Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 31
και μεχρι ποτε κραταει αυτο το χαλι αντωνη?
-
-
Η αληθεια φιλε μου ειναι οτι αν ξεραμε απ εξω την θαλασσα δεν θα ειχε μεινει ψαρι.Δοξα τω Θεο που δεν την ξερουμε. Σε γενικες γραμμες ο Χειμωνας δεν εχει τα ψαρια που ψαχνουμε τον υπολοιπο χρονο.Εχει ομως λαβρακια ( αν και η καλυτερη τεχνικη ειναι το spinning) εχει γοφαρια,λουτσους.Εχει και μουρμουρες αν θελεις να ασχοληθεις οπως και σαργους αλλα με συνθηκες φουρτουνας. Παντα παιζει ρολο το που ψαρευεις γιατι αυτο που λεω ειναι πολυ γενικο.Οι τσιπουρες ειναι λιγες και κυριως νοτια Ελλαδα.Αν ζεις Βορεια ξεχνα τις.Τα πραγματα γινονται αισθητα καλυτερα απο τον Μαρτιο και μετα και κυριως Απριλιο Μαιο που ειναι εξαιρετικοι μηνες ειδικα για τσιπουρες.Αλλα οτι λεμε ειναι πολυ γενικο
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!
Το Σάββατο τελικά πήγα για ψάρεμα αλλά έφαγα πάλι φόλα!!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να μην βγάλω τίποτα.
Δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει!!!
Εγώ;; Κάτι δεν κάνω σωστά;;;
Αλλά από την άλλη ήταν και άλλοι 2 που ψάρεβαν απέναντή μας και δεν βγάλαν λέπι.
Η περιοχή που ψάρεβα ήταν το Βαλτί Αιτ/νιας που κρατάει πάντα ψάρια.
Ήταν να πάω στο Αντίρριο αλλά σε κατάστημα αλιείας ένας παπούς μου είπε να μην πάω γιατί έχει κάνει σεισμό 2.7 ο μεγαλύτερος.
Να έχει να κάνει με τον σεισμό που δεν έβγαλα ψάρι;
τι να πω;
Μετά τα μαζέψαμε και πήγαμε Αστακό αλλά και εκεί τίποτα, που βέβαια είχε κύμα και κρύο.
-
-
Καλημερα στην παρεα,
αυτο με τον σεισμο μου το ειπαν κ μενα πριν αρκετους μηνες,
αλλα δεν εδωσα κ τοση σημασια.
σημειωτεον μονο κανα 2 τσιμπιες εκεινη την ημερα κ τιποτα αλλο.
κ μετα βρηκα κ αυτο...
http://www.paraktiopsarema.gr/forum2...86&pagenumber=
-
-
Εγω παντως μετα απο σεισμο δεν πηρα ποτε τιποτα
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
axillos222
Παρα πολυ ωραιο αρθρο αλλα τι γινετε με εμας που δυστηχως απεχουμε 3 ωρες απο τον τοπο που θα ψαρεψουμε και πηγαινουμε μονο για μια διανυκτερευση και αυτο μια φορα στους 3 μηνες....
Χα χα, Αχιλλέα, παίρνεις τα συμπράγαλα σου και πας Κερκίνη, κοντά σου είναι! Έτσι ξεχαρμανιάζω κι εγώ που είμαι μακριά από την θάλασσα, πάω Βόλβη και κάπου κάπου Θάλασσα, αλλά κοντά όχι πολύ μακριά. Τι να κάνουμε, δεν ζούμε όλοι κοντά στη θάλασσα και οι καιροί δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα...
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες