ενα βιντεακι και απο μενα...
https://www.youtube.com/watch?v=GV4VnSqdRLU
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ, ένα μικρό χταποδάκι που γύρισε και από μένα πίσω με την ελπίδα κάποτε να ξαναβγεί σε σεβαστό μέγεθος!!
https://www.youtube.com/watch?v=PBlcfnwQBTs
Ακόμα και σε έναν σπάρο αν του δώσεις την ευκαιρία να μεγαλώσει, μπορεί να σου χαρίσει ένα τρομερό μεζέ.
https://www.youtube.com/watch?v=_-N79BlQm5o
Πολυ καλη ιδεα και περναει μηνυματα, ετοιμαζω βιντεο!
Για καποιους απο εμας που λογω υποχρεωσεων δεν καταφεραν να παρεβρεθουν στην κοπη της πιτας, τελικα η κληρωση εγινε?
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη tasosss76 : 15-02-2015 στις 00:57 Αιτία: Λαθος πληκτρολογιου
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
οκ ευχαριστω πολυ!
Έχουμε κάποιο νέο για τον διαγωνισμό;
Μάλλον θα ακυρώθηκε ο διαγωνισμός?
Μετά από την κλήρωση του διαγωνισμού "catch & release" από το paraktiopsarema.gr οι νικητές είναι οι παρακάτω:
Νικητές1ος: Nick13 - Σκαφάκι P3 Aegean
2ος: Nikos KL - Σκαφάκι P3 Ionian
3ος: johnamd - Δωροεπιταγή 100€ από την GFS
4ος: lookout - Μηχανισμός Shimano Aernos 5000XT -PG από Way2fish
5ος: ttitos - Δώρα συνολικής αξίας 110,70€ από www.baitgame.com
6ος: tasos pot - Καλάμι AVANCED SURF από www.alyss.gr
7ος: giodas - ένα καλάμι DAIWA CROSSFIRE και σιλικόνες από τις εταιρίες Owner, Yum και Delalande από FishingMania
8ος: nikostatalias - Καλάμι Shimatsu Poseidon από lucky-fishing.gr
9ος: gziakkas - 2 Βeach walker, 1 Ebikko Tetra Works, 1 Tide Vib από την DUO
10ος: Panos T - 50% έκπτωση στη δημιουργία νέου καλαμιού ή δώρο μια ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος καλαμιού από την www.donax.gr
11ος: theosdor - ένα τεχνητό Apia Lammtarra Badel (20g, 130mm, Suspending) από www.fishingtime.gr
Για την παραλαβή των δώρων παρακαλώ επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο 6944531016 (ώρες καταστημάτων)
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Συναγριδα Calling !!!
Thank you !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και επίσης ένα μπράβο και στους διοργανωτές
συγχαρητήρια στο forum για τον διαγωνισμο και στους τυχερους για τα δωρα !παντα τετοια
Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού kostas.lantzakis είχε μόνο 2 αναρτήσεις οπότε δεν τηρούσε τους όρους του διαγωνισμού μας. Σε αυτή τη περίπτωση το μέλος kostas.lantzakis βγαίνει εκτός τις λίστας των νικητών και οι αμέσως επόμενοι μετατίθενται μια θέση πιο πάνω στη λίστα των δώρων.
Ευχαριστώ!
Συνχαρητιρια σε ολους τους νικητες!!!!!Καλοβρεχτα τα δωρα!!!Μπραβο παιδες!!!!!
Παιδια ηταν μεγαλη μου τιμη που συμμετειχα στον διαγωνισμο!!!Ευχαριστω παρα πολυ για το δωρο σας!!!Παντα τετοια!!!Και ευχομαι τετοια τυχη να μας συνοδευει παντα!!!Και παλι ευχαριστω!!!
Παιδιά καλησπέρα.
Το προφίλ kostas.lantzakis είναι δικό μου αλλά δεν είναι το κανονικό μου...
Απλά το βιντεο ανέβηκε από το κινητό μου και από λάθος αφού δεν είχα τους κωδικούς για το σωστό, το ανέβασα από το kostas.lantzakis.
Μη θέλοντας να δημιουργήσω πρόβλημα ελπίζω να κατανοήσετε το λάθος μου και να λάβω μέρος στην κλήρωση μιας και τηρώ τις προυποθέσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε Κώστα καλημέρα.
Θεωρώ δίκαιο να συμμετέχεις κανονικά στην κλήρωση αφού πρόκειται για λάθος όπως φαίνεται.
Θα το συζητήσουμε και με τον Βασίλη και τους άλλους διαχειριστές και θα ενημερώσουμε.
Μπράβο σε ολα τα παιδιά που έτρεξαν για τον διαγωνισμό και ευχαριστούμε πολύ όλους τους δωροθέτες!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος και φυσικά στους νικητές.
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που κεδρισαν παντα τετοια!!Συγχαρητηρια στους διοργανωτες απο τους καλυτερους διαγωνισμους...με νοημα!!!
Χωρίς να θέλω να φανώ ο κακός της παρέας εδώ μέσα αλλά η συμμετοχή του Κώστας Λαν ήταν ούτος η άλλως εκπρόθεσμη δεδομένου ότι έγινε στις 08/02/2015 τη στιγμή που ο διαγωνισμός είχε λήξει σύμφωνα με το αρθρο 4 του διαγωνισμού που λέει ότι:
"""""4) Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι οι 15 Σεπ. 2014 έως 14 Δεκ 2014. Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, ο διαγωνισμός μπορεί να παραταθεί κατά ένα μήνα, αυστηρώς"""""
φιλικά πάντα προς όλους,
Γιώργος.
Μετά από το "θέμα" που υπήρξε σχετικά με το βίντεο του μέλους μας kostas.lantzakis και την ημερομηνία δημοσίευσης του, οι διαχειριστές του paraktiopsarema.gr αποφάσισαν ότι η συγκεκριμένη συμμετοχή δεν είναι έγκυρη διότι, πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της 14 Ιαν. 2015 . Οπότε δεν αλλάζει κάτι στα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Επίσης θέλω να παρακαλέσω τους νικητές του διαγωνισμού να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα με το ονοματεπώνημο και το τηλέφωνο τους έτσι ώστε να τους παραδοθούν τα δώρα τους από τους χορηγούς. Προσοχή: στη περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε διάστημα 20 ημερών, το δώρο του δεν θα παραδοθεί!
Νικητές1ος: Nick13 - Σκαφάκι P3 Aegean
2ος: Nikos KL - Σκαφάκι P3 Ionian
3ος: johnamd - Δωροεπιταγή 100€ από την GFS
4ος: lookout - Μηχανισμός Shimano Aernos 5000XT -PG από Way2fish
5ος: ttitos - Δώρα συνολικής αξίας 110,70€ από www.baitgame.com
6ος: tasos pot - Καλάμι AVANCED SURF από www.alyss.gr
7ος: giodas - ένα καλάμι DAIWA CROSSFIRE και σιλικόνες από τις εταιρίες Owner, Yum και Delalande από FishingMania
8ος: nikostatalias - Καλάμι Shimatsu Poseidon από lucky-fishing.gr
9ος: gziakkas - 2 Βeach walker, 1 Ebikko Tetra Works, 1 Tide Vib από την DUO
10ος: Panos T - 50% έκπτωση στη δημιουργία νέου καλαμιού ή δώρο μια ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος καλαμιού από την www.donax.gr
11ος: theosdor - ένα τεχνητό Apia Lammtarra Badel (20g, 130mm, Suspending) από www.fishingtime.gr
Φίλε Γιώργο ο διαγωνισμός είχε πάρει παράταση μέχρι την κοπή τις πίτας 08/02/2015 στις 12:00 το μεσημέρι και το βίντεο του φίλου Κώστα ανέβηκε στις 08/02/2015 στις 13:07.
Αν και βάση του κανονισμού του forum no 20 θα έπρεπε να είχε διαγραφεί ο λογαριασμός γιατί είναι όπως ο ίδιος είπε είναι ο δεύτερος.
Εγώ είμαι αυτός που έκανα χτές την παρατήρηση στον Βασίλη και άλλαξε τα αποτελέσματα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακυρωθεί ο παρών διαγωνισμός και να γίνει ξανά ο διαγωνισμός από την αρχή με τον Κώστα φυσικά να παίρνει μέρος κανονικά αφού πρόκειται για λάθος του και είναι και ενεργό μέλος του forum.
Καλό απόγευμα σε όλους!!
Φιλικά Γιώργος.
Φίλε Γιώργο και πάλι είναι εκπρόθεσμος, νομίζω πως ο χρόνος ήταν αρκετός για όλους να ανεβάσουν τα βίντεο τους.
Η κλήρωση μένει ως έχει.
Ευχαριστω πολυ το φορουμ τους διαχειριστες του οπως επισης κ τους χορηγους!
Να ειστε ολοι καλα κ να διατηρησουμε ζωντανη την ενοτητα του c&r αν οχι τοσο με αναρτησεις οσο με πραξεις!
μπραβο στα παιδια που κεδρισαν !!Και Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για το ολο γεγονος....!!!
συγχαρητηρια σε ολους!!!!
Σελιδοδείκτες