καλό είναι να ξέρουμε και να μπορούμε να κάνουμε συντήρηση στα μηχανάκια μας..
βέβαια πολύ θα φοβούνται να ανοίξουν έναν μηχανισμό μόνοι τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με πολλών ειδών μικρά αντικείμενα που έχει μέσα....
έτσι θα ανεβάσω έναν οδηγό όπως κάνω εγώ συντήρηση στα δικά μου για να πάρετε μια ιδέα.
το μηχανάκι που θα κάνουμε service είναι ένα daiwa caldia 2500
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια υλικά νομίζεται εσείς, να έχετε το manual δίπλα σας ή να φωτογραφίζεται ή να βιντεοσκοπείται κάθε σας κίνηση για να μην
σας περισσέψουν στο τέλος διάφορα αντικείμενα.........
πάμε να δούμε τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε...
το FACOM είναι αυστηρά για μεταλλικά αντικείμενα και όχι για πλαστικά λόγου διαβρώσεις αυτών....τα πλαστικά εσωτερικά και ότι άλλο τα καθαρίζουμε με ασετόν με προσοχή για το χρώμα σερβισ 001.jpg
και εδώ είναι το μηχανάκι που χρησιμοποιήσουμε σερβισ 030.jpg
θα ξεκινήσουμε καθαρίζοντας και γρασάροντας τα φρένα μας. σερβισ 006.jpg
αφαιρούμε την πεταλούδα και γυρίζουμε την μπομπίνα ανάποδα χτυπώντας το στην παλάμη μας για να βγουν οι ροδέλες των φρένων. σερβισ 007.jpg
μετα τα βάζουμε μέσα στο ασετόν για να καθαριστούν από τα παλιά γράσα σερβισ 008.jpg
μετά από 20 λεπτά τα βγάζουμε και σκουπίζουμε σερβισ 012.jpg
γρασάρουμε εσωτερικά και όλες τις ροδέλες φυσιολογικά και δεν το παρακάνουμε σερβισ 013.jpg
από την μέσα πλευρά τις μπομπίνας γρασάρουμε το σύστημα που ακούγονται τα φρένα ...εδώ στο το caldia είναι διαφορετικά οπότε γρασάρουμε εκεί που πατάει
προχωράμε τώρα να καθαρίσουμε την μανιβέλα σερβισ 017.jpg
εδώ καθαρισμένη, γρασαρισμένη, και λαδωμένα τα ρουλεμάν και έτοιμη...μην την ξεχνάτε
εδώ και σε κάθε ρουλεμάν που θα συναντήσουμε θα πρέπει να αφαιρούμε το κάλυμμα προστασίας τους και λαδωθούν σωστά,αλλιώς μπορεί να μην περάσει αρκετό το λάδι και να σκουριάσουν
Για να αφαιρέσουμε το κάλυμμα πρέπει να βρείτε μια μικρή εσοχή πάνω στο ρουλεμάν και με κάτι αιχμηρό π.χ μια βελόνα, να αφαιρέσετε την ασφάλεια που έχει
συνέχεια έχουμε το pick up και τα μπράτσα του
εδώ βάλτε μπόλικο γράσο για να αποφύγουμε τις τριβές
προχωράμε στον καθαρισμό του line roller...που καλό είναι να το καθαρίζουμε συχνότερα ...προσωπικά το καθαρίζω κάθε 10 ψαρέματα...και μην ξεχνάμε...λάδι στα ρουλεμάν,γράσο στα πλαστικά
τώρα θα ανοίξουμε το εσωτερικό του μηχανισμού ξεβιδώνοντας την μικρή βίδα ασφαλείας και το παξιμάδι
πρώτα θα λαδώνουμε την αντεπιστροφή,γρασάρουμε το κάθετο γρανάζι και λαδώνουμε κεντρικό ρουλεμάν....προχωράμε να καθαρίσουμε όλα τα μεταλλικά με fakom, και ότι εχει σχέσει με πλαστικό μα ασετόν
εδώ είμαστε έτοιμη για την συναρμολόγηση του μηχανισμού αφού καθαριστήκανε και γρασάραμε όλα στο εσωτερικό του χωρίς υπερβολές στο γράσο
ο μηχανισμός μας είναι έτοιμος για πολλά ψαρέματα....
ένα service σε τέτοιο επίπεδο το μηχανάκι μας χρειάζεται μια φορά τον χρόνο...εκτός αν έχουμε κάποιο ατύχημα π.χ να πέσει στο νερό, να μπει άμμο που πρέπει άμεσα να τον καθαρίσουμε
όλοι η μηχανισμοί δεν είναι το ίδιο...προτού ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι θα πρέπει να ξέρουμε πως λιπαίνετε το μηχανάκι μας π.χ μερικά μοντέλα της shimano στο εσωτερικό της λιπαίνετε μόνο με λάδι, και πάντα να έχουμε το manual δίπλα μας
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη nikostatalias : 20-04-2013 στις 17:44
1 Year 3 Months 2 Weeks 6 Days 17 Hours 36 Minutes 12 Seconds
Avg. Time Online
35 Minutes 13 Seconds
Ισχύς Φήμης
10
Νίκο φοβερό το άρθρο!!!
Η ερώτηση που έχω είναι τί γράσα και τί λάδι χρησιμοποιούμε?
Έχω δεί στο εμπόριο κάποια ειδικά για μηχανάκια.
Είναι κατάλληλα για όλα τα μηχανάκια?
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
Νίκο φοβερό το άρθρο!!!
Η ερώτηση που έχω είναι τί γράσα και τί λάδι χρησιμοποιούμε?
Έχω δεί στο εμπόριο κάποια ειδικά για μηχανάκια.
Είναι κατάλληλα για όλα τα μηχανάκια?
Δήμο έχω ρωτήσει πολλά άτομα πάνω σε αυτό το θέμα
Ο καθένας κάνει τα δικά του πειράματα με διάφορα γράσα κ λαδάκια
που κυκλοφορούνε στο εμπόριο κατάλληλα όμως για αυτή τη δουλειά
Προσωπικά έχω καταλήξει στο γράσο super lube βλέπε φώτο που μου το
έχουν συστήσει άτομα και μαγαζιά επώνυμα που κάνουν service σε μηχανάκια
και το θεωρώ το καλύτερο και κάνει για όλα τα μηχανάκια
Τώρα λάδι...άμα κάνω service σε shimano ψάχνω να βρω από
κανένα μαγαζί λαδάκια έτσι να πω ότι έβαλα το δικό του...αλλα
και να μην βρω βάζω singer που είναι πολύ καλό και έτσι το δουλεύω
Τώρα το Stella μου ήρθε με ένα λάδι προς το κόκκινο
θα το ψάξω όταν έρθει η ώρα
Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο σου. Άνοιξα και εγώ έναν δικό μου μηχανισμό για καθάρισμα ξανά γιατί κάπου έχω κάνει λάθη και θα ήθελα να με βοηθήσεις αν μπορείς. Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες και επισήμανα τα σημεία που πρέπει είτε να λαδωθούν είτε να γρασσοθούν. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το απλό γράσσο κάνει ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη theosdor : 22-04-2013 στις 22:43
Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο σου. Άνοιξα και εγώ έναν δικό μου μηχανισμό για καθάρισμα ξανά γιατί κάπου έχω κάνει λάθη και θα ήθελα να με βοηθήσεις αν μπορείς. Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες και επισήμανα τα σημεία που πρέπει είτε να λαδωθούν είτε να γρασσοθούν. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το απλό γράσσο κάνει ή όχι.
Απλό γράσο δε κάνει γιατί είναι χοντρά με διαφορετική πυκνότητα κ λειτουργία κ θερμοκρασίες...ότι άλλο θέλεις πες μου αν μπορώ να σε βοηθήσω
Ωραίος οδηγός έχω κάνει πολλές φορές service σε daiwa της προηγούμενης σειρας caldia και δεν πρέπει κάποιος να φοβάται να το κάνει. Επειδή δεν έχω δεί ποτέ mag seal και πως γινεται service αν έχεις κάνει service σε αυτό το κομμάτι μπορείς να βάλεις φωτογραφίες και να εξηγήσεις την διαδικασία πως γίνεται. Πιστεύω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
ps. μια φωτο από ένα service που έκανα πρόσφατα σε ένα caldia kix που απέκτησα πρόσφατα και άνοιξα να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη BILL21 : 12-09-2013 στις 23:32
Σελιδοδείκτες