Παιδιά το Γιάννη τον έπαιρνα τηλ πριν λίγο αλλα μάλλον δεν έχει σήμα εκεί. Το θέμα ειναι πως δε ξέρω τι εταιρεία έχει. Εγω θα παρω και τα 2 νούμερα μαζί μου και βλέπουμε.
Παιδιά το Γιάννη τον έπαιρνα τηλ πριν λίγο αλλα μάλλον δεν έχει σήμα εκεί. Το θέμα ειναι πως δε ξέρω τι εταιρεία έχει. Εγω θα παρω και τα 2 νούμερα μαζί μου και βλέπουμε.
Μίλησα με το Γιάννη τωρα το πρωί. Μόνο η Cosmote πιάνει μου πε. Πολυ καλός ο καιρός, κάνει κρύο όμως πολυ το βράδυ. Τα ψάρια περιμένουν εμάς, το Γιάννη μόνο του δεν τον θέλουν.![]()
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 05-03-2016 στις 13:34
Καλα να περασετε παιδια,περιμενουμε αυριο βραδυ φωτο απο τη συναντηση,
να μας κανετε να σκασουμε περισσοτερο απ οτι σκαμε τωρα.
Καλα να περασετε παιδια...!
Καλά να περάσετε μάγκες!!!!
Περιμένουμε φωτό απο ψαρούκλες και ψησταριές να αγκομαχανε!!!
Είκοσι τέσσερις ώρες σχεδόν παρέα με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος. Μακρυά απο την άρρωστη καθημερινότητα δίπλα στην αγαπημένη μας γαλανή. Ευχαριστώ τους φίλους που ήρθαν, περάσαμε όμορφα, γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και...ψαρέψαμε με λιγοστά αποτελέσματα, αλλα δε μας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό. Το σίγουρο είναι οτι θα επαναληφθεί. Η Ελλάδα μας έχει εκατοντάδες ακτές, αρκεί να υπάρχει κέφι, διάθεση και καλή προαίρεση μεταξύ μας. Εις το επανειδιν λοιπόν ....
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις...το πρωινό πως μας βρήκε στη παραλία!
Παρέα βραδυνή απο τις λίγες....
Το casting σε παράταξη, αλλα στο βάθος τα μαχίμια της υπόθεσης σε lrf.... Dimos.Kapogiannis και Dimitris.Kaletsios
Νικόλα και Βασίλη φιλαράκια αυτή η φωτό είναι πρωινή για να μην απορείτε που χθες το βράδυ κόβοταν οι αρματωσιές και τα μολύβια του Νίκου. 5 μέτρα απο την ακτή μάζεψε τα δίχτυα στη δίπλα στη παραλία....![]()
χαχαχαχατα τα γνωστα διχτυα απο τους βαρκαρηδες φιλους μας
Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά!
Πολύ χαίρομαι που βλέπω πόσο ωραία περάσατε, έστω και με τα απρόοπτα! Πάντα τέτοια!!![]()
Για μενα ηταν μια απιστευτη εμπειρια και τη χαρηκα με τη ψυχη μου.Πρωτο που σας γνωρισα απο κοντα ,Δευτερο ηταν ενα καλο μαθημα για πολλα πραγματα στο ψαρεμα και τριτο και σημαντικοτερο η φοβερη παρεα.Αν ειχε και ψαρια θα ηταν ακομα καλυτερα.2 σεβαστες μουρμουρες ενα σαλαχι και κατι αλλα μικρουλια (υπηρχε και ενας ειδικος στις μισοκιλες δρακαινες χαχαχχα ονοματα δε λεω)δεν λενε τιποτα αλλα ηταν κατι το οποιο νομιζω λιγο μας πειραξε.Για αυτο υπαρχουν και τα κοψιδια οι μπυριτσες τα κρασια και η πλακα που μας εκαναν να ξεφυγουμε για τα καλα απο την καθημερηνοτητα. Τρεις φωτο ολα τα λεφτα .Το ξημερωμα με παρατεταγμενα τα καλαμια και να σκαει ο ηλιος η νυχτα με τα παρατεταγμενα καλαμια με τα λαμπακια τους και τελευταια η ΨΗσταρια.
Ποτε ειπαμε ειναι η ΕΠΟΝΕΝΗ?
Φίλε Κώστα ειδικά η μια η μεγάλη έκανε τέτοιο χτύπημα που λέω στο Γιάννη δίπλα μου, δε μπορεί είναι τσιπούρα αυτή. C&R ολα αν και κάποιος (ούτε γω λέω ονόματα) μου έλεγε οτι η δράκαινα κάνει τρελή σούπα.
Η επόμενη είναι.............να περάσει το Πάσχα και βλέπουμε, υγεία και καλή διάθεση και όλα γίνονται.
Καλημέρα και από εμένα.
Η συνάντηση εξελίχτηκε όπως ακριβώς την είχα φανταστεί.
Εκπληκτικοί άνθρωποι (και το εννοώ) εκπληκτική παρέα, το καλύτερο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι οι Φίλοι
γιατί τώρα που σας γνώρισα από κοντά σας θεωρώ φίλους μου.
Από ψάρεμα…. άστα να πάνε, εξολοθρέψαμε (βασικά ένας) τις Δράκαινες , την επομένη φορά προτείνω να φέρουμε και κατσαρόλα για την σούπα.
Στη παραλία είχαν στηθεί 13 καλάμια (δεν χωράγαμε) τα οποία απέφεραν πολλά και καλά τσιμπήματα (οι ειδοποιητές ανεβοκατέβαιναν)
με αποτέλεσμα (σε μια φάση ακούγαμε και τα φρένα να σφυρίζουν) ……… να σηκώνουμε τις αρματωσιές του διπλανού μας
βέβαια είχαμε και δυο καλές Μουρμούρες και ένα Σαλάχι , ότι άφησαν τελικά τα δίχτυα και πέρασε.
Οι πληροφορίες γύρω από το ψάρεμα πήγαιναν και ερχόντουσαν, Σπύρο σε ευχαριστώ για το μάθημα βολών, σίγουρα τώρα είμαι 30-40 μέτρα πιο βαθειά
Το βράδυ του Σαββάτου κάναμε το καλύτερο ψάρεμα με αποτελέσματα……….. ψητούρες, κρασί, μπύρες, πολύ συζήτηση, βέβαια πολλές γάτες.
Το πρωί της Κυριακής με καταπληκτική μέρα και μετά από τρεις ώρες ύπνο τα 13 καλάμια στήθηκαν ξανά στην παραλία (τα πιο πολλά που έχει δει πότε η παραλία)
είχαμε και την παρέα του Δήμου και του Δημήτρη (οι αλεξιπτωτιστές όπως τους χαρακτήρισα λόγο του εξοπλισμού που φορούσαν) για LRF,
φανταστική τεχνική αλλά όχι για εμένα, τώρα το κατάλαβα, πέρασαν τα χρόνια.
Κώστα, Θύμιο, Σπύρο, Βασίλη, Νίκο, Νικόλα, Βασίλη, Δήμο και Δημήτρη (τυχαία η σειρά των ονομάτων) σας ευχαριστώ για την παρέα, ειλικρινά το ευχαριστήθηκα με την καρδιά μου
και να μην χαθούμε, αυτή η συνάντηση να είναι η αρχή για αυτές που θα ακολουθήσουν.
Το παρακάτω βίντεο είναι για να δείξουμε πως ξέρουμε να ψήνουμε...εεε συγνώμη να ψαρεύουμε εμείς οι παράκτιοι χαβαλέδες. Ευχαριστώ το φίλο Γιάννη (Jveriopoulos) για τη βιντεοσκόπηση αλλα και τη τοσο καλή παρέα που έκανε. Βάλτε ήχο και ακούστε διαλόγους...
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 07-03-2016 στις 18:37
Ομορφοι ανθρωποι Ομορφες παρεες
Η πλακα ειναι οτι εγω και ο Νικος συνεχισαμε για λιγο ακομα με μια σταση λιγο μετα την ερετρια οπου βρηκαμε ενα σημειο που λιγο εκοβε και ειχα ενα τσιμπιμα αλλο πραγμα απο μια παπια που εσκασε πανω στη πετονια.Λυγισε το καλαμι για τα καλα χαχαχαχα!
περαν των ψαρευτικων αλλα κ της μασας...για κεινα τα ρημαδια τα μπλουζακια,ειπατε καμια κουβεντα ?
Δημήτρη
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά περνάγαμε τόσο καλά που κανείς δεν σκέφτηκε να ρωτήσει.
Βασίλη Β.
Θα ετοιμάσεις τα μπλουζάκια ;
κ πολυ καλα κανατε Γιαννη...
απλα ειπα να ρωτησω μπας και εγινε κουβεντα.
ελπιζω στην επομενη συναντηση να μπορεσω να δωσω κ γω το παρον
Σελιδοδείκτες