Μια ακόμα ψαρευτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η οποία μας πρόσφερε πολύ γέλιο,
ηρεμία μακριά από το άγχος και φυσικά εικόνες (η διαδρομή είναι φανταστική).
Ένα έχω να πω ότι η ομάδα δεν παίζετε με τις καινούργιες μπλούζες, είμαστε για πολλά ψαρέματα
Όσο για τα ψάρια αυτά είναι καλά δεν τρώνε πολύ και δεν γνωριστήκαμε από κοντά, δεν πειράζει όμως την επομένη φορά
θα τα περιμένω στη γωνία, που θα πάει θα έρθουν.
Σας ευχαριστώ όλους για ακόμα μια φορά για την εκπληκτική παρέα που μου προσφέρεται.
Αλλη μια ψαρευτικη αποδραση δυστηχως τελειωσε.Δεν πεσαμε σε καλη μερα και τα ψαρια λιγα.Μια μεγαλη σκορπινα την οποια την αφησαμε λογω εγκυμοσυνης,δυο λιθρινια μια τσιπουρα και ενα σπαρος με μισοφαγωμενη ραχη ηταν λιγα.Διαδρομη απιστευτη μεσα στο πρασινο,παρεα καλα εκει δεν παιζομαστε πια αρχιζουμε και δενουμε για τα καλα.Αφθονο γελιο πολλες συμβουλες γυρω απο το ψαρεμα ,κρασακια μπυριτσες σουβλακια ολα τελεια.Η παραλια δεν παιζοταν δεν μας εκανε κεφι να φυγουμε.Το πρωινο καφεδακι κατω απο τα πευκα με τα καλαμια παρατεταγμενα ολα τα λεφτα.
Στην επιστροφη εγω με το νικο δεν αντεξαμε και σταματησαμε για ενα καφε κατω απο τα πλατανια.Μαγκες ειστε ολοι υπεροχοι.
Όπως τα είπαν τα παιδιά παραπάνω. Χαβαλές και καλη διάθεση νίκησαν τη κούραση του δύσκολου ταξιδιού αλλα και την απουσία των ψαριών. Ευχαριστώ όλη τη παρέα για τα αγνά συναισθήματα και τη καλή καρδιά. Οι φωτογραφίες του Γιάννη τα λένε όλα.
Απο μέρους μου οφείλω ένα βίντεο αφιερωμένο στο καλό μου φίλο Βαγγέλη.
Μπράβο ρε παλικάρια , ότι δεν βγάζουμε εμείς τα σαρώνετε εσείς
Μου φαίνεται θα αλλάξω την πλάκα και θα ασχοληθώ με το spinning
μπας και δω χαρά στα ……..χέρια μου
Θέλω να καταγγείλω την προκλητική πρωινιάτικη ανάρτηση του φίλου μου Δήμου σχετικά με τον ψαρομεζέ.
Είναι απαράδεκτο στις μέρες μας τέτοιες εικόνες υψηλής ευκρίνειας να κατακλύζουν τις οθόνες μας
με αποτέλεσμα να με ρωτάει ο συνάδελφος μου (στο γραφείο) τι δουλεία έχουμε σήμερα και εγώ να του απαντώ
‘’να πιούμε ένα καραφάκι ούζο βάζω και τον μεζέ’’
Δήμο ειλικρινά μου έφτιαξες την ημέρα και θα την πλήρωση η γυναίκα μου το μεσημέρι εάν δεν έχει το ίδιο έτοιμο στο τραπέζι
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 18-05-2016 στις 09:53
Σελιδοδείκτες