Λοιπόν μετά την επιθυμία φίλων για τη προμήθεια μπλούζας με το λογότυπο paraktiopsarema.gr, αναλαμβάνω αν θέλετε τη διαδικασία μέσω κάποιας εταιρείας προμηθευτή που συνεργάζεται η δουλειά μου.
Η μπλούζα θα είναι φούτερ με κουκούλα, σε χρώμα γαλανό-μπλε, θα έχει σε κάποιο σημείο την ελληνική σημαία γνήσια και φυσικά το λογότυπο του κλαμπ. Θα μιλήσω με τον άνθρωπο που τις φτιάχνει τις προσεχείς ημέρες για τιμές και τα σχετικά. Θέλω να μου δώσετε λίγο χρόνο όμως γιατι έχουμε κι άλλες δουλειές.
Δεν θέλω να μου γράψετε τώρα ποιοι και τι θέλετε γιατι μπορεί να μη σας συμφέρει το κόστος.
Το θέμα το αφήνω να είστε ενηνερωμένοι και οταν θα έχω μακέτες με τιμές θα τα ποστάρω και τότε θα μου πείτε αν θέλετε και τι νούμερα.
Λοιπόν επειδη βλέπω αρκετό ενδιαφέρον, εχω μιλήσει με τον άνθρωπο και θα προσπαθήσω την επόμενη εβδομάδα να παω απο κει και να δω γενικά τι έχει, π.χ αδιάβροχα-κοντομάνικα t shirt-φουτερ. Και θα σας πω σύμφωνα με το δικό μου σωματότυπο τι νούμερο φοράω στο καθένα για να προσαρμόσετε τη παραγγελία σας.
Δυο ενστάσεις απο μενα Σπύρο:
Το χρωμα του φούτερ να ειναι σκούρο για να μην λεκιάζει απο τυχόν αίματα / ζουμιά / μελάνια.
Αν το κόστος δεν ειναι απαγορευτικό το σηματάκι μπορεί να γίνει και ραφτο, που ειναι και διαχρονικό και ποιο ωραίο στο μάτι.
Μπλε σκούρο παιδες εννοείται. Εννοείται για ραφτό μιλάμε. Αυτός μας φτιάχνει μπλούζες στο προσωπικό των μαγαζιών στην εταιρεία που δουλεύω οπότε ξέρω καλά τι πρέπει να προσέξουμε.
Καλημέρα σε όλους σας και καλή Σαρακοστή !!!! Τα καταφέρατε να έχω μια αγωνία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όπως και να έχει το θέμα περιμένω λεπτομέρειες. Νάστε καλά με υγεία.!!!!
Λοιπόν επειδή μια παροιμία λέει οτι " κάθε πράμα στο καιρό του..."
σκέφτηκα οτι λόγο εποχής θα ταν καλό να βγάλουμε για αρχή κατι καλοκαιρινό, το οποίο στη παρούσα φάση
1) Θα το βολευτούμε καθ οτι έχουμε σχεδόν 5 μήνες καλοκαίρι στη χώρα μας
2) είναι πολυ πιο οικονομικό
Για χειμώνα να μαστε καλά βλέπουμε.
Λοιπόν η μπλούζα που προτείνω είναι μακό ακριβώς αυτη της φωτό. Μαύρη με το ένα μανίκι σε μας βαθυ μπλε αντι γκρι της φωτό. Στο μέρος της καρδιάς θα χει το logo paraktiopsarema.gr και στο πλαι στο μανίκι το άλλο τη σημαία μας.
Είναι με γιακαδάκι και φερμουάρ, ελληνικής κατασκευής πολυ ποιοτική και δοκιμασμένη χρόνια στα μαγαζιά. Το θετικό είναι οτι είναι δροσερή. Τα σήματα είναι κεντημα φυσικά.
Μίλησα με τον άνθρωπο και μου πε πως η τιμή ανάλογα τις ποσότητες θα παίξει απο 12 εως 15 ευρώ μαξιμουμ. Δε νομίζω οτι για 3 ευρώ θα κολήσετε. Οπότε πείτε μου σίγουρα τις προσεχείς 10 μέρες για να του πω τελικό αριθμό και να σας πω ακριβές ποσό. Επαναλαμβάνω οχι πάνω απο 15 ευρώ έκαστος. Αυτό είναι σίγουρο.
Στη φωτό ειμαι εγώ για να εχετε μέτρο. Ειμαι 1.83 και φοράω xlarge. Εχει small, medium, large, xlarge kai xxlarge, νομίζω και xxxlarge.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 15-03-2016 στις 15:37
Πολυ ωραία λεπτομέρεια το λαστιχάκι στο μανίκι που ειναι ίδιο χρωμα με το παρατερο μανίκι!!!
Εγω εγκρίνω, θα προτιμούσα χωρίς φερμουάρ για εμάς τους μουσατους αλλα και λόγω ομορφιάς των κουμπιών!
Επίσης να διευκρινήσω. Η μπλούζα όπως τη βλέπετε την παίρνουμε 10 ευρώ στα μαγαζιά.....αλλά.....μας φτιάχνει 150-200 κομάτια. Επίσης το logo του paraktiopsarema μπαίνει σε πρόγραμμα για να τυπωθεί, το οποίο γίνεται μια φορά. Αυτό κοστίζει 40 ευρώ. Φυσικά για κάθε επόμενη παραγγελία δεν θα επιβαρυνθούμε. Αλλά για πρώτη φορά τα 40 ευρώ θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη τελική τιμή.
Θέλω να μου γράφετε άτομο και νούμερο. Όσο περισσότεροι τόσο χαμηλότερη η τιμή.
Σελιδοδείκτες