Προβλημα στα φρενα σε μηχανισμο BLACK DIAMOND OKIBO 65 SURF
Αλλαξα πετονια στον μηχανισμο αλλα δεν λειτουργουν τα φρενα
υπαρχει περιπτωση να την εχω βαλει με αναποδη φορα και γιαυτο να μην λειτουργει ?
εαν οχι τι μπορει να φταει για το κοιταξω?
Γενικα δεν εχω ιδεα ακομη στο πως πρεπει να λειτουργει και τον εχω λειτουργησει καμια 5-6 ψαρεματα
ευχαριστω
Και να μην την έχει δέσει καλά θα έχει σφίξει στο γέμισμα. Έβγαλες τη μπομπiνα μήπως; λογικά το πρόβλημα σ'αυτήν είναι. Αν θέλεις ξεβiδωσε την και κάνε ένα οπτικό έλεγχο αν είναι όλα στη θέση τους.
Τα μηχανάκια συνήθως στο κουτί τους έχουν και το σχέδιο τους, δες μήπως το έχεις. Αλλιώς ανέβασε εδώ την φωτογραφία όταν το έχεις λύσει.
καλησπερα φιλαρακο,εισαι ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μιχανισμο?εγω το αγορασα προχτεσ απο τιν fishing planet ,αλλα εκει που γεμιζα με πετονια τιν μπομπινα μου εσπασε!!!!!!!!το διανοεισε?ποσ εγινε αυτο?βεβαια η εταιρεια μου το αλλαξε,αλλα φοβαμε τελικα μημωσ ειναι μουφα ο μηχανισμος..ποιας χωρας ειναι ο μιχανισμος ξερεισ?
Γεια σας παιδιά!! Γράφτηκα σήμερα στο φόρουμ και είδα αυτό εδώ το ποστ και έχω και εγώ 2 όμοιους μηχανισμούς με το ίδιο πρόβλημα στα φρένα! ο μηχανισμός είναι λίγο έως πολύ μούφα, αλλά τι να περιμένεις με 38 ευρώ. θέλει έλεγχο στο roller της πετονιάς και καθαρισμό των δίσκων των φρένων. Εγώ ψάχνω να βρω μαγαζί να πουλάει δίσκους φρένων από carbon για να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν βρίσκω. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί να πουλάει δίσκους carbon? Τώρα για το σπάσιμο της μπομπίνας, πρώτη φορά ακούω για τέτοια βλάβη! μάλλον αστοχία μετάλλου φίλε amperis.
Σελιδοδείκτες