Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Goal amount for the next month: 30 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 5 1 2 3 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 1 έως 30 από σύνολο 131

Θέμα: Ψαρεύοντας Λαυράκια με την τεχνική του spinning.

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Dimos Kapogiannis's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    1.556
    ..Like!!
    1.823
    Thanked 3.115 Times in 732 Posts
    Όνομα:
    Δήμος Καπόγιαννης
    Time Online
    1 Year 3 Months 2 Weeks 6 Days 17 Hours 36 Minutes 12 Seconds
    Avg. Time Online
    35 Minutes 13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10

Post Ψαρεύοντας Λαυράκια με την τεχνική του spinning.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα το ψιλό σιγά σιγά έχει αρχίσει να αραιώνει και τα ψάρια θηρευτές, έχουν αρχίσει να αυξάνουν τις διατροφικές τους απαιτήσεις αφού η ανάγκη για λίπος για να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο είναι μεγάλη. Φυσικά είναι η περίοδος που η τεχνική τους spinning έχει την τιμητική της.

Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να πούμε κάποια πράγματα για το ψάρεμα του Λαυρακιού, με την μέθοδο αυτή. Πρόκειται κατά την γνώμη μου για το κορυφαίο θήραμα της συγκεκριμένης τεχνικής και για την νοστιμιά του αλλά κυρίως για την πονηριά και την καχυποψία του, πράγμα που κάνει πολλές φορές την σύλληψή του αδύνατη ακόμα και αν υπάρχει σε πληθυσμούς στην περιοχή.
    Η πρώτη μου επαφή με το συγκεκριμένο ψάρι, έμελλε να είναι και η εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό από τότε, όταν μνημονεύεται σε κάποια κουβέντα. Όχι η ιστορία δεν περιέχει κάποιο ψάρι τρόπαιο δυνατά φρένα και ξενερίσματα, είναι λίγο διαφορετική και έχει καλό τέλος για το ψάρι.

Εγώ με τον φίλο Δημήτρη ψαρεύουμε απίκο σε μικρό λιμανάκι της Πρέβεζας. Την προσοχή μας αποσπάει κοπάδι με 5-6 Λαυράκια ήταν δεν ήταν 300γρ που στέκονταν στα πόδια μας κάτω από τον ντόκο, μακριά από εκεί που πέφταν τα δολώματά μας. Σε κλάσματα δευτερολέπτου παρατάω το απίκο και δένω σε 14 αόρατο παράμαλο μικρή σαλαγιά χωρίς βαρυδάκι δολωμένη με ζύμη σαρδέλα και φρυγανιά. Πετάω στα πόδια μου μικρές μπιλίτσες που πλάθω σε μεγέθους ρεβιθιού. Ανάμεσά τους και το δόλωμά μου.
    Τα ψάρια επιτίθενται με μανία σε οτιδήποτε εκτός… από την δολωμένη σαλαγία μου. Τις πρώτες 2 φορές νόμιζα πως ήταν τυχαίο αλλά όσες και αν επανέλαβα την ταυτόχρονη ρίψη μαλάγρας τα ψάρια δεν ξεγελάστηκαν. Από την ταχύτητα βύθισης της σαλαγιάς μου και μόνο ήταν σε θέση να καταλάβουν ότι πρόκειτε για παγίδα και σε λίγο άρχισαν να κολυμπάνε για βαθύτερα νερά αφήνοντάς μας να κοιτάμε ο ένας τον άλλο, προσπαθώντας να καταλάβουμε τι μας έχει μόλις συμβεί..

Αυτά σαν μια πρώτη εισαγωγή για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει όμως και αυτός ένα κακό ελάττωμα, την λαιμαργία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Νέες τεχνικές νέα δολώματα, οι ιχθυοκαλλιέργειες που «έσπαγαν» για να πάρουν τις επιδοτήσεις . Πολλά ψάρια «δραπέτες» από κοντινά ιχθυοτροφεία βγήκαν και εύκολα με ψαροτροφές και άλλα δηλητήρια τον καιρό εκείνο αλλά ευτυχώς για όλους μας όχι πια. Οι τεχνικές που ένας αξιοπρεπής ψαράς μπορεί αν τα ψαρέψει είναι το εγγλέζικο, το casting με δολώμα ή ψαροδόλι και πολυάγκιστο, η κορυφαία όμως τεχνική με την οποία θα ασχοληθούμε και στο παρόν άρθρο, είναι το ψάρεμα του Λαυρακίου με spinning μιας και πρόκειται για ψάρι κυνηγό.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα χαρακτηριστικά του, την συμπεριφορά αλλά και τις συνήθειες που προτιμάει, για να μπορέσουμε να το κατανοήσουμε. Η λατινική ονομασία του Ευρωπαικού είδους είναι Dicentrarchus labrax ή Morone labrax με κατανομή πληθυσμού σε όλη την Μεσόγειο, στις ανατολικές ακτές του Ειρηνικού, την Μεγάλη Βρετανία και την Νότια Σκανδιναβική Χερσόνησο.

Είναι μακρινός συγγενής με τα ψάρια της τρύπας όπως ο Ροφός, την οποία και άφησε πριν από χιλιάδες χρόνια για να εξελιχθεί στο σημερινό είδος. Ανήκει στην τάξη των οστεοκάνθων, στην ομάδα των ακανθοπτερυγίων και στην οικογένεια των περκιδών. Το χρώμα του είναι από την επάνω πλευρά γκρίζο – μολυβί και από την κάτω έντονο ασημί. Το σώμα του σκεπάζεται από μικρά λέπια και έχει ένα αγκάθι στο κάθε μάγουλο.

Ψάρι της παράκτιας ζώνης, οι μετακινήσεις του είναι σε μικρές σχετικά αποστάσεις και το βάθος που το συναντάμε είναι μέχρι τα 100 μέτρα. Ψάρι του αλμυρού νερού αλλά με έλξη προς τις λιμνοθάλασσες και τα ποτάμια, στα οποία και μπαίνει από τα σημεία που ενώνονται με την θάλασσα, για να βρει την τροφή του αλλά και να κατοικίσει για καιρό. Τα ψάρια που κατοικούν στα παραπάνω έχουν την τάση να παίρνουν μια πιο σκούρα απόχρωση με τον καιρό, σε σχέση με αυτά στο αλμυρό νερό.

Το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο Λαυράκι έχει μήκος 103cm και βάρος 12κιλά, αλλά το σύνηθες μήκος τους είναι στα 50cm περίπου. Η ηλικία του μπορεί να φτάσει τα 20 χρόνια και στο φυσικό περιβάλλον παίρνει περίπου 500γρ το έτος. Η αναπαραγωγική του δραστηριότητα ξεκινάει από τα 23 περίπου cm.
    Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον βιότοπο του Λαυρακιού, αφού το συναντάμε σε αμμώδεις και μικτούς βυθούς ποσειδωνίες και βραχότοπους. Υπάρχουν όμως μερικές περιοχές που τα ψάρια συγκεντρώνονται σε μεγαλύτερους αριθμούς και εκεί θα πρέπει να τα αναζητήσουμε αυξάνοντας τις πιθανότητες σύλληψης ενός ψαριού.

Λιμάνια. Είναι περιοχές που προσφέρουν ασφάλεια και μεγάλες ποσότητες τροφής και πάντα θα βρούμε Λαυράκια αν κρατάει η περιοχή. Το μειονέκτημα που κατά τη γνώμη μου έχουν τα λιμάνια είναι πως τα μεγάλα Λαυράκια μαθημένα από την έτοιμη τροφή από τα ψαροκάικα, είναι «τεμπέλικα» και σπάνια θα μπουν σε διαδικασία να κυνηγήσουν τα τεχνητά μας. Από την άλλη οι εξωτερικές πλευρές των λιμανιών αυτών με «καιρό» είναι ένας θαυμάσιος ψαρότοπος και αξίζει να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Εκβολές . Από τους πρώτους τόπους που θα πρέπει να δοκιμάσουμε τα τεχνητά μας! Η αγάπη του ψαριού αυτού για τα υφάλμυρα νερά, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ποσότητες τροφής που παρασύρει το ρεύμα του ποταμού δημιουργούν ένα ιδανικό ψαρότοπο. Ακόμα και ένα μικρό ρυάκι ή και η ύπαρξη καλαμιών στη σειρά, πράγμα που φανερώνει υπόγεια νερά, είναι αρκετά. Η τροφή που μεταφέρεται από τέτοια μικρά ρυάκια μπορεί να μην επαρκεί για να ταΐσει ένα μεγάλο Λαυράκι, αλλά αποτελεί πόλο έλξης για τα θηράματά του όπως Κεφάλους Σαρδέλες, Γαρίδες και άλλα και το Λαυράκι το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και παραμονεύει!

Αμμώδης βυθός ανακατεμένος με βότσαλα και κοντό φυκάκι, τους μήνες Δεκέμβρη και Γενάρη, είναι τόποι που αρέσκεται να ξύνει την κοιλιά του το αυγωμένο Λαυράκι, οπότε αν τους γνωρίζουμε καλό είναι να τους επισκεφτούμε.

Τους μήνες Δεκέμβρη έως Ιανουάριο αρχίζει η αναπαραγωγική περίοδος για τα ώριμα ψάρια και όταν η θερμοκρασία του νερού είναι περίπου στους 10-15 βαθμούς Κελσίου. Μέχρι και τον μήνα Απρίλιο, έχουν γεννηθεί και τα αυγά των ψαριών. Για το διάστημα αυτό τα θηλυκά κινούνται σε βάθος μέχρι 40 μέτρα. Οι διατροφικές τους απαιτήσεις γίνονται πολύ μεγάλες και στην κυριολεξία καταβροχθίζουν τα πάντα! Μαλάκια, μικρά αλλά και μεγαλύτερα ψάρια, σκουλήκια και γενικά οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει στο στόμα του καταναλώνεται σε ποσότητες. Αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος για να μπορέσουμε να συλλάβουμε τα μεγάλα του είδους. Τα μικρά minnow δίνουν την θέση τους στα τεχνητά των 12, 14 ακόμα και 17 cm, δίνοντας μας την δυνατότητα να πραγματοποιούμε μακρινές βολές, σημαντικό όταν το ψάρεμα γίνεται από παραλία.

Τα καλύτερα αποτελέσματα έχουν έρθει με αργή ανάκτηση. Η τεχνική – στρατηγική που προσωπικά χρησιμοποιώ έχει ως εξής.

Για ψάρεμα από σταθερό σημείο πραγματοποιούμε 3 βολές μια δεξιά, μια στην ευθεία και μια αριστερά με το ίδιο τεχνητό. Επαναλαμβάνουμε άλλες 3-4 φορές. Είναι σημαντικό στην συνέχεια να αλλάξουμε τεχνητό αφού αν το έχει ακολουθήσει κάποιο ψάρι χωρίς να επιτεθεί και χωρίς να το αντιληφθούμε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε χτύπημα σε αυτό το τεχνητό. Έχει συμβεί πολλές φορές να επιμένουμε με ένα τεχνητό και το ψάρι να έρχεται στην 1-2 βολή μετά την αλλαγή του. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με νέο τεχνητό. Σε περίπτωση που πάρουμε κάποιο ψάρι με ένα τεχνητό επίσης το ξεχνάμε για το συγκεκριμένο ψάρεμα και δοκιμάζουμε με άλλο.

Για ψάρεμα σε παραλία. Κατ αρχήν βεβαιωνόμαστε πως έχουμε άνετα ρούχα, κατάλληλα παπούτσια-μπότες για άμμο για να μην κουραζόμαστε και τον απαραίτητο μόνο εξοπλισμό. Για παράδειγμα το να κουβαλάμε μια απόχη δεν κρίνεται απαραίτητο, αφού περισσότερο θα μας δυσκολέψει παρά θα μας βοηθήσει στην σύλληψη ενός ψαριού από την ακτή. Επαναλαμβάνουμε 2-3 βολές σε κάθε κατεύθυνση και προχωράμε περίπου 70-80 μέτρα. Αφού η αλλαγή τοποθεσίας είναι συνεχής η αλλαγή των τεχνητών μπορεί να γίνεται πιο αραιά και να επιμένουμε περισσότερο με τεχνητά που «δουλεύουν» και μας έχουν δώσει ψάρια στο παρελθόν.

Πολλές θα είναι οι φορές που κάποιο Λαυράκι θα ακολουθήσει το τεχνητό μας μέχρι τα πόδια μας χωρίς να επιτεθεί . Συνήθως αυτό οφείλετε στο ότι τα ψάρια είναι υποψιασμένα ή στην περιοχή υπάρχει αρκετή ποσότητα τροφής. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε αν δεν είμαστε σε σταθερό σημείο, είναι να μην πραγματοποιήσουμε άλλη βολή, αλλά να μετακινηθούμε και να επιστέψουμε ξανά μετά από λίγο. Αν και ο κανόνας λέει Λαυράκι που το είδες δεν το πιάνεις, γιατί μάλλον σε έχει δει πρώτο αυτό, έχει τύχει πολλές φορές ψάρι που ακολούθησε και δεν επιτέθηκε, αφού έφυγα και άφησα το σημείο να «ησυχάσει» για λίγο, επιστρέφοντας μετά σε αυτό να επιτεθεί. Σε περίπτωση που το σημείο είναι σταθερό όπως κάποιο Λιμάνι μπορούμε να κάνουμε ένα διάλλειμα λίγων λεπτών και αλλαγή τεχνητού.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πόσο απαρατήρητοι θα περάσουμε στα πανέξυπνα αυτά ψάρια. Θόρυβοι, γέλια, συνομιλίες, έντονα χρώματα σε ρούχα, είναι αποτρεπτικοί παράγοντες αφού το Λαυράκι θα μας αντιληφτεί αμέσως.
    Η ανάκτηση που συνήθως ανταποκρίνεται είναι η αργή προς μεσαία, με πολλά μικρά και ακανόνιστα χτυπήματα. Όταν ψαρεύω προσωπικά Λαυράκια ξεχνάω πως είμαι ψαράς και προσπαθώ να μπω στην θέση του τεχνητού μου, μια μικρής Σαρδέλας ή ενός μικρού Κεφάλου και να του δώσω ζωή με την μύτη του καλαμιού μου. Προσπαθήστε και εσείς να φανταστείτε την εικόνα του τεχνητού σας όταν ψαρεύεται και πραγματικά θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Μεγάλη κουβέντα μπορεί να γίνει για τα τεχνητά που θα χρησιμοποιήσουμε για το ψάρεμά του. Λαυράκια έχουν πιαστεί σε όλων των ειδών τα τεχνητά και χρώματα. Το τι τεχνητό θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται φυσικά από τις συνθήκες που ψαρεύουμε. Ας δούμε μερικά παραδείγματα και κάποιους γενικούς κανόνες για να κάνουμε μια αρχή.

Τι βραδινές κυρίως ώρες πολύ αποτελεσματικές είναι οι μπονίτες σε έντονα χρώματα.

Τις πρωινές ώρες κατά το ξημέρωμα τα minnow σε φυσικές απομιμήσεις από 12cm και πάνω.

Τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα πολύ καλά αποτελέσματα έχουμε με τα minnow με έντονες αντανακλάσεις.

Σε ταραγμένα νερά θα χρησιμοποιήσουμε τεχνητά με μπίλιες που προκαλούν δονήσεις(vibrations), ενώ σε μπουνάτσα τεχνητά χωρίς μπίλιες(silent).

Σε εκβολές πολύ αποτελεσματικές είναι οι φυσικές απομιμήσεις Κεφάλου και Σαρδέλας που συγκεντρώνονται στα σημεία και φυσικά οι γνωστές σε όλους μας Σιλικόνες.

Οι ώρες που προτιμούν να κυνηγάνε τα Λαυράκια τον Χειμώνα δεν είναι συγκεκριμένες. Αναμφίβολα τις πρώτες πρωινές και το σούρουπο θα τα ψαρέψουμε με μεγάλες πιθανότητες, αλλά πολλά και μεγάλα ψάρια έχουν βγει και αργά το πρωί ή και το μεσημέρι. Τέλος σε Λιμάνια η καλύτερη ώρα είναι αργά το βράδυ που ηρεμούν τα πάντα.

Το Λαυράκι δεν φημίζεται για την αντοχή του. Ποτέ δεν θα μπει σε διαδικασία να καταδιώξει για πολύ ώρα το θήραμά του και είναι ψάρι της ενέδρας. Για το λόγο αυτό αν και είναι ένας άξιος αντίπαλος δεν είναι τόσο δύσκολο στην μάχη. Όπως είπαμε και πριν το δύσκολο είναι να το κάνουμε να επιτεθεί. Συνήθως όταν φτάνει σε απόσταση μερικών εκατοστών από το τεχνητό πραγματοποιεί αναρρόφηση, οπότε και το πρώτο πράγμα που μπαίνει στο στόμα τους είναι η σαλαγιά. Ένα καλό και δυνατό κάρφωμα κατά το χτύπημα είναι συνήθως αρκετό. Μετά από 2 με 3 καλά κεφάλια το ψάρι συνήθως σκάει για να καταλήξει με ευκολία στην απόχη μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λοιπόν λεπτά παράμαλα από 22 εώς και 28 mm, έχοντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντί του.

Το ψάρεμα του Λαυρακιού είναι μια πρόκληση για τον ψαρά της τεχνικής του spinning. Σπάνια θα πάρουμε παραπάνω από 2-3 ψάρια την φορά με πιο συνηθισμένο το κανένα. Αξίζει κατά την γνώμη μου να το δοκιμάστε με υπομονή επιμονή και μεθοδικότητα και τότε σίγουρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον «Λύκο» των θαλασσών όπως συνηθίζεται να λέγεται ακόμα σε πολλά μέρη της Ελλάδας, το μεγάλο Λαυράκι.

Σας ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά καλά Λαυρακοψαρέματα !

Μπορείτε να κατεβάσετε το παραπάνω άρθρο σε μορφή PDF ΕΔΩ

"A bad day of fishing is better than a good day of work.."

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Vasilis.Vasilaropoulos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Αναρτ.
    1.856
    ..Like!!
    2.057
    Thanked 5.180 Times in 981 Posts
    Όνομα:
    Βασίλης Βασιλαρόπουλος
    Time Online
    2 Months 3 Days 22 Hours 10 Minutes 26 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 44 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Από τα ποιο ΩΡΑΙΑ άρθρα!!! Μπράβο φίλε Δήμο και σε ευχαριστούμε!!
    Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!

3. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Vasilis.Vasilaropoulos για αυτό το post.:

Constantine Palivakis
    Επισκέπτης Constantine Palivakis's Avatar
    εχω παθει πλακα ετσι..δεν εχω λογια.Οσο και να εχω ψαξει εδω και αρκετο καιρο δεν εχω βρει κατι τοσο μα τοσο σουπερ!!
    Ενα ευχαριστω ειναι λιγο..

Georgechalkida
    Επισκέπτης Georgechalkida's Avatar
    Ένα άρθρο μπούσουλας... Μπράβο Δήμο...

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    kwstas's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα άγ ανάργυροι
    Αναρτ.
    308
    ..Like!!
    318
    Όνομα:
    κωνσταντίνος ψαρρός
    Time Online
    2 Weeks 4 Days 19 Hours 4 Minutes 8 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Minute 23 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    74
    Νομίζω είναι ότι καλλίτερο έχω διαβάση σέ πολλά Άρθρα πάνω σέ ένα είδος ψαριού,είναι τόσο πολύ κατατοπιστικό πού δέν αφήνει κάτι τό ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ Δήμο περιμένουμε καί άλλα τέτοια καλά Άρθρα,ώστε νά εμπλουτήζουμε όλοι τίς ΓΝΩΣΕΙΣ μας

selepes
    Επισκέπτης selepes's Avatar
    μπραβο δημο θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα δουμε... το μονο που δεν μας ειπες ειναι πως να το μαγειρευω

8. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον selepes για αυτό το post.:

jk

Administrator
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    1.556
    ..Like!!
    1.823
    Όνομα:
    Δήμος Καπόγιαννης
    Time Online
    Avg. Time Online
    35 Minutes 13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από selepes Προβολή Ανάρτησης
    μπραβο δημο θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα δουμε... το μονο που δεν μας ειπες ειναι πως να το μαγειρευω
    χαχαχα σε άλλο θέμα!

Fanis Zampos
    Επισκέπτης Fanis Zampos's Avatar
    Πάμε για λαυρακια;;;νομίζω πως τα έμαθα ολα!μπραβο Δημο!σε ευχαριστούμε!!!!!

Φήμη
    symbil's Avatar
    Αναρτ.
    8
    ..Like!!
    7
    Time Online
    3 Days 7 Hours 38 Minutes 8 Seconds
    Avg. Time Online
    14 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Ωραίος φίλε. Ευχαριστώ

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    jimmys's Avatar
    Αναρτ.
    421
    ..Like!!
    479
    Time Online
    3 Days 18 Minutes 10 Seconds
    Avg. Time Online
    13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    82
    Εξαιρετικό κείμενο όπου πραγματικά μπορείς να μαθείς... Ευχαριστούμε Δήμο!!!

Φήμη
    makgero's Avatar
    Αναρτ.
    50
    ..Like!!
    27
    Time Online
    19 Hours 56 Minutes 11 Seconds
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    45
    Πάρα πολύ καλό το κείμενο ,
    Μπράβο!!

Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    jk's Avatar
    Αναρτ.
    359
    ..Like!!
    621
    Time Online
    2 Months 4 Days 19 Hours 11 Minutes 24 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 47 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    86
    Το τι κειμενα γραφεις θα το καταλαβεις στον καιρο,οταν ακομα και μετα απο χρονια θα ειναι ο μπουσουλας του καθε spinερα.respect και τα σεβη μου

Φήμη
    dartman1980's Avatar
    Περιοχή
    Αθηνα / Μεσσηνία
    Αναρτ.
    45
    ..Like!!
    57
    Όνομα:
    Aντώνης
    Time Online
    1 Day 2 Hours 21 Minutes 56 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Μπραβο Κε Δημο , τρομερο αρθρο !!!
    I LovE u Syn@gr!d@ ...

akis
    Επισκέπτης akis's Avatar
    Ειναι απιστευτο αρθρο δημο μου,και φαντασου οτι δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο το ειδος!!Περιττο να σου πω οτι μαλλον θα με βαλης και μενα στο τριπακι!!!

17. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον akis για αυτό το post.:

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    nikostatalias's Avatar
    Αναρτ.
    123
    ..Like!!
    170
    Όνομα:
    Νίκος Ταταλιάς
    Time Online
    5 Days 9 Hours 25 Minutes 15 Seconds
    Avg. Time Online
    23 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    52
    μπραβο φιλε για την αγαπη σου .........σε αυτο που αγαπαμε

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    gbarbounis's Avatar
    Αναρτ.
    46
    ..Like!!
    112
    Όνομα:
    Γιωργος Λεκκας
    Time Online
    1 Day 19 Hours 50 Minutes 25 Seconds
    Avg. Time Online
    8 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Αψογο αρθρο Δημο,ευχαριστουμε!!!!

thanman
    Επισκέπτης thanman's Avatar
    Αυτό δεν είναι άρθρο, είναι ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ!!!! Μπράβο ρε Δήμο.....

Moderator
    Φήμη
    argi's Avatar
    Περιοχή
    αθηνα
    Αναρτ.
    289
    ..Like!!
    762
    Time Online
    2 Days 1 Hour 44 Minutes
    Avg. Time Online
    9 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    70
    Δήμο my friend το αρθρο σου πρεπει να μπει σε περιοδικο!!! ειναι αναλυτικοτατο , ευκολοδιαβαστο και ενα καλο βοηθημα για τους νεους στο spinning και τους παλιους ακομα!! μπραβο!!!!

Constantine Palivakis
    Επισκέπτης Constantine Palivakis's Avatar
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από argi Προβολή Ανάρτησης
    Δήμο my friend το αρθρο σου πρεπει να μπει σε περιοδικο!!! ειναι αναλυτικοτατο , ευκολοδιαβαστο και ενα καλο βοηθημα για τους νεους στο spinning και τους παλιους ακομα!! μπραβο!!!!
    Τώρα εγώ αν ήμουν δήμος δεν θα σου ξαναμίλαγα... άκου περιοδικό.

23. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Constantine Palivakis για αυτό το post.:

Administrator
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    1.556
    ..Like!!
    1.823
    Όνομα:
    Δήμος Καπόγιαννης
    Time Online
    Avg. Time Online
    35 Minutes 13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από Constantine Palivakis Προβολή Ανάρτησης
    Τώρα εγώ αν ήμουν δήμος δεν θα σου ξαναμίλαγα... άκου περιοδικό.
    Άποψη μου είναι πως η πρόσβαση στην γνώση πρέπει να είναι δωρεάν (άντε το πολύ ένα registration) ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο χόμπι όπως το ψάρεμα.

25. Τα παρακάτω μέλη 10 έκαναν Like!! στον Dimos Kapogiannis για αυτό το post.:

Moderator
    Φήμη
    argi's Avatar
    Περιοχή
    αθηνα
    Αναρτ.
    289
    ..Like!!
    762
    Time Online
    2 Days 1 Hour 44 Minutes
    Avg. Time Online
    9 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    70
    Περιοδικο με την καλη εννοια παντα,εγκυκλοπαιδεια ηθελα να πω!! Χαχαχα..!!

mike20
    Επισκέπτης mike20's Avatar
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από argi Προβολή Ανάρτησης
    κατα καιρους ολα εχουν γραφτει σε περιοδικα του χορου αυτο το αθρο εχει κρατισει τα καλα στοιχεια και ειναι πολυ κατατοπιστικο μπραβο

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    "Σπάνια θα πάρουμε παραπάνω από 2-3 ψάρια την φορά με πιο συνηθισμένο το κανένα." χαχαχαχχα ποσο δικιο εχεις . Οντος ειναι ενα πολυ κατατοπιστικο αρθρο που τα περιλαμβανει ολα μπραβο Δημο.

nax1966
    Επισκέπτης nax1966's Avatar
    Απλα ... respect ... μπραβο Δημο για το αρθρο σου!

Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    jk's Avatar
    Αναρτ.
    359
    ..Like!!
    621
    Time Online
    2 Months 4 Days 19 Hours 11 Minutes 24 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 47 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    86
    να δουμε και live το σπιτι του
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη jk : 11-02-2013 στις 14:49

Νέο μέλος
    Φήμη
    spartakosgiannis's Avatar
    Αναρτ.
    10
    ..Like!!
    7
    Time Online
    5 Hours 39 Minutes 1 Second
    Avg. Time Online
    1 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Σσσ..ωραιος!! μπραβο Δημο και εις αλλες τεχνικες....

dimitrispitt
    Επισκέπτης dimitrispitt's Avatar
    Εγω μεχρι τωρα εχω παρει το κανενα αλλα ειμαι αρχαριος κ συνεχιζω την προσπαθεια. Το αρθρο ειναι πολυ καλο μπραβο θα το ακολουθησω κατα γραμμα.

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    Δημο αν ειμαστε σε σταθερο σημειο, ψαρεψουμε για καμια ωρα και δεν παρουμε τιποτα καλο θα ηταν να αλλαξουμε μερος η υπαρχει περιπτωση να φανε τα ψαρια πιο αργα? ρωταω γιατι τις προαλλες ειχα παει για ενα ψαρεματακι εδω κοντα και μεσα σε μια ωρα ειχα αλλαξει ολα μου σχεδον τα τεχνητα, δεδομενου οτι 3-4 βολες το καθε τεχνητο και αλλαγη. Αν ειχε καποιο ψαρι τριγυρο με τοσα τεχνητα που θα ειχε δει υπαρχει περιπτωση να ορμουσε αν καθομουν παραπανω?

ujku
    Επισκέπτης ujku's Avatar
    μπραβο Δημο για το αρθρο σου!

MOLIXDELFINI ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ
    Επισκέπτης MOLIXDELFINI ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ's Avatar
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ παλι μπραβο παρα πολυ καλο και ενημερωτικο αρθρο.παντα τετοια φιλε μου

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 5 1 2 3 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας