Μετά από πολλούς μήνες απραξίας, ήρθε ο καιρός να βρεθούμε γι΄ακόμη μια φορά και να τα πούμε από κοντά.
Καλούμε όλους τους φίλους της παράκτιας αλιείας μαζί με φίλους και γνωστούς στη 7η συνάντηση του paraktiopsarema.gr
Φορτώστε τα καλάμια σας και τον εξοπλισμό σας και ελάτε μαζί με τους φίλους σας να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ψαρέψουμε και φυσικά να γευτούμε όμορφα εδέσματα από τις ψησταριές μας!
Η συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί στην ήσυχη παραλία της Παναγίας Πούντας λίγο έξω από την πόλη του Αλιβερίου το πρωί της Κυριακής 22 Νοεμβρίου.
Ο συγκεκριμένος ψαρότοπος θα ικανοποιήσει τους φίλους ψαράδες κάθε τεχνικής αφού είναι κατάλληλος για Casting, Spinning αλλά και Heavy Casting.
Επίσης, μετά από απαίτηση αρκετών φίλων ψαράδων θα πραγματοποιηθούν, για τους ενδιαφερόμενους, σεμινάρια για τις τεχνικές του Surf Casting, του Spinning αλλά και του Heavy Casting!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Nα ετοιμασω καρβουνα δηλαδη??
Μας βλεπω να κανουμε προπονηση για το Πασχα![]()
Σωστός ο Δήμος. Και γιατί δηλαδή να μη ψήσουμε τις τσιπούρες που θα βγάλουμε;![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
Καλημέρα σε όλους...είναι το πρώτο μου ποστ που κάνω μετά απο ενα χρονο διαβάσματος.
Έχω μάθει πολλα απο εσάς και τώρα πιστεύω να δω και να μάθω ακόμα πιο πολλα απο κοντα!!
Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να κάνουμε το κέφι μας!!
Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω και εγώ στην συνάντηση!
εκτός απο τον εξοπλισμό μας, τι προμήθειες χρειάζεται να κουβαλήσουμε μαζί?
Φίλε Αντώνη σε ευχαριστούμε και αν θες μπορείς να φέρεις μπριζόλες για να ενισχύσεις τις ψησταριές μας!![]()
Και καμια προβατινα..
ααα και παιδακια αρνισια..
και κανενα λουκανικο..
αντε και καμια ντοματα για σαλατα
και το σημαντικοτερο κανα βαρελακι με κοκκινελι,οχι μεγαλο, 25κιλο ειναι μια χαρα![]()
![]()
![]()
Αμα θες ολα τα παραπανω να ξερεις οτι θα το πληρωσεις πολυ ακριβα!
Θα σε εχω ολη μερα να μου λυνεις αποριες και να με διδασκεις! :-P
Βασίλη,
πες μας ότι θα έχεις και κανά P4 Aegean μαζί για HC, να το δούμε από κοντά...?!?!
Επειδή θα πάω αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή {φαν και των πανυγηριών βλέπετε..} μπορώ να μάθω τιμές καταλυμάτων για μια διανυκτέρευση για όποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, όπως και να ρωτήσω-κανονίσω(?) να είναι κάποιο κατάστημα με είδη αλιείας εκείνη την ημέρα ανοιχτό πιο νωρίς για τυχόν ψώνια της τελευταίας στιγμής!
Φίλε Αντώνη, αν έρθεις από την Χαλκίδα υπάρχουν πολλά καταστήματα ανοικτά.
Υπάρχει το κατάστημα Καβουρας στη Χαλκίδα που μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία δολωμάτων.
Μετά στο Βασιλικό είναι το κατάστημα Ρωχάμης
Και τέλος στο στην είσοδο του Αλιβερίου, στη δεξιά πλευρά απέναντι από το βενζινάδικο είναι το κατάστημα του φίλου Σταμάτη.
Εγω φίλε μου αν πας απο Ωρωπο (σωστα το γραψαθέλω να ρωτήσεις αν έχει δρομολόγια ολο το χρόνο, γιατι κάπου πήρε το ματι μου οτι τέλος Οκτώβρη σταματάνε.
Επίσης μη βγάλεις όλα τα ψάρια, άσε κάτι και για μας![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 07-10-2015 στις 16:34
Ο Σταματης ειναι μελος του φορουμ??Αυτο το μαγαζι ειχα στο νου μου, να επικοινωνησω μαζι του ωστε να ειναι ανοιχτος απο τα χαραματα??(Αληθεια τι ωρα θα γινει η συναντηση?)
Θα με θυμαται λογικα, ειχα παει με ενα κινεζοκαλαμο των 5 € πριν κανα διμηνο και του ειπα βαλε μου σιλικονουχο και μπομπαρδα!!!
@Lethrinis Θα ρωτησω για τα φερυ και θα το γραψω εδω!
Από όσο ξέρω δεν είναι μέλος μας. Δεν υπάρχει ώρα συνάντησης, ότι ώρα θέλει ο καθένας μπορεί να έρθει.
Ενημερωσα τον φιλο Σταματη για την συναντηση μας στις 1 Νοεμβρη.
Για το φερυ δεν ρωτησα διοτι πηγα απο Χαλκιδα
Βασιλη περυσι ειχαν σταματησει καπου στα μεσα Οκτωβριου τα δρομολογια.
Καλυτερα να παρουμε ενα τηλεφωνο για επιβεβαιωση πριν κατεβουμε προς Ωρωπο
Βασιλη περυσι (χειμωνας 2014-ανοιξη 2015) ειχαν σταματησει απο τελη Οκτωβρη 2014 εως τελη Μαρτη 2015.
Ηταν η πρωτη φορα που σταματησαν (λογω κρισης)
http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=33937
http://gekollias.blogspot.ro/2014/10/blog-post_31.html
http://www.syriza.gr/article/id/5744...l#.ViDOC34rKUk
http://www.anparatiritis.gr/index.ph...12-08-16-55-12
Για να αποφυγουμε λοιπον τσαμπα καταβαση προς Ωρωπο καλυτερα να παρουμε ενα τηλ στο λιμεναρχειο
EDIT: Πηρα μολις τηλεφωνο στο λιμεναρχειο. Απο 1 Νοεμβριου η γραμμη διακοπτεται και παλι! Οποτε υπολογιστε το και αυτο!
Καλο θα ηταν να προστεθει και στο αρχικο post.
Εντάξει παιδιά δεν είναι θέμα αυτό. Ένας που έρχεται απο την Αθήνα με το καραβάκι γλυτώνει πήγαινε έλα γυρω στα 70 χλμ οδικώς. Με 1,35 που χει τωρα η βενζίνη συμφέρει το αμάξι....να σφυρίζουν οι τουρμπίνες να γουστάρουμε κιόλας.
Δεν ειπαμε οτι ειναι θεμα να πας γυρω γυρω , ειναι ομως θεμα να κατεβεις Ωρωπο για το φερυ και μετα να ξαναβγεις εθνικη για να πας γυρω γυρω!
χανεις καμια ωριτσα και προσθετεις καμια 30χλμ στο κοντερ!
Ναι έχεις δίκιο σ αυτό φίλε μου, είναι μια ώρα γεμάτη. Πάντως γενικά οικονομικά πλέον δε συμφέρει το καραβάκι. Καλα όσοι έχουν πετρέλαιο δεν το συζητώ καν.
Παιδια σε ποιο σημειο ακριβως θα στησετε?
Κατω απο το εκκλησακι? Για να ξερουμε και εμεις οι καινουργιοι που θα σας βρουμε μιας και δεν γνωριζομαστε φατσικα!
Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι η Ψαρευτική συνάντηση φίλων, γνωστών και λοιπών, από το paraktiopsarema.gr ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγο επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή αλλά και γενικά στο σύνολο της Στερεά και Εύβοιας, το Σαββατοκύριακο 31/10 & 1/11.
Τις προσεχείς ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της Ψαρευτικής συνάντησης η οποία θα σας ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα του paraktiopsarema.gr και θα σας αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό email.
Η διαχειριστική ομάδα του paraktiopsarema.gr πήρε την προτοβουλία της αναβολής της ψαρευτικής συνάντησης έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όλων το παρευρισκομένων σε αυτή και σας ζητάει ένα μεγάλο συγνώμη για τυχόν αναστάτωση.
Καλά έκανες Βασίλη, θα ταν πολυ επικίνδυνο για την οδήγηση πάνω απ όλα! Οι παραλίες εκεί είναι, δε φεύγουν.
Σελιδοδείκτες