Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 50
Shimano Ultegra 5500 XSB
Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εχω στην κατοχη μου ενα νεο αποκτημα και λεγεται Oceanic Amberjack 4,20 100-200cw.Οι μηχανισμοι που εχω μεχρι στιγμης ειναι:
Daiwa Windcast X 5000
Daiwa Emblem Pro 5500
Shimano Navi 8000 XSA
Shimano Navi 8000 XSB...Τους οποιους τους χρησιμοποιω στα υπολοιπα καλαμια που εχω.Θα ηθελα να ρωτησω,αν για την τεχνικη του Surf Casting,μπορω να βαλω τον Ultegra 5500 XSB.Και αυτο το λεω επειδη τον βρηκα σε προσφορα καινουργιο και τον εκλεισα,αλλα μου φανηκε λιγο μικρος σε ογκο και σε πομπινα.Βεβαια μπορω να το ακυρωσω αν μου πειτε κι εσεις οτι δεν κανει.Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα.
-
-
Για βαλε καποιο λινκ αν εχεις απο το μηχανακι μηπως εχει γινει λαθος στη διατυπωση γιατι ο XSB απο οτι βλεπω χωραει 290 μετρα 35 μανα το οποιο ειναι απο τα πολυ μεγαλα νουμερα για πομπινες.
Γενικα οι μηχανισμοι Σιμανο χαιρουν ακρας εμπιστοσυνης απο μενα και συνιστονται ανεπιφυλακτα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 50
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη για την αμμεση απαντηση.O XSB οντως χωραει 290μ 0,35 μανα.Αρα λες οτι κανει για το συγκεκριμενο καλαμι και για την τεχνικη του SC?Απλως σε συγκριση με τους μηχανισμους που εχω τον ειδα λιγο πιο μικρο.
http://issuu.com/shimanoeuropefishin...2012_greek/169
-
-
Το 10000 xsb ίσως κούμπωνε καλύτερα αλλά, επειδή και το 5500 είναι εξαιρετικό μηχανάκι, αν το έχεις ήδη πάρει το 5500 κάνε τράμπα αν σε παίρνει με το navi που θα ταιριάζει πιο καλά στο oceanic.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 50
Ευχαριστω Ηλια.Μαλλον αυτο θα κανω.Θα βαλω το Navi 8000 xsb στο Oceanic.Πρωτα ομως θα το δοκιμασω να δω πως κουμπωνει και θα δω εντυπωσεις και συμπεριφορες.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες