Με αφορμή λοιπόν τις πολυ φιλικές συζητήσεις μέσα απο το forum, την ένταξη νέων μελών, το ενδιαφέρον πολλών φίλων που ασχολούνται πρώτη φορά με τις διάφορες τεχνικές ψαρέματος, αλλά κυρίως την ανάγκη όλων μας να ξεφύγουμε έστω και μια μέρα απο την καθημερινότητα κάνοντας αυτό που έχουμε αγαπήσει, προτείνω τη διοργάνωση ψαρευτικής συνάντησης.
Λαμβάνοντας σαν αρχή το παραπάνω δηλώνω το εξής:
- Το οτι το προτείνω δε σημαίνει οτι αποφασίζω και διατάζω. θα χαρώ πολυ και θέλω όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τις προτάσεις τους, τόσο σε μέρη συνάντησης όσο και σε ημερομηνίες, ώστε στο τέλος να καταλήξουμε σε μια οριστική ημερομηνία και φυσικά τοποθεσία.
- Στη συνάντηση το θέμα μας θα είναι το ψάρεμα. Ωραία η μασαμπούκα και το κρασί αλλά έχοντας κάποια μέλη με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό στο χώρο, θα δείξουν τα φώτα τους στους υπόλοιπους οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν.
- Οτι αλίευμα συληφθεί θα το φάμε.....άλλαξα γνώμη
- Ο τόπος συνάντησης να προσπαθήσουμε να βολεύει τους πάντες. Προσωπικά βλέπω οτι υπάρχουν ενεργά μέλη στο forum που κατοικούν στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να τους γνωρίσω απο κοντά.
- Σίγουρα το οικονομικό στις μερες μας είναι πολυ σημαντικό, γι αυτό ίσως κάποιοι να μετακινηθούμε με συνενόηση (3 άτομα ή 2 ανα Ι.Χ) για να μοιραστούν τα έξοδα
Οτιδήποτε άλλο προσθέστε το φιλαράκια μου.....
Αρχής γενομένης απο εμένα λοιπόν, προτείνω τη συνάντηση κάπου μέσα στο Μάρτη 12-13 και 19-20 πέφτουν Σ/Κ. Το επομενο είναι 25η Μαρτίου, οπότε μετά πάμε για Απρίλη.
Σαν τόπο συνάντησης είπα για να βολευτούμε όλοι προτείνω βόρειο ευβοϊκό, είτε Άγιο Κωσταντίνο σε μέρος που θα σας δείξω αν το αποφασίσουμε ή τη βόρεια Εύβοια στη μια απο τις δυο μεγάλες παραλίες που έχει στις Ροβιές.
Αν δούμε οτι τα παιδιά απο κεντρική Ελλάδα δεν μπορούν, φυσικά τη συνάντηση τη κάνουμε πιο κοντά προς την Αθήνα και τη Χαλκίδα. Πιθανόν Λουκίσια ή πολιτικά λέω γω τώρα.
Αυτές οι προτάσεις είναι οι δικές μου, παρακαλώ γράψτε πως τη βλέπετε σαν ιδέα και φυσικά κάντε τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 13-02-2016 στις 19:17
Καλησπέρα στην παρέα
Είμαι διαθέσιμος 12-13 και 19-20 Μαρτίου
Εξαιρετη ιδεα,αλλα με το εργασιακο προγραμμα οπως ειναι τωρα,δε θα μπορεσω.
Αν αλλαξει κατι εως τοτε θα ενημερωσω.
Πολυ καλη ιδεα αλλα 12-13 ειναι μου φαινεται για καθαρα Δευτερα.Το 19 μαλλον ειναι καλυτερο.
Ναι σωστά. Το πάμε και Απρίλη αν είναι να οργανωθεί καλύτερα. Πείτε και κανα μέρος όμως.
Είμαι διαθέσιμος για όποια ημερομηνία προταθεί
Για το μέρος θα συμφωνούσα για βόρεια Εύβοια.
Παιδιά απλά να σας αναφέρω ότι 18-19-20 Μαρτίου είναι η έκθεση Boat & Fishing
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Για το 2017 λέμε ρε Βασίλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααα σόρυ δεν το διευκρινίσατε .... ε τότε εντάξει!![]()
Καλημέρα
Τελικά από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον για εκδρομή/συνάντηση ήταν σε φιλολογικό επίπεδο
Γιατί το λές αυτο φίλε Γιάννη? Σήμερα κιόλας ήμουν έτοιμος να γράψω, οτι στην ουσία απο το Μάρτη έχουμε μόνο το Σ/Κ 5-6 Μαρτίου, καθ ότι τα επόμενα είναι κατα σειρά Καθαρά Δευτέρα, έκθεση boat and fishing και 25η Μαρτίου. Επειδή λοιπόν πρόκειται για εκδρομούλα και καλοπέραση μας και επειδή βεβαίως βεβαίως το γοργόν και χάρην έχει, προτείνω το πρώτο σ/κ του Μάρτη 5-6. Λόγω του οτι τα παιδιά απο κεντρική Ελλάδα δεν μπορούν, ας περιοριστούμε σε κάποια παραλία της Εύβοιας.
Ακούω ή μάλλον διαβάζω λοιπόν πόσοι είστε διατεθιμένοι για ψαρεματάκι το Σάββατο ή τη Κυριακή που πρότεινα.
Το μέρος που προτείνω είναι αυτό στη φωτό, στις Ροβιές στη Β. Εύβοια. Παραλία με μεγάλο χώρο για αυτοκίνητα, καλό βάθος, ψαρεμένη απο εμένα προσωπικά ουκ ολίγες φορές.
Πάντα έτοιμος, εκτός αν τύχει σοβαρός λόγος.
Σπύρο νομίζω το αυτοκίνητο έχει ήδη κλεισμένες τις 2 θέσεις![]()
Θύμιο φέρε και το φιλαράκι σου το Βασίλη...στη τελική πες του αμα δεν έχει ψάρια να πάρει τη καραμπίνα του, έχει τρελό κυνήγι το βουνό απο πάνω...
Στην συγκεκριμένη παραλία ΠΑΝΤΑ ήθελα να να κάνουμε μια συνάντηση!! Εγώ είμαι μέσα από τώρα!!!!!!!!!!!
Σπύρο
Είμαι διαθέσιμος 5-6 Μαρτίου
Έχω χώρο στο αυτοκίνητο (Peugeot 206) για 1-2 άτομα.
Θα την βρούμε την άκρη της μεταφοράς.
Ανάλογα και τον εξοπλισμό όμως...!!
Με το δικό μου, 4 άτομα, με τον εξοπλισμό του ο καθένας, λογικά θα πάμε άνετα.
Θα τα βρούμε.
Μ αρέσετε ρεεεεεε
Θύμιο μια θέση και για μένα. Δε θα τα πιάσεις μόνος σου τα ψαράκια.......
I am in ....
Θα σπάσω το κατεστημένο του κάστινγκ και θα έρθω για να διδάξω ήθος με τα σπίνο - τζιγκ συμπρακαλα μου, αν δεν φάω κανένα χώσιμο στην δουλεια!
Η παραλία φαίνεται μεγάλη οπότε ολο και κάπου θα βρω κανένα 'πονηρό' μέρος.
Βλέπω να σκάμε απο βραδύς οσοι μπορούμε και να καούμε εντελώς...![]()
Καλημέρα
Συγγνώμη μα εγώ αυτό ακριβώς ετοιμάζομαι να κάνω
Σάββατο στις 4 τα ξημερώματα ταξιδεύουμε και από τις 8 τα έχουμε έτοιμα να ψαρεύουν μέχρι την Κυριακή το βράδυ
Το έχω κάνει αρκετές φορές και το κάψιμο είναι εγγυημένο![]()
Και εγώ μέσα θα πάρω μόνο το LRF μου όμως (για να βγάλω κανα δόλωμα για τους HeavyCasterades)![]()
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
αντε παιδια για να βολευτουμε ολοι νοικιαστε ολοι μαζι ενα μινι βαν και ελατε κατα χαλκιδικη μερια!! τα εξοδα δικα μου με φαι και διανυκτερευση...ξενοδοχειο τ'αστερια!! χαχα!
Επειδή όπως βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον για την συνάντηση, ας ορίσει ο συντονιστής την τελική ημερομηνία και οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους παρακάτω διότι οι ημέρες περνάνε....
Μάλιστα.... Λοιπόν σαν οριστική και κεντρική ημέρα ορίζεται η Κυριακή 6 Μαρτίου. Το σημείο είναι εκείνο που αναφέρω στη παραπάνω ανάρτηση (ροβιές - β. Εύβοια). Προσωπικά πρώτα Ο Θεός θα προσπάθήσω να βρεθω εκεί απο το προηγούμενο απόγευμα-βράδυ, κάτι που φαντάζομαι οτι θα κάνουν και άλλοι φίλοι, αυτό είναι κάτι που θα το συζητάμε με τη πάροδο των ημερών. Απλα εμένα το πλάνο μου είναι αυτό. Σίγουρα άλλος ένας τουλάχιστον να βρεθεί θα είμαι εκεί απο βραδύς. Το αμάξι φυσικά θα χρησιμοποιηθεί και σαν μέσο διαμονής για 2-3 ωρίτσες το βράδυ, οπότε μάλλον τουλάχιστον όποιος πάει απο βραδύς θα έχει το αμάξι του για μεταφορά εξοπλισμού-πραγμάτων και φυσικά ύπνο. Οι πρωινοί αν υπάρχουν πρωινοί μπορούν να συνεννοηθούν απο εδω αν θέλουν να έρθουν παρέα σε ενα αμάξι δυο ή και περισσότεροι.
Τις προσεχείς ημέρες να αναφέρουμε και τα σχετικά με προμήθειες πρώτων υλών και κανα κρασοουζάκι. Μη ξεχάσουμε τα σχετικά βασικά, γκαζάκια για καφέδες ελληνικούς και τέτοια.
Πολύ ωραία! Φτιάξε ένα νέο ποστ στην ενότητα "Αγώνες - Εκδηλώσεις - Events" και ανακοίνωσε την συνάντηση, ημερομηνία, τόπος κτλ και αν ήταν ευκολο, ας κατασκευάσει κάποιος και μια αφίσα, αν θέλετε μπορώ να την κατασκευάσω εγώ.
Σελιδοδείκτες