Μετα απο μια επισκεψη στα τοπικα jumbo πηρε το ματι μου, κατι ledP1130001.JPG που βιδωναν πανω στην βαλβιδα του ποδηλατου, η της μηχανης, με σκοπο να κανουν την νυκτερινή βολτα με ποδηλατο, καπως πιο ασφαλη, με οτι αυτο συνεπαγεται!!Ελληνικο δαιμονιο, στα καλυτερα του!!Ειδοποιητες!!!Φτανω με τα χιλια σπιτι, ανοιγω, βαζω μπαταριες, κλεινω, γυρναω, αναβουν τρια χρωματα,μεσα στην τρελη χαρα!!!!Βγαζω μαιμουδακια(τα γνωστα, ξερετε,τα πρασινα διαφανη με το εναλλασσόμενο βαρος...)τα κοβω, τα λιμαρω λιγο για να μπουν, τα κρεμαω για να κανω δοκιμη,..... ΧΑΛΙΑ!!Αναβουν λες και ακουω trance , σβηνουν μετα απο 10 περιπου δευτερα, και ξαναναβουν μολις τα φυσηξω...!!Ανοιγω κατασκευη, υδραργυρικος διακοπτης!!Κοφτακι, τελος!!Ψαξιμο για led, μικρο, οικονομικο για σταθερο αναμμενο φως.Ξανα το δαιμονιο!!!Αναπτηρας με led...Σωθηκα.....bandicam 2014-01-13 18-03-44-962.jpgΔοκιμαζω, δουλευει!!Βγαζω, προσαρμοζω,κολλαω,(ψιλοδουλεια),οπως στο σχεδιο,P11300021.jpgΒιδωνω για δοκιμη...., I`M, GOD!!!1536692_507832052666918_1609608449_n.jpgΔοκιμη και φωτο,με την πρωτη ευκαιρια!!Ευχομαι να βοηθησα!!
Εμείς οι δύο πρέπει να κάνουμε δουλειά!! :P :P :P
Ερώτηση......μιας και οι υδραγυρικοί πήγαν "βόλτα", πλέον οι ειδοποιητές ανάβουν με την κίνηση, δλδ αν πάρει τσίμπημα το καλάμι θα ανάψουν, ή ανάβουν συνέχεια?
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Χαχαχαχα!!!!Στους ειδοποιητες αυτους, το φως ειναι σταθερο(εγινε τουλαχιστον)!!!Μπορεις παντως αν θες να τους τοποθετησης και σε κουδουνακια χωρις να τους πειραξεις, με την διαφορα πως πρεπη να προσαρμοσεις μια παλια βαλβιδα απο σαμπρελα κοβωντας την σε οποιο υψος νομιζης σωστο,(στην μεση του κουδουνιου περιπου για να μην μετατοπιζεται το βαρος) και να βιδωνης ξεβιδωνης το led για να ερθη ο υδραργυρικος διακοπτης παραλληλα με το καλαμι, και ετσι να το ρυθμιζης για να αναβη μονο στα τσιμπηματα.Αλλα τι καθομαι και γραφω, τοχεις φτιαξει ηδη.............χαχαχαχα!!!!
συχαρητηρια ακη ωραια σκεψη και εφαρμογη
λοιπον οποιος εχει optical mouse χαλασμενα δεν τα πεταει ....πρωτα παιρνει το led (για ειδοποιητες-μαϊμαουδακια)και μετα τα πεταει ενα κολλητηρι χρειαζετε !!!!!
Χμμμμμ, δεν το ειχα σκεφτει αυτο,Τσεκαρε το Γιωργο να δουμε αν δουλευει, και ενημερωσε με......
και βεβαια θα σε ενημερωσω φιλαρακι για να μη σου πω οτι μπορει και να τα φτιαξουμε μαζι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εγω αγοραζω απο τα τζαμπο αυτα εδω. Ειναι βραχιολια φωσφορου (3 σωληνακια με 3 πλαστικους συνδεσμους=3 βραχιολια), κοστιζουν 80 λεπτα αν δεν απατωμαι..κρατουν 2 μερες,ειναι πολυ ελαφρια και τα βαζω στο πρωτο δαχτυλιδι σαν ειδοποιητες..επισης υπαρχουν σε παοροιμοιο φακελακι καποια δαχτυλιδια με σωληνακι φωσφορου το οποιο σωληνακι το χρησιμοποιησουσα στο φελλο του εγγλεζικου.
Ωραι ιδέα φιλε εφευρέτη ευχαριστούμε. .!!!
Ποσους υδραργυρικους θελεις πες μουνα σουστειλω Στειλε μου προσωπιμο μυνημα για να σε εξυπηρετησω Μιας και εκανα μονος μου μετα απο πολλες προσπαθειες 6 οπτιακουστικους ειδοποιητες Και για να εξηγουμαι δενειμαι ηλεκτρονικος βρηκα στο yootube ενασχεδιο πολυ απλο και προσθεσα και αναμονη
Κατασκευασμενοι με αυγουλακια απο τζαμπο ενα διακοπτακι κουνιας on -of
Eνα led 3 volt και μια μπαταριοθηκη και μπαταρια 3 volt πλακε 2032 5 Μπαταριες 2032 απο κινεζικα 1ευρω Συνεχομενο αναμα λεδ 72ωρες
Καστος κατασκευης : Η αγορα υλικων γινεται απο ιντερνετ
Mπαταριοθηκη 2032 0,26 ευρω Διακοπτακι κουνιας on -of 0,50 ευρω ενα led υψηλης φωτεινοτητος 0.60 ευρω Εκτος απο το αυγουλακι πουστοιχιζει και αυτο 0,60 ευερω αλλα τρωμε την εξωτερικη σοκολατιτσα και μας μενει το πλαστικο
Με συγχωρειταιαλλα οπωςειμαι ασχετος απο ηλεκτρονικα ετσι ειμαι και με το ιντερνετ Προσπαθησα πολλες φορες αλλα η φωτο γβαινει αναποδα
Αυτο το "Τζαμπο" που λετε ειναι καταστημα με ειδη αλιειας ε?![]()
Σελιδοδείκτες