Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
βοηθεια για καλαμι
καλως σας βρηκα! θελω να παρω ενα ΚΑΛΟ καλαμι για απικο αλλα ειμαι εντελως χαμενος... εχω καταλληξει στο shimano beastmaster 850b πιστευεται οτι αξιζει τα λεφτα του? θελω ενα καλαμι 8 μετρα το ελαχιστο και οσο γινεται πιο ελαφρυ γυρω στα 200 ευρω.. ευχαριστω
-
-
Banned
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον eliot για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
ευχαριστω για την απαντηση ειναι ενα απο τα καλαμια που ειχα κοιταξει αλλα λογο βαρους το απεριψα. νομιζεις οτι αξιζει να ανεβω τοσο σε βαρος σε σχεση με τα υπολοιπα που ειναι στα 400-500γρμ? εχει τοσο μεγαλη διαφορα η αποδοση τους? ευχαριστω.
-
-
Banned
- Ισχύς Φήμης
- 0
υπαρχουν αλλα 2 μοντελα απο το ιδιο καλαμι, hinno αρκετα μαλακο ελαφρυτερο και φθηνοτερη τιμη και το hinno strong μια ενδιαμεση κατασταση σε αυτα τα 2 απο θεμα βαρους και σκληροτητας.
τωρα στα 8 μετρα που θελεις απικο αν θα ειναι ντουρο τα καλαμι ετσι ωστε να μπορεις να ανεβασεις ψαρια του 1,5-2 κιλων λογικο ειναι οτι θα πρεπει να εχουν περισσοτερο υλικο πανω τους αρα και βαρος, σιγουρα απνω απο τα 500 γραμμαρια βαρους στα 8 μετρα θελει απικατζιδικη βαση ακομα και για τον Πυρρο Δημα, μηπως θα επρεπε να σκεφτεις τη λυση ενος καλαμιου μπολονεζ στα 6 ή 7 μετρα ετσι ωστε να μπορεις να κατεβεις ακομα και στα 200 γραμμαρια βαρους (με το αναλογο κοστος βεβαια) και με συρομενο φελλο να μπορεις να ψαρεψεις σε βαθυτερα κομματια απο το μηκος του καλαμιου σου?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
euxaristw! τελικα αγορασα αυτο που μου ειπες αρχικα οποτε θα σου πω στην πραξη τις εντυπωσεις μου
-
-
Banned
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 33
για 11 έως 13μ αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου πω.μόνο shimano πάντα
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 26
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Κοίταξε πρώτα αν θα υπάρχουν ανταλλακτικά, είναι ρίσκο να πάρεις στα τυφλά απο e-shop πήγαινε απο το κατάστημα και θα κοιτάξεις το πάχος των στελεχών τη συμπεριφορά στο κάρφωμα το πόσο μπαίνει το κάθε στέλεχος στο προηγούμενο και το πόσο ντούρο είναι
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 26
Ευχαριστώ πολύ
Λοιπόν πήρα ένα φθηνό καλαμι 7 μέτρα της pregio στα 20 ευρώ. 700γραμαρια. Θα το δοκιμάσω, αν δω ότι μου πάει αυτή τεχνική θα πάρω ενα καλύτερο
-
-
Και πολύ καλά έκανες. Προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί με τα οικονομικά καλάμια της pregio σε όλες τις τεχνικές.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλημέρα σε όλους!
Μια και δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα γράφω εδώ....
Μπορείτε να με συμβουλέψετε για το πως θα ψαρέψω μελανούρια , με τι εξοπλισμό και όταν βρίσκομαι σε άκρη κάβου ? Το βάθος είναι στα 15 μέτρα περίπου από κει ξεκινά και μου έχουν πει πως κρατά ο τόπος μελανούρια σαργούς ...
Ευχαριστώ!
-
-
Με πολλές τεχνικές μπορείς να το κάνεις. Προσωπικα μπορώ να μιλήσω μόνο για τις τεχνικές της οικογένειας του spinning.
Θα σου πρότεινα φτιάξεις ένα σετ HRF (ή light spinning) κάτι του τύπου καλάμι 5-15γρ μηχανισμό έως 2500-3000 Μαξ (ή κάτι ανάλογο) και να δοκιμάσεις να τα ψαρέψεις κατά προτίμηση με λίγο καιρό (είναι πιο ενεργά) με πλανακια, sinking pencils και μικρά τεχνητά επιφανείας.
Και με LRF μπορείς να τα ψαρέψεις αλλά όταν μου λες κάβο και 15 μέτρα, εκεί δεν θα βαστάει μόνο μελανούρια και να είσαι υποψιασμένη (υποψιασμένος αν δεν είσαι γυναίκα) ότι μπορεί να σε βρει και κάτι μεγαλύτερο. Όχι ότι θα το βγάλεις αλλά να έχεις λίγο παραπάνω ελπίδες.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
εκτος απο τον τροπο που γραφει ο βασιλης μπορεις να δοκιμασεις με καστινγκ και με εγγλεζικο
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
Για τις συνθήκες που αναφέρεις φίλε μου νομίζω η καλύτερη ειναι η τεχνική του εγγλέζικου όπως λέει και ο φίλος Αλεξ πιο πάνω.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες