Καλησπερα.Πωλειται μηχανισμος Daiwa Windcast X 5000,ψαρεμενος μια φορα,με αποδειξη αγορας,γεμισμενος με πετονια Sufix Tritanium,με εξτρα πομπινα,με το κουτι του και σε αριστη κατασταση.Τιμη 100E.
Καλαμι Shimano Hyperloop 4,20-150cw το ιδιο με αυτο που ειχα βαλει σε προηγουμενη αγγελια.Τιμη 25Ε.Ευχαριστω πολυ.
Επικοινωνια με π.μ.Αποστολες δεν γινονται.
Καλησπερα.Επισης πωλουνται και μηχανισμος Daiwa Emblem Pro 5500 γεμισμενος κι αυτος με 35αρα Sufix Tritanium,με δευτερη πομπινα αβρεχτη,με πανινη θηκη, στα 90Ε,και καλαμι Daiwa Saltist 4,20-170cw στα 60Ε.Ολα ειναι σε αριστη κατασταση με τα κουτια τους και με αποδειξη αγορας.Αποστολες δεν γινονται και συνεννοηση μεσω π.μ.Ευχαριστω πολυ.
Καλημέρα.Πωλείται επίσης μηχανισμός Shimano Navi Xsb 8000 σε άριστη κατασταση,εξτρα πομπινα,γεμισμενος με 35αρα nangai κοκκινη αβρεχτη,με το κουτί του,απόδειξη αγοράς και εγγύηση με τρια χρόνια.Τον δίνω 65 ευρώ.Ζήτω συγνώμη απο τους διαχειριστές,αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να τα βάλω όλα μαζί σε μια αγγελία.Ευχαριστώ πολύ.
Καλοπούλητο και αυτό Βαγγέλη όπως και τα υπόλοιπα. Κανένα πρόβλημα με τις αγγελίες. Επειδή έχω αγοράσει πράγματα απο εσένα δυο φορές μάλιστα, έχω να πω στους φίλους που ενδιαφέρονται οτι σπάνια θα βρουν σε αγγελία τόσο προσεγμένα πράγματα. Συγχώρεσε με αλλά ήθελα και έπρεπε να το πω.
Συνοψίζοντας λοιπόν για να μη μπερδευτούν τα μέλη που ενδιαφέρονται, ο Βαγγέλης πουλάει τα εξής:
- Μηχανισμος Daiwa Emblem Pro 5500 γεμισμενος με 35αρα Sufix Tritanium,με δευτερη πομπινα αβρεχτη,με πανινη θηκη, στα 80Ε
- Μηχανισμός Shimano Navi Xsb 8000 σε άριστη κατασταση,εξτρα πομπινα,γεμισμενος με 35αρα nangai κοκκινη αβρεχτη,με το κουτί του,απόδειξη αγοράς και εγγύηση τρια χρόνια στα 65 ευρώ
Οτιδήποτε άλλο υπάρχει στις προηγούμενες αναρτήσεις έχει πουληθεί
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 13-10-2015 στις 11:37
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
Σπύρο μου καλημερα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια.Οπως είπαμε και προηγουμένως,χαίρομαι περισσότερο,με την χαρά του αλλου,όταν δίνω,ειδικα σε παιδιά όπως εσύ.Απλως δεν ήθελα, για να μην φανεί γενικά καπως.Τα υπολοιπα απο κοντά.Και παλι σε ευχαριστώ πολύ.
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον vagosrigos για αυτό το post.:
Σελιδοδείκτες