Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-

Αρχική ανάρτηση από
Panagiotis
Καλησπέρα άρχοντές μου. Βασικά θέλω καλάμι για λαβράκια, κυνηγούς, γοφάρια, λούτσους, όλα τα αρπακτικά που έχει εδώ η περιοχή.
Θέλω το καλάμι+μηχανισμός να είναι "μπούνια" (όλα τα λεφτά) που λέμε εμείς εδώ. Στην τελική δεν το βιάζομαι, και 200 ε να χώσω για το καλάμι, και αργότερα πάω για τον μηχανισμό να πάρω καλύτερο δεν με χαλάει. Αλλά να μου προτείνετε εσείς ποιό θα παίρνατε με αυτά τα χρήματα, (200 ευρώ all) . Και δεν είμαι Αθήνα να μπω σε μαγαζί που να έχει 100 καλάμια να διαλέξω! (Εάν δεν ρωτήσω εσάς, ποιόν να ρωτήσω; το καταστηματάρχη που θέλει να πουλήσει; )
Σας ευχαριστώ θερμά!!!!!
Φίλε Παναγιώτη καλημέρα.
Πες μας λίγα πράγματα για το ψαρεμα σου, που σκοπέυεις να τα ψαρεψεις (παραλία? λιμάνι? εκβολές?) και με τι συνθήκες.
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Καλημέρα!!! Στο Αντίρριο συνήθως είμαι, δίπλα στην γέφυρα, με πολλά ρέματα και τις περισσότερες φορές έχει αέρα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, και εάν εσύ έχεις έρθει ποτέ προς τα δω.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
38.328193,21.767621 Google Earth
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Καλή χρονιά και από εμένα παίδες!!!!!!!!
Ο Θεός να σας έχει καλά, εσάς και τις οικογένειές σας.
Τελικά πήρα το καλάμι της Daiwa Ballistic 2.74m και με Casting Weight 14 - 42gr στα 102,60 ευρώ.
Μαζί με αυτό πήρα και νήμα της Daiwa το Daiwa J-Braid Χ4 Green 270m
Διάμετρος mm: 0.250mm και τιμή στα 21,80
Τώρα έχει το μηχανάκι σειρά και θα είναι το Daiwa Legalis 3000HA. Τιμή 86,40
Μέσα από διάφορα σαιτ στο διαδίκτυο είδα ότι είναι τα ιδανικά για την κατηγορία τους. (σχέση ποιότητας - τιμής).
Θα ήθελα να είχα και την δική σας γνώμη αλλά δεν πήρα απάντηση στα μηνύματά μου. Τεσπα.
Το καλάμι που το έπιασα στα χέρια μου τρελάθηκα!!! 149 γραμμάρια;
Ίσος το μήκος του το ήθελα λίγο μικρότερο, αλλά δεν πειράζει θα το δω και στην πράξει.
Όσο για τον μηχανισμό βλέπω και το 3500 αλλά είναι 70 γραμμάρια παραπάνω.
Όσο για τα τεχνητά θα δούμε, όταν πάρω και το μηχανάκι στα χέρια μου.
Υ.Σ. Απλά ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας, που και εσείς έχετε νιώσει έτσι όπως εγώ!!!
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Panagiotis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
μεγεια τα καινουργια εργαλεια και καλο ματωμα
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
Μια χαρά τα εργαλεία σου καλή αρχή!
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Dimos Kapogiannis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Καλησπέρα φίλοι μου! Επειδή το μηχανάκι που παρήγγειλα δεν το έχουν μου προτείνει το http://fishingplanet.gr/index.php?ro...=Κατασκευαστής, τι λέτε;;
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 36
Εχω το 3000 αλλά βλέπω φίλε μου ότι αυτός το έχει λίγο τσιμπημένο στην τιμή.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Καλημέρα!!! Είναι μοντέλο του 2018 και το δικό σου; Πάντως το μηχανάκι στο εξωτερικό το βλέπω LGLT4000D-C με 5,2:1 και όχι LT4000CXH στα 6.2:1 Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 36
Το δικό μου είναι το LGL 3000HA. Δεν ξέρω τι χρονιάς είναι, αγοράστηκε Νοέμβριο του '17. Η χωρητικότητά της μπομπίνας αντιστοιχεί με τις μπομπίνες σε άλλες μάρκες που είναι 4000. Είναι πολύ αξιόπιστο μέχρι τώρα (δοκιμασμένο σε ζόρικες καταστάσεις), γρήγορο και δύσκολα κάνει τούφες στα 80 ευρώ.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Μιχάλης για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες