Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
Το Νοεμβρη παρε αμερικανο. Δεν εχει μικροψαρα τοτε και τον τρώνε σα τρελες οι χρυσοφριδες.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
θα παρω ενα κουτακι να το δοκιμασω αφου το λες εσυ
-
-

Αρχική ανάρτηση από
axillos222
Δεν αξιζει να δωσεις 6 ευρω για 4 σκουληκια που μπορει να στα φανε αμεσως τα μικροψαρα..ξερω θα πειτε ειναι ενα εξαιρετικο δολωμα κτλ αλλα προσωπικα δεν θα τα εδινα..Ευχαριστω Σπυρο για την απαντηση
Επίσης φίλε Αχιλλέα, τα 4 σκουλήκια τα μεγάλα στην ουσία είναι 8 δολωσιές, γιατι τον κόβουμε συνήθως στη μέση το μεγάλο. Αν αναλογιστείς λοιπόν οτι και το μονοδόλι το ντόπιο το μεγάλο έχει απο 0,80 εως 1,00 ευρώ, τότε ο αμερικάνος αξίζει και παρα αξίζει.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 59

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Επίσης φίλε Αχιλλέα, τα 4 σκουλήκια τα μεγάλα στην ουσία είναι 8 δολωσιές, γιατι τον κόβουμε συνήθως στη μέση το μεγάλο. Αν αναλογιστείς λοιπόν οτι και το μονοδόλι το ντόπιο το μεγάλο έχει απο 0,80 εως 1,00 ευρώ, τότε ο αμερικάνος αξίζει και παρα αξίζει.
Με βαζεις στο τριπακι να ξαναπαρω αμερικανο.Οποτε ειχα παρει εποιανα κατι μικρα και τον εκοψα οπως και τον ακροβατη και παιρνω μονο μονοδολια και λιγο μανα.Αλλα αμα λες οτι παιζει ρολο και η εποχη θα ξαναδοκιμασω
-
-
Το Νοέμβρη φουλ Κώστα. Θελουν αιμα τοτε τα ψαρια. Τωρα εχει ακομα μικρα, αλλιως και τωρα δουλεύει.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 59

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Το Νοέμβρη φουλ Κώστα. Θελουν αιμα τοτε τα ψαρια. Τωρα εχει ακομα μικρα, αλλιως και τωρα δουλεύει.
ε οποτε το αφηνω για τοτε.Σαρδελιτσα και μονοδολακια και ας ελπισουμε
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον SCORPIOK21 για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες