Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Βλέπω ότι κάνει και για Heavy-Casting, θα μπορούσα να το συνδυάσω για Casting και Surf-Casting με Proskyer και για Heavy-Casting με Carnellian 12000.
Επίσης βλέπω και το Oceanic Red Energy είναι στην ίδια κατηγορία!!!!
-
-
Το red energy έχει 230 ευρώ αν δεν έχεις πρόβλημα με τη τιμή παρτο, είναι καλαμάρα, απέχει ποιοτικά απο το άλλο, ανθρακόνημα φουλ, άλλο ψάρεμα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Και κάνει για Casting/Surf-Casting/Heavy-Casting;;;;
-
-
Ναι ναι, είναι πολυ καλό.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Το είχα δει όταν πρωτοβγήκε.Όντως είχα διαβάσει τα καλύτερα σε δοκιμές που είχαν κάνει.
Πολλά όμως για καλάμι....
-
-
Αληθεια Σπυρο το Oceanic Red Energy πρεπει να ναι φοβερο καλαμι.Το χει μηπως καποιος γνωστος σου η καποιος φιλος εδω να μας πει την αποψη του?
-
-
Περιμένω ν απαντήσουν κάποιοι που το έχουν. Αν όχι θα σου πω, βέβαια για σενα έχουμε πει που θα πας.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
Φιλε μου το μηχανακι το χω ηδη στα χερια μου και το καλαμι αναμενεται.Απλα το ειδα το oceanic στην κουβεντα και μου φανηκε καλο.
-
-
Μου χες πει πως έχεις τρισπαστα για "καιρό". Το χεις παραγγείλει το veret?
-
-
Εννοειται φιλε Σπυρο αλλα οχι απο την αντιπροσωπεια.Το βρηκα προσφορα 190 ευρω το τελευταιο που ειχε μαγαζι εδω και το εχω κανει ηδη κρατηση.Το δε μηχανακι μου φαινεται απο τα καλυτερα value for money μηχανακια.Πολυ καλο.Απλα δεν προλαβαινω αυτη την περιοδο να το ψαρεψω.Τρισπαστα εχω και μαλιστα πολλα.Αλλα οταν βλεπω τρισπαστο το ψαχνω παντα αν ειναι καλο
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
Είσαι ωραίος ρε φίλε, πολυ χαίρομαι. Πίστεψε με ολα μπορεί να τα πουλήσεις καποια στιγμη το idhras σχεδον με τιποτα. Πολυ καλη τιμη. Δενει τρελα με το penn. Αν θες τη γνωμη μου επειδη εχεις σερφαδικα τρισπαστα και θες να ασχοληθεις με ledgering, παρε το eurocasting tubertini.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Αυτο το καλαμι (eurocasting tubertini) μου αρεσε παρα πολυ.Απλα αν το παρω, θα τα παρω αργοτερα.Ουτως η αλλως τωρα δεν προλαβαινω να παω.Παντως ρε φιλε το legdering το θεωρω το πιο πονηρο ψαρεμα απο τα casting ψαρεματα και πρεπει να δινει και πολυ ωραια ψαρια και να ειναι και μαχη το ψαρεμα με τοσο λεπτα εργαλεια.Αν επιτρεπεται τι μανα και τι παραμαλα δουλευεις στο legdering
-
-
Νετο βυθο, μπουνατσα βραδυ, 0,28 main line κιτρινη, 0.35 σοκ λιντερ διαφανο, παραμαλλο fluorocoated βραδυ 0.23-0,26 συνηθως σακανα. Μολυβι 60ρι.
Πιο κατω δε παω. Αν ειναι παραβολικο το καλαμι βαζω μηδενικη μνημη μισινεζα, αν ειναι επιθετικο με γρηγορη δραση βαζω ελαστική μισινεζα. Πρεπει να συνεργαζεται το συνολο. Δε μπορεις σε επιθετικο καλαμι να βαλεις επιθετική μανα, ουτε σε παραβολικο και μαλακο να εχεις εξισου μαλακή μισινεζα.
-
-
Συμφωνω φιλε μου σε ολα με μια μικρη διαφοροποιηση.Καποιες φορες εχω συνδυασει ημιπαραβολικα καλαμια με ελαστικη πετονια και ο συνδυασμος δουλεψε σε τσιπουρες.Οχι σε legdering αλλα σε light casting στον κορινθιακο.
-
-
Οκ δεν αντιλέγω φυσικά, απλα για μενα ειναι ο απόλυτος συνδυασμός. Μιλαω παντα για καστινγκ-ledgering. Για παράδειγμα αν έβαζα νημα στο μηχανάκι μου, ποτε δεν θα το δούλευα με δρασης κορυφής καλάμι. Σε καθε κεφάλι αν δεν δουλευεις φρενα, κινδυνευει για ξαγκιστρωμα, το χω παθει πολλες φορες.
-
-
Εχεις απολυτο δικαιο.Ο συνδυσμος που σου ειπα εχει ενα μειονεκτημα.Δεν ειναι ο καλυτερος για καρφωμα αλλα ειναι πονηρος.
-
-
Να σε ρωτησω ρε φιλε.Το ψαρεμα πανω στον καιρο δεν σου αρεσει καθολου?
-
-
Δεν προσφέρονται τα μερη που ζω φίλε. Αν εμενα δυτικη Πελοπόννησο, ανατολικη ευβοια η σε νησιά σιγουρα θα εκπαιδευομουν σ αυτο το ψαρεμα. Οπότε προτιμω και ταξιδια οταν κανω να εχει μπουνατσες εκει που θα παω.
-
-
Οντως,σε μενα συμβαινει το αντιθετο.Νομιζω και οι δυο εκδοχες εχουν την ομορφια τους.Δεν μου πες για το oceanic το τρισπαστο
-
-
Είναι κατα κύριο λογο ενα πολυ ποιοτικό αμιγως surf casting καλάμι. Ειναι ομως πολυ ισχυρο, εχει απιστευτο recovery το blank του, κατι που το κανει ικανο ακομη και σε συνθηκες heavy παρ ολο που ειναι hybrid η κορυφη του. Ειναι πολυ πολυ καλό καλάμι.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-

Αρχική ανάρτηση από
ANTONISGHK
Εννοειται φιλε Σπυρο αλλα οχι απο την αντιπροσωπεια.Το βρηκα προσφορα 190 ευρω το τελευταιο που ειχε μαγαζι εδω και το εχω κανει ηδη κρατηση.Το δε μηχανακι μου φαινεται απο τα καλυτερα value for money μηχανακια.Πολυ καλο.Απλα δεν προλαβαινω αυτη την περιοδο να το ψαρεψω.Τρισπαστα εχω και μαλιστα πολλα.Αλλα οταν βλεπω τρισπαστο το ψαχνω παντα αν ειναι καλο
Φιλε Σπυρο το penn μου φαινεται καλυτερο απο ενα ultegra που εχω
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
Είναι! Δε σου φαίνεται...στο ψαρεμα και στη μακροχρονια χρήση τα υπόλοιπα!
Και χαίρομαι πολυ που σ αρέσει. Και αυτό είναι το καλό ενός forum. Το να δώσεις τα χρήματα σου για κάτι που πραγματικά αξίζει και να μη τα πετάς άσκοπα.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 09-02-2017 στις 15:12
-
-
Το κακο φιλε μου ξερεις ποιο ειναι?Εψαξα να βρω και ενα δευτερο και δυστυχως δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι γιατι περιμενουν το καινουριο μοντελο.Και οχι μονο Ελλαδα αλλα ουτε σε καποια αλλη χωρα υπαρχει.Αν ξερεις κανενα μαγαζι που να το χει ενημερωσε με.
-
-

Αρχική ανάρτηση από
ANTONISGHK
Το κακο φιλε μου ξερεις ποιο ειναι?Εψαξα να βρω και ενα δευτερο και δυστυχως δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι γιατι περιμενουν το καινουριο μοντελο.Και οχι μονο Ελλαδα αλλα ουτε σε καποια αλλη χωρα υπαρχει.Αν ξερεις κανενα μαγαζι που να το χει ενημερωσε με.
Αντώνη το καλάμι το έχω δει είναι όντως εργαλείο! Πάρε τηλ. τον Νίκο στο psaras-shop.gr τηλ. 210 88 17754 πρέπει να το έχει και τηλεφωνικά μπορεί να σου δώσει και καλύτερη τιμή. Μίλα μαζί του.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Chris_Ncm για αυτό το post.:
-
Σε ευχαριστω φιλε Χρηστο.Ξερεις μηπως αν το penn surfblaster 8000 το χει κανενα μαγαζι?
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-

Αρχική ανάρτηση από
ANTONISGHK
Σε ευχαριστω φιλε Χρηστο.Ξερεις μηπως αν το penn surfblaster 8000 το χει κανενα μαγαζι?
Δεν έχω ιδέα για το μηχανισμό. Είδα ότι το παλικάρι που σου έδωσα δουλεύει με την Penn ίσως να μπορεί να στον φέρει σε 1-2 μέρες. Δεν χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις είναι πολύ εντάξει παιδί και γνώστης καλός του αθλήματος.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Chris_Ncm για αυτό το post.:
-

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Είναι! Δε σου φαίνεται...στο ψαρεμα και στη μακροχρονια χρήση τα υπόλοιπα!
Και χαίρομαι πολυ που σ αρέσει. Και αυτό είναι το καλό ενός forum. Το να δώσεις τα χρήματα σου για κάτι που πραγματικά αξίζει και να μη τα πετάς άσκοπα.
Φιλε Σπυρο εχεις απολυτο δικαιο για τα καλα ενος forum.Μπορει καποιος να μαθει πολλα πραγματα, να γνωρισει ανθρωπους απ ολη την Ελλαδα και να ανταλλαξει αποψεις για κατι που ολοι εδω μεσα αγαπαμε πολυ - το ψαρεμα-.
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
Μέλος της ομάδας μας
- Ισχύς Φήμης
- 49
Όσο για το red energy που λέτε, η περιγραφή στη σελίδα του Κεφαλά είναι ότι ακριβώς λέει. Πήρα ένα πέρυσι και μόλις το δούλεψα (casting,surfcasting) έπαθα πλάκα με τη συμπεριφορά του και πήρα και δεύτερο. το καλάμι σου δείχνει και σπάρο 50 γρ όταν τσιμπάει ενώ σε μια 1500 τσίπουρα τις έκανε κυριολεκτικά πλάκα στα κεφάλια που δοκίμασε για να ξεφύγει. Σου το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον jim4510 για αυτό το post.:
-
Μέλος της ομάδας μας
- Ισχύς Φήμης
- 49

Αρχική ανάρτηση από
jim4510
Όσο για το red energy που λέτε, η περιγραφή στη σελίδα του Κεφαλά είναι ότι ακριβώς λέει. Πήρα ένα πέρυσι και μόλις το δούλεψα (casting,surfcasting) έπαθα πλάκα με τη συμπεριφορά του και πήρα και δεύτερο. το καλάμι σου δείχνει και σπάρο 50 γρ όταν τσιμπάει ενώ σε μια 1500 τσίπουρα τις έκανε κυριολεκτικά πλάκα στα κεφάλια που δοκίμασε για να ξεφύγει. Σου το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
ξέχασα να αναφέρω πως ψαρεύω με φίλο shimanakia (surf leader,aero technium ....)και ουσιαστικά αυτός ήταν που με παρότρυνε να πάρω και δεύτερο μόλις είδε και αυτός τη συμπεριφορά του , (χωρίς βεβαία να θέλω να υποτιμήσω τα καλάμια του)άλλωστε η τετράδα που ψαρεύω συμπληρωνεται με 2 antares 3σπαστα αλλά το αναφέρω για να καταλάβετε ότι οι γνώστες καταλαβαίνουν την αξία ενός πραγματικού εργαλείου.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον jim4510 για αυτό το post.:
-
Shimano surf leader??? Πολυ τυχερός ο φίλος σου...
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες