Βλέπω και καιρό σούπερ! Αντε φιλαράκια 5 μερούλες.
Εννοείται οτι ο καθένας πηγαίνει όποια μέρα και ότι ώρα θέλει. Γιάννηηηηη δε πιστεύω να πας απο σήμερα και δούμε κανένα ναυαγό μπροστά μας το Σάββατο?
Όσοι πάμε Σάββατο απόγευμα, το πλάνο μου είναι το εξής: Σάββατο 14/05 στις 17:00 ραντεβού στο Lidl που είναι αμέσως μόλις βγούμε απο την Αρτάκη κατευθυνόμενοι προς Ψαχνά, μετά απο 500 μετρα περίπου στο δεξί χέρι έχει lidl. Σταματάμε επι του δρόμου ή και μέσα στο παρκινγκ για πιο ασφάλεια και περιμένουμε. Απο εκεί η διαδρομή είναι είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά μέχρι τις ροβιές.
Δεδομένου λοιπόν οτι βαρυά 7 η ώρα θα είμαστε στο σημείο συνάντησης αλλά και το ότι η μέρα έχει μεγαλώσει αρκετά, θα έχουμε άφθονο χρόνο να στήσουμε τον εξοπλισμό μας και τι άλλο.............να λιώσουμε στο ψάρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για όσους έρθουν μόνοι τους. Φαντάζομαι οτι μέχρι τη διασταύρωση Ψαχνά-Πολιτικά-Β.Εύβοια γνωρίζετε, οπότε απο κει και πέρα κατευθύνεστε προς Β. Εύβοια - Αη Γιάννη. Η διαδρομή είναι εκπληκτική, μια απο τις ωραιότερες, αλλά όσο όμορφη είναι τόσο δύσκολη και επικίνδυνη οδηγικά. Άπειρες στροφές με σχεδόν ανύπαρκτα κομάτια ευθείας. Προσοχή πολυ πραγματικά. Αν βρείτε προπορευόμενο όχημα σκεφτείτε καλά να προσπεράσετε ή μάλλον καλύτερα μη το σκεφτείτε καθόλου και μείνετε απο πίσω. Όλα αυτά μέχρι τον Αη Γιάννη (Μεγάλη Η Χάρη Του). Μετά απο κει ο δρόμος αλλάζει, παραμένει όμορφη διαδρομή αλλά πιο πολλα κομμάτια ευθείας και μεγάλα με ορατότητα. Συνεχιζουμε λοιπόν, ακολουθούμε κάθε ταμπέλα που λέει Λίμνη-Αιδηψός προς τα αριστερά πάντα. Φτάνοντας στη Λίμνη πριν μπούμε στο χωριό στρίβουμε δεξιά και κατευθυνόμαστε παραλιακά προς Αιδηψό. Σε 5 με 10 λεπτά είμαστε στη ψαρεύτρα μας, που είναι πριν μπούμε στις Ροβιές, θα δείτε όπως οδηγείτε φάτσα μπροστά σας μια παραλία μεγάλη, επαναλαμβάνω φάτσα θα είναι, στην ουσία κάθετη προς τη κατευθυνση τους δρόμου και όχι παράλληλη.
Για το φαγητό θέλω λίγο να εστιάσουμε. Τη προηγούμενη φορά προσωπικά μετα απο τοσες ωρες κουρασης το ήθελα κάπως ετοιμο το φαγητό το βραδυ. Δεν ξέρω πως το είδαν οι υπόλοιποι φίλοι, αλλα Μήπως ο καθένας να έπαιρνε τα δικά του έτοιμα (οτι κάνει κέφι) και να φάμε εκεί στυλ πικ-νικ, φυσικά όμως με τα κρασάκια μας και τις μπυρίτσες μας και τα ουζάκια μας και οτι ποτάκι θέλει ο καθένας φέρνει. Το πρωί τα καφεδάκια μας τα ωραία και Άγιος Ο Θεός! Πραγματικά οτι θέλετε για το φαγητό πείτε μου, το λέω καθαρά για τη βαβούρα και δεδομένου οτι μεσημέρι δεν καθόμαστε για να ξαναφάμε.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 09-05-2016 στις 14:35
Εγω και ο nik67 θα ειμαστε στο ραντεβου στις 5 στα lidl.
Οσο αφορα το βυθο ξερεις τι παιζει ?Βαθος?Απο δολωματα τι αξιζει να εχουμε?
Τωρα οσο αφορα το φαγητο ας πουνε ολοι τη γνωμη τους πως κανουν κεφι να παιξει το σεναριο.Εγω οπως το καταλαβατε ειμαι φαν της ψησταριας και της μπυριτσας.Αλλα απο εκει και περα οτι κανει κεφι η παρεα ειμαι μεσα.
Καλό βάθος Κώστα. Δολώματα παίζουν τα πάντα όλα. Μονοδόλι εισαγωγής, ντόπιο δουλεύουν πολυ καλά και ο ακροβάτης. Αμερικάνο δεν θα τον πρότεινα τη συγκεκριμένη εποχή, είναι κόστος αυξημένο και δεν στοχεύει κάπου συγκεκριμένα, ασε που μπορεί να τον φάνε τα μικρά. Αν θέλεις για κάτι extreme πάρε μαζί καμιά μάνα.
Υ.Γ: Που και που μπορεί να παίζουν σκαλώματα, αλλά δεν είναι τα σκαλώματα πέτρας, είναι το χορταράκι, συνήθως δεν χάνονται εύκολα αρματωσιές.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 09-05-2016 στις 12:19
Είμαι και εγώ τη γνώμης ο καθένας να έφερνε τα δικά του εδέσματα και να φάμε σε στυλ πικ-νικ αρκεί βέβαια να υπάρχουν τα απαραίτητα ποτά.
Αλλά και πάλι ότι αποφασίσει η πλειοψηφία, άλλωστε θα πάμε για ΨΑΡΕΜΑ με τις καινούργιες μπλούζες.
Ναι παιδιά πραγματικά....αλλα θέλω να γράψετε όλοι τη γνωμη σας.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και άλλη εκδοχή. Να κανονίσω απο πριν με καποια ψησταριά της περιοχής να μας φέρει ντελιβερι, κοντοσουβλια-πατατες και τα σχετικά με συμφωνημένη τιμη ανα άτομο. Νομίζω καλη ιδέα αυτή.
Ανανέωση ποστ:
Λοιπόν επικοινώνησα με ενα γνωστό και καλο ψητοπωλειο της περιοχής.
Εχουμε και λέμε:
Ντελιβερι στη παραλια μεχρι της 1 τη νυχτα χαλαρα.
Τιμές
- καλαμακι χοιρινο 1 ευρω
- πιτα με κοτοπουλο- κεμπαπ - χοιρινο στα 2 ευρω
- μεριδα Ατομικη κοντοσουβλι με πατάτες στα 7 ευρω.
Νομιζω οτι ειμαστε μια χαρά ε?
Εννοειται κρασια, μπυρες θα χουμε φερει εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 09-05-2016 στις 19:28
Καλά βρε Σπύρο δεν παίζεσαι και βεβαία συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση.
Θεού θέλοντος, θα είμαι και εγώ εκεί το Σάββατο, τα λέμε από κοντά!
Υ.Γ Φίλε Σπύρο ομολογώ ότι η ιδέα σου με το ντιλίβερι, είναι φοβερή... ούτε... κουβάλα φαγητά, ούτε... ποιος θα ανάψει φωτιά, ποιος θα ψήσει κτλ κτλ.....και αν κάτσεις και το σκεφτείς, οι τιμές είναι πολύ καλές σε σχέση με την ταλαιπωρία... και πάλι μπράβο!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Σπύρο η καλύτερη ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη taikon : 09-05-2016 στις 22:09
Χαίρομαι ρε παιδιά. Ολη η φάση έγινε γιατι δεν παμε εκεί για κανα τριήμερο. Αν ήταν ετσι ασυζητητί θα ψηναμε, πιο οικονομικά δεν το συζητώ. Τώρα ομως δεδομένης της εμπειρίας απο προηγούμενη βραδυνή συνάντηση νομίζω πώς η κούραση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Και ειναι και ολα οσα λέει ο φίλος Βασίλης.
Φίλε Βασίλη χαίρομαι που θα είσαι παρών. Γνωρίζουμε ολοι τις υποχρεώσεις σου και γι αυτο δεν σε ενοχλησαμε.
Τη Πέμπτη θα ενημερώσω εγω τον άνθρωπο στη ψησταριά για το ποσα άτομα στο περίπου για να χει το νου του.
Οποτε η μόνη μας υποχρεωση είναι κανα κρασάκι ή μπυρίτσα.
Επίσης ο καθένας μας να φέρει απο μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών.
Είναι υποχρέωση μας, τη παραλία να την αφήσουμε καθαρότερη απ οτι θα την βρούμε όταν πάμε στο σημείο.
Επίσης κάτι βασικό. Λόγο του οτι η θερμοκρασία θα είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και απο εμπειρία μου απο τη περιοχή, λογικά θα υπάρχουν στο σημείο εκδρομείς με τα ι.χ τους στυλ καμπινγκ, αφου το μέρος προσφέρεται. Αυτοί συνήθως μαζεύονται στην αρχή της παραλίας το πολυ μέχρι τη μέση, δεν πάνε παραπέρα. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τους βρούμε δηλαδή εκεί το απόγευμα του Σαββάτου, εμείς θα ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, έτσι κι αλλιως η παραλία είναι τεράστια και κάνει και γωνία. Αν δε βρούμε εκεί κανένα, αράζουμε απο χαμηλά και δεν το κουνάμε ρούπι.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 10-05-2016 στις 09:53
ε μα τωρα μιλας σωστα Γινεται χωρις λιγη τσικνα λιγο κρασακι και καμοια μπυριτσα καλο ψαρεμα????Πρεπει να τραβηξουμε λιγο την προσοχη των ψαριων προς τα εξωΤελεια ιδεα
![]()
Ναι φίλε Κώστα, έσπαγα το κεφάλι μου γι αυτή τη τσίκνα ρε φίλε...
Σας ζηλευω ρε τομαρια...
κ ξερω πως θα περασετε σουπερ γιατι
ολοι σας ειστε καλα παιδια.
Η ιδεα για το ντελιβερι...απλα δεν παιζεται ο Σπυρακος
Για το φαγητό το θέμα έκλεισε , τι θα γίνει με τον ύπνο, κάτω από τα αστέρια ή θα ψάξουμε
για δωμάτια όλοι μαζί για έρθει και πιο φτηνά.
Μετά από πρόχειρο ψάξιμο βρήκα το Σίλλελης Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
κοντά στη παραλία με 25€ το δίκλινο, 35€ το τρίκλινο και 45€ το τετράκλινο /κουκέτες
https://www.google.gr/maps/place/Sil...06!4d23.228444
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 11-05-2016 στις 09:38
Και πολυ κοντα δε το λες Γιάννη. Πρέπει ν ανεβεις στο κεντρικο δρόμο και να στριψεις αριστερά στο χωριό και να κατεβεις κατω. Και το πρωι ξανα μανα τα ιδια. Και ολ αυτα για 2 ωρες υπνο, γιατι τοσο θα ναι. Εγω χαλαρά τον ριχνω (τον υπνο εννοω) και μες στ αμάξι.
Και εγώ για ρομαντισμό το κόβω. Καλαμάκια στην θάλασσα με κουδουνάκια και υπνάκο, αν χρειαστεί, δίπλα.
Και εγω καπως ετσι το κοβω.Αλλωστε δε νομιζω να εχει κρυο.Και θελω να πιστευω οτι αυτη τη φορα θα βαρανε που και που τα καμπανακια!
Εφόσον τα αμάξια φτάνουν κοντά στην παραλία , βολευόμαστε κι έτσι. Ή στην χειρότερη την πέφτουμε στις σκηνές των εκδρομέων του ΣΚ και κάνουμε κατάληψη![]()
Νίκο θα χει 10 μποφόρ μου πανε...![]()
Σπύρο είπαμε, μακριά από τη μουρμούρα να φύγουμε (του κρεβατιού εννοείται μην το γκαντεμιάσω κιόλας) και δεν πα να χει και τυφώνες !!
Νίκο εσυ θα δίνεις το τελικό σύνθημα πάντα πριν απο κάθε συνάντηση!
ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕΕΕ!!!
Καλησπέρα φίλοι μου. Το απόγευμα της παραμονής κυλάει αργά και βασανιστικά. Η φύση στις Ροβιές ησυχάζει και περιμένει τους ψαράδες. Τα ψάρια στο βυθό της θάλασσας συνεδριάζουν για να αποφασίσουν ποια στάση θα κρατήσουν απέναντι στην τροφή που θα κατακλύσει τα μέρη τους και ετοιμάζονται να συγκεντρωθούν στον τόπο της συνάντησης !!
![]()
Εγω λέω να δολωσω ενα μοναγκιστρο με κοντοσουβλι...ετσι για το διαφορετικό...![]()
Επίσης επαναλαμβάνω, οσοι θελουν στις 17:00 αύριο ραντεβού στα lidl, αμεσως μόλις βγούμε απ την Αρτάκη.
Σας ζηλεύω με την καλή έννοια να περάσετε όλοι όμορφα και με σύμμαχο τον καιρό! Αν κάτσει και κανένα καλό ψαράκι ακόμα καλύτερα δυστυχώς εγώ είμαι πολύ μακριά για να παρευρεθω!
Δυστυχώς λόγω επαγγελματικού ταξιδιού δεν θα καταφέρω να έρθω (πάλι σορυ Σπύρο)!
Θα ακολουθήσει φωτό απο χθεσινοβραδινό ψαρεμα για την εμψύχωση της ομάδας μόλις ξεμπλεξω για το καλό!!!
Δε πειράζει Νικόλα. Την επόμενη αδερφέ. Καλο ταξίδι και καλη επιστροφή.
Η μεγάλη μέρα έφτασε, μικροί ψαράδες έτοιμοι ;;;;;;;
Πάμε να περάσουμε καλά και το ευχαριστηθούμε ,τα ψάρια μας περιμένουν
Νικόλα να είσαι καλά , η δουλεία πάνω από όλα και σίγουρα την επομένη φορά θα είσαι μαζί μας
Σελιδοδείκτες