Καλησπέρα σε όλους, σε όλες τις μεσογειακές χώρες η "μάνα" ή "νοτιάς" δουλεύεται πάρα πολύ. Σήμερα έτυχε να δω κάτι φωτογραφίες για έναν διαφορετικό τρόπο δόλωσεις ειδικότερα για την νύχτα....
Εγώ προσωπικά θα το κάνω (θα φτιάξω φυσικά την βελόνα που έχει) και θα ψάξω να βρω το υλικό το φωσφορίζε...
Πολυ καλό αλλα μπελαλίδικο φαίνεται. Πολυ καλό όμως. Μπράβο!
Αυτα δεν ειναι μικρα μανακια και την ιδια κινηση δεν μπορεις να την κανεις και με μια βελονα? Το αλλο το διπλο δεν καταλαβα που χρησιμευει.Το υλικο που φωσφωριζε ενδιαφερον αλλα τι ειναι και που το βρισκουμε?
Να αναλύσω τι είναι ; Γιατί σκέφτηκα τι σκατά μπορεί να είναι και αυτά που λάμπουν....
Gum Tablets τα λενε αυτά. Είναι "λαστιχοΐδες" πλαστικό σαν τσίχλα που φωσφορίζει.
Τα είχα βρει σ' αυτό το site http://www.fishingevolution.com/most...?prodotto=3214 για όποιον ενδιαφέρεται.
Δεν κρατάει όμως και πάρα πολύ ο φώσφορος που έχει μέσα του.γα κανα 20λεπτο το πολύ.
Και δεν βάζεις ένα σιαλουμ καλύτερα.
Σε φυσιολογικές συνθήκες και έναν νοτιά τον αφήνεις 20-30 λεπτά μέσατο καλοκαίρι, και 30-40 λεπτά το χειμώνα
Στέλιο απο το ίδιο site είναι και η διπλή βελόνα.
ΆΣεβασου τον εαυτο σου και οι αλλοι θα σε σεβαστουνΆ
Κομφουκιος
Με αυτον τον τροπο ομως δε χαλαει και η παρουσια του μεσα στον νερο, δε μοιαζει με μανακι αυτο, εννοω μια δικιλη τσιπουρα δεν θα παραξενευοταν απο ενα τετοιο δολωμα?
Εδω πάνε και πιάνονται πάνω στα πολυαγκιστρα που πετανε απο παντου τα αγκίστρια, αυτο θα τις πειράξει? Αμα πεινάει φιλε τρώει τα πάντα.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει δίκιο ο Στέλιος και εμένα στην αρχή μου φάνηκε καλή ιδέα το σιαλούμ, αλλά τι θα γίνει αν σπάσει !!! Γιατί απλά δεν βάζουμε το σιαλούμ στο παράμαλλο ποιο πάνω με την βοήθεια από το σωληνάκι που έχει στη συσκευασία, χωρείς να σκοτώσουμε και το σκουλήκι ? Αυτό που θέλουμε είναι να προσελκύσουμε και όταν έρθει το ψάρι, θα δει το δόλωμα λίγο ποιο κάτω !!!
Σελιδοδείκτες