Αφορμή μου έδωσε μια επικοινωνία που είχα με μέλος του forum μέσω π.μ και δεδομένου ότι πρόσφατα βρήκα μια ευκαιρεία σε γνωστό μου κατάστημα στη περιοχή του Πειραιά, είπα να ανοίξω αυτό το θέμα. Καταρχήν βρήκα ένα shimano vengeance 4.20 170gr surf, ήταν το τελευταίο του κομάτι στα 60 ευρώ και επειδή έχω ακούσει πολυ καλά σχόλια είπα να μη το αφήσω αφου ήταν 30 ευρώ και βάλε κάτω απο την αγορά. Κατά την αγορά υπέγραψα χαρτί εγγύησης επίσημης της shimano Ελλάδος 36 μηνών..............αφήνοντας μου υπονοούμενα για το όργιο μαϊμούδων που επικρατεί στην αγορά.
Επειδή βλέπω οτι πολλά παιδιά ενδιαφέρονται για αγορά εξοπλισμού και πλέον το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με προσφορές, αναρτώ τη παρακάτω φωτογραφία ή οποία αποτελεί την εγγύηση που συνοδεύει κάθε αγορά shimano στην Ελλάδα, με την εγγύηση του επίσημου Έλληνα εισαγωγέα. Χωρίς αυτό μη προχωράτε σε αγορά τουλάχιστον της εν λόγο εταιρείας.
Να προσθέσω και εγώ μια πληροφορία όσον αφορά τη shimano.Γνωρίζω πως είναι πολιτική του κασαμπαλη να μην έχει 2 μαγαζιά αντιπροσώπους σε μια περιοχή και αυτό από μόνο του μας βοηθάει να αποφεύγουμε τις **κακοτοπιές**.
Και κάτι ακόμη, προσέχετε γιατί πολλοί βάζουν αγγελία xe.gr ή car.gr για παράδειγμα λέγοντας "καινούργιο αχρησιμοποίητο" και τα σχετικά ή "πωλείται λόγω λάθος αγοράς" σε τιμή πολυ δελεαστική. Δε σημαίνει οτι είναι μούφα προς Θεού αλλά να το παίρνετε μόνο αν έχει τις απαραίτητες εγγυήσεις λοιπόν με το σειριακό αριθμό του προϊόντος πάνω.
Αγορές από Γερμανία.ο γερμανικός νομος δίνει εγγύηση 2 χρονια θυμάμαι καλά.άσχετα αν το λέει το κατάστημα η όχι.μου το επισήμανε ιδιοκτήτης net shop σε ερώτηση που του έκανα για εγγυηση
Σελιδοδείκτες