανε 7 χρονια για να το διορθώσει στο Stella (FA) όποτε έχουμε χρόνο..) και για αυτό το λόγο λέω πάντα οτι αν δεν είσαστε σίγουροι μην τους ρίχνετε πότε νερό για τους πλύνετε..(είναι πολύ καλύτερα να τους περνάς με ένα βρεγμένο πανί).
    Τι θέλω να πω δηλαδή..αν είσαι τυχερός και πιάσει μια αρκετά καλή βροχή και δεν έχεις την δυνατότητα να τα ανοίξεις και να τα καθαρίσεις ειναι δύσκολα τα πράγματα..Φυσικά ειναι απαγορευτικό να τους πλύνεις. Εννοείτε ότι αν τα βρέξει και η θάλασσα μεγαλώνει το πρόβλημα.
    Θέλει πάντα μετά απο 2-3 ψαρέματα καθάρισμα και λαδάκι στο ρολερ γιατι τα ρουλεμάν μαυρίζουν και κολανε με το που κάνεις το λάθος και ξεχαστείς.
    Έχω βρει τρόπο ώστε μειώσω τα νερά που μπαίνουν μεσα στο μηχανισμό με αρκετό γρασσο στις βίδες και κάποια τσιμουχακια αλλα δυστυχώς και πάλι υπάρχει το πρόβλημα αν και σε μικρότερο βαθμό.
    Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά γρήγορο και δυνατό σαν μηχανάκι και θα σε εντυπωσιάσει σαν μηχανισμός,με πολύ καλά φρένα φτάνει να μάθεις χρησιμοποιείς την μικρομετρική ρύθμιση σύστημα που έχει και σου επιτρέπει να μεταβείς από το «free running» στην κανονική χρήση στρέφοντας τη λαβή μόλις μισή στροφή.

4. Τα παρακάτω μέλη 6 έκαναν Like!! στον Constantine Palivakis για αυτό το post.:

antonis12
    Επισκέπτης antonis12's Avatar
    Eγω εχω τον ryobi nose extra τρια χρονια,και ειμαι ευχαριστημενος με τη δυναμη του και χωρις να κανω λεπτομερη συντηρηση,μονο βρεγμενο πανι για σκουπισμα και λαδι σιγγερ στο ρολερ.σε σχεση τιμης-ποιοτητας ειμαι υπερευχαριστημενος.

6. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον antonis12 για αυτό το post.:

Moderator
    Φήμη
    kerk's Avatar
    Περιοχή
    Πειραιας
    Αναρτ.
    109
    ..Like!!
    179
    Όνομα:
    Κυριάκος Κορνάρος
    Time Online
    2 Days 19 Hours 43 Minutes 11 Seconds
    Avg. Time Online
    12 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    50
    λοιπον εγω δουλεψει ryobi ecusima 4000 :τα σπαει!!!
    ryobi zauber 3000 :τα σπαει!!!
    fujitsu quartz red 2000 :τα σπαει!!!
    shimano exage 1000 :τα σπαει!!!
    remixon 3000 :εσπασε...!!! (ζοριστηκε με ενα κοκκαλι 300γρ και εσπασε το ελατηριο στο pick up)
    ολα τα μηχανακια μου βεβαια καθε 3-4 ψαρεματα καθαριζονται και γρασσαρονται.

8. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον kerk για αυτό το post.:

akis
    Επισκέπτης akis's Avatar
    Νομιζω οτι, οτι προσεχεις σε προσεχει............, με απλα λογια!!!!

10. Τα παρακάτω μέλη 5 έκαναν Like!! στον akis για αυτό το post.:

selepes
    Επισκέπτης selepes's Avatar
    ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΣΟΡ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.... Το Reel Σύλληψη 5500 HSG Cinnetic έχει διακοπή ρεύματος 12 kg.
    CINNETIC είναι ο τέλειος συνδυασμός της τεχνολογίας και σχεδιασμού. Τα προϊόντα μας έχουν μια πλήρως λειτουργική και καινοτόμες ψαράδες προσφέρουν λύσεις ευφυής για τις ανάγκες τους. Αυτά τα προϊόντα με βάση την πιο προηγμένη τεχνολογία για την ανάπτυξη εξελιγμένων μηχανικών συστημάτων για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Διατηρήστε ένα σπορ χαρακτήρα με μεγάλη οπτική αισθητική και σε λογική τιμή, αυτό είναι το θέλημα του Cinnetic, σήμα ποιότητας. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Προδιαγραφές:
    • Σώμα, την κάλυψη και ρότορα γραφίτη "HSG" σχεδιασμός με επιπλέον πρόστιμο σώμα "Slim σώμα».
    • το σύστημα σφράγισης μηχανικής εμποδίζει το νερό και τα κρύσταλλα της πρόσβασης αλάτι και το σώμα με την
    πέδηση της μπομπίνας, όλα προστατεύονται από ένα σφιχτό καπάκι.
    • Crank και ανοδιωμένο αλουμίνιο πηνία.
    • 6 +1 φέρον σύστημα, τρεις από αυτούς αδιάβροχο και θέσεις-κλειδιά.
    • Παραλαβή 100% κοίλο χάλυβα.
    • Ο γιος οδηγός τιτανίου νιτρικό επιχρυσωμένο.
    • παράλληλο σύστημα ταλάντωσης για καλύτερη τυλίξτε τη γραμμή.
    • Ισχυρό σύστημα πέδησης 10 kg για το 4500 το μέγεθος
    . • Εξωτερική ανοξείδωτες βίδες.
    • ανοδιωμένο αλουμίνιο εφεδρικό καρούλι.
    Προδιαγραφές
    Σύλληψη 5500 HSG Λόγος = 4,9:1
    Ανάκτηση = 88 cm / TOC
    Βάρος = 410 gr
    Ικανότητα = 200 m / 0.35

Φήμη
    hadow's Avatar
    Αναρτ.
    23
    ..Like!!
    0
    Time Online
    15 Hours 53 Minutes 4 Seconds
    Avg. Time Online
    2 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0

SYNEX SN-665 okuma

παιδια τι εχετε να πειτε γι αυτο το μηχανακι okuma SYNEX SN-665 ?το ξερει κανεις ? το εχετε δοκιμασει ? και αν αξιζει τα 87 ευρω που το πουλαει ενα και μονο σαιτ ? και τελος θα το προτιμουσατε σπο υο tica dolphin (το σκουρο μπλε)

Φήμη
    apos's Avatar
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Αναρτ.
    13
    ..Like!!
    23
    Όνομα:
    Αποστολος
    Time Online
    3 Days 7 Hours 47 Minutes 36 Seconds
    Avg. Time Online
    14 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    καλησπερα,θα ηθελα να ακουσω κριτικες για μηχανισμο ΟΚUMA ZEON ZN65 κ για καλαμια τις YUkI.......αν καποιος εχει καποιο απο τα δυο?
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη apos : 07-02-2014 στις 01:49

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    mitsos.'s Avatar
    Περιοχή
    κως
    Αναρτ.
    215
    ..Like!!
    234
    Όνομα:
    Δημητρης
    Time Online
    1 Week 5 Days 1 Hour 41 Minutes 42 Seconds
    Avg. Time Online
    53 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    59
    Καλησπερα φιλε αποστολη.Για το μηχανισμο που αναφερεις συγκεκριμενα δεν εχω αποψη,αλλα τον περασμενο αυγουστο αγορασα το trio high speed της okuma και χτυπησε αξονα μετα απο λιγο καιρο.Δεν ξερω αν απλως ετυχε γιατι να χτυπαει αξονα μηχανισμος και ειδικοτερα μηχανισμος spinning στα καλα του καθουμενου ειναι λιγο σπανιο.εγω οπως καταλαβες την Okuma την εβαλα στην black list μετα απο αυτο,αλλα και γενικοτερα απο'οτι ακουω πολυ κοσμος παραπονιεται για μηχανισμους της μαρκας αυτης.Για τα καλαμια YURI που αναφερεις δεν τα γνωριζω καν οποτε οτι και να σου πω θα σε γελασω....

15. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον mitsos. για αυτό το post.:

Φήμη
    apos's Avatar
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Αναρτ.
    13
    ..Like!!
    23
    Όνομα:
    Αποστολος
    Time Online
    Avg. Time Online
    14 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    ευχαριστω mitsos και πιστευω να ειναι μεμονωμενο περιστατικο γιατι μολις προχθες τον αγορασα,τον μηχανισμο. απο το καταστημα που τον αγορασες τι σου ειπαν?εγγυηση δεν παιζει?

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    mitsos.'s Avatar
    Περιοχή
    κως
    Αναρτ.
    215
    ..Like!!
    234
    Όνομα:
    Δημητρης
    Time Online
    1 Week 5 Days 1 Hour 41 Minutes 42 Seconds
    Avg. Time Online
    53 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    59
    ενοειτε οτι επαιζε εγγυηση και οτι το εφτιαξαν κιολας.αυτα τυχαινουν...το θεμα ειναι ειναι να μην τυχαινουν συχνα γιατι μετα δεν (τυχαινουν)κατι τρεχει.μην τρελενεσαι κιολας!!!!το οτι ημουν εγω ατυχος δεν παει να πει οτι θα εισαι και εσυ και ολοι!!!!!καλοψαρευτο και να το προσεχεις ε....

18. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον mitsos. για αυτό το post.:

Φήμη
    apos's Avatar
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Αναρτ.
    13
    ..Like!!
    23
    Όνομα:
    Αποστολος
    Time Online
    Avg. Time Online
    14 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    ολα καλα λοιπον,κ εννοειται πως θα χω το νου μου,περιμενω να ερθει το σαββατο για να το δοκιμασω...λες να τραβηξει κανα καλο τεμαχιο τοτε θα μου αποδειξη οτι αξιζε η αγορα

20. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον apos για αυτό το post.:

Κωνσταντινος.Κ
    Επισκέπτης Κωνσταντινος.Κ's Avatar
    καλησπερα παιδια, θα ηθελα την γνωμη σας για τον μηχανισμο BATTLE 7000 της PENN
    αν τον εχει δουλεψει κανεις και γενικωτερα αν ειναι (καλο ονομα) η PENN
    αν κανει για ζωντανο (heavy casting)
    και τελος αν 50mm νημα παει σε αυτον το μηχανισμο για (heavy casting)

+ Απάντηση στο Θέμα

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας