Λοιπόν ξεκινάμε
προτείνετε μέρος και ημερομηνία
από την πλευρά μου προτείνω την παραλία της Χιλιαδούς στη Εύβοια και είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε ημερομηνία
Συμμετοχές
Vasilis.Vasilaropoulos
Lethrinis
Jveriopoulos
SCORPIOK21
Taikon
μου αρεσει γιαννη που εβαλες τα ονοματα για να μην κουραζομαστε .To nick67 ξεχασες.Ημερομηνια νομιζω 18-19 ειναι η καλυτερη συμφωνα και με αυτα που λεει το psarema.net
Α για τόσο γρήγορα μιλάμε...? Σορυ φιλαράκια μου αλλα στις 18-19 εχω βαφτιση και ειμαι καλεσμένος πολλα χιλιόμετρα μακρυά, βασικά ειναι το τριήμερο του Αγιου Πνεύματος εκεινο. Λογο λοιπόν εκείνου του ταξιδιωτικού μου τριημέρου θα μου ναι δύσκολη οποιαδήποτε άλλη εξόρμηση Σ/Κ.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή και εγώ το είχα ξεχάσει, συμφωνώ με το Σπύρο για το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος, να την μεταφέρουμε την συνάντηση για 25-26 Ιουνίου ή 2-3 Ιουλίου
Κώστα συγγνώμη που ξέχασα το Νίκο , δεν θα επαναληφθεί
Συμμετοχές
Vasilis.Vasilaropoulos
Jveriopoulos
SCORPIOK21
nick67
Taikon
ναι το ειχα ξεχασει καλυτερα νομιζω και εγω αρχες ιουλη 2-3
Λοιπόν είμαστε σύμφωνοι για το Σ/Κ 2-3 Ιουλίου ;
Ακούω προτάσεις για περιοχή/παραλία
Είμαστε λίγοι ακόμα, έλα να αυξάνεσθε και πληθύνεσθε
Συμμετοχές
Vasilis.Vasilaropoulos
Jveriopoulos
SCORPIOK21
nick67
Taikon
Επειδή βλέπω ότι δεν κρατιέστε, λέω να ηρεμήσετε λίγο για να γίνει όπως πρέπειΑυτή τη φορά προτείνω να γίνει όπως τα "παλιά χρόνια" δλδ... να δημιουργηθεί flyer, να αναρτηθεί και να κοινοποιηθεί εκτός από την αρχική σελίδα του paraktiopsarema.gr, και στο fb και σε όλες τις ομάδες του, κτλ κτλ και γενικά να διαφημιστεί για να έχουμε και πιο πολλές συμμετοχές.
Όσο για την ημερομηνία, συνήθως οι συναντήσεις γίνονταν 2 μήνες μετά την κοινοποίηση τους, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την οργάνωση τους. Τώρα αν οι πολλοί συμφωνούν για τις 2-3 τότε οκ, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Περιμένω τα σχόλια σας...
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Και κάτι άλλο το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρων! Θα ήταν ωραίο να νοικιάσουμε λεωφορείο από την Αθήνα και το κόστος ανά άτομο να πέσει πάρα πολύ! Αρκεί βέβαια να μαζευτούμε
καλημερα στην παρεα...ειλικρινα σας ζηλευω παντα οταν μαζευεστε για ψαρευτικες εξορμησεις..αλλα χωρις να σας βγαλω απο ο προγραμα σας δεν υπαρχει καποθ κοντα να πατε για να ρθουμε και εμεισ για μια βολτα εστω και να ποιομε και καφε?το θεμα ειναι ιτι κανω δυο δουλειεσ για να σιντιρισω την οικογενεια,και να ερχομοθνα εστω για κανα τριορω με το μιχανακη για καφε χωρις να ψαρεψω,,μενω στην αθηνα και εχω ενα piaggio berveli και το μονο ποθ εχω παει μακρια με αυτο ειναι μεχρι τον αμαρυνθο,και παλι ζητω συγνωμη αλλα ρωταω αν γινετε και χωρις να σας βγαλω απο το προγραμμασ σας..ευχαριστω εκ τον προτερον και παλι
Η παραλια της χιλιαδους !
Βασιλη εγω δεν ξερω απο τις παλιες εκδρομες που λες αλλα αν κανουμε 2 μηνες πεφτουμε πανω στον Αυγουστο.Ουτως η αλλως και Ιουλιο θα ειναι δυσκολο γιατι θα εχει φανταζομαι κοσμο σκεψου Αυγουστο που θα λειπουν και πολλοι.Τωρα παλι οτι πει η παρεα εγω μεσα ειμαι!!!
καλησπερα.ειναι καλη ιδεα το λεοφορειο γιατι αυτη που δεν εχουν αμαξι και θελουν να ερθουν δεν μπορουν.θα ειναι σαββατο η κυριακη?για καστινκ απο οτι καταλαβα ε!
χωρις να θελω να σας απογοητευσω η παραλια της χιλιαδους δεν προτεινεται για πολλους και διαφορους λογους
1)Αυτη τη περιοδο ειναι γεματη ολη η παραλια απο κατασκηνωτες και λουομενους
2)Η θαλασσα σε αυτο το σημειο κουβαλαει καποια καταρα και δεν κυκλοφορει ουτε αθερινα
3)Να τα βαλουμε κατω και να προτεινουμε οτι εχει ο καθενας στο μυαλο του ωστε να αποφασισουμε σε πια παραλια θα παμε
Η Χιλιαδού είναι μια παραλία την οποία την γνωρίζω πολύ καλά και μπορώ να σας πω με μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει για ψάρεμα! Τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζεται από σκηνές που είναι, στη κυριολεξία, η μία πάνω στην άλλη!
Το καλύτερο θα ήταν μια παραλία η οποία δεν θα είναι "γνωστή" στο κόσμο έτσι ώστε να μπορούμε και να ψήσουμε αλλά και να ψαρέψουμε χωρίς να ενοχλούμε.
Σχετικά με την ημερομηνία τώρα, μπορούμε να το κάνουμε 2-3 Ιουλίου όπως προαναφέρατε αλλά και αυτό είναι συζητήσιμο.
Παρακάτω παραθέτω κάποιες παραλίες με χρόνο από την Αθήνα και όπου πουν οι πολλοί......
Λουκίσια (1 ώρα)
Γαλατάκι - Β. Εύβοια (3 ώρες)
Αλμυροπόταμος (2 ώρες μέσω Ωρωπού- 1 ώρα μέσω Αγ. Μαρίνας)
Χερόμηλος (2 ώρες μέσω Ωρωπού)
Λιαννή Άμμος (2 ώρες μέσω Ωρωπού)
Λουκισια το καλύτερο μακράν. Κοντά στην Αθήνα και ετσι μπορουμε να ρθουμε το πρωί οσοι δεν μπορουμε απο βραδυς. Το καλοκαίρι για τους λόγους που προαναφέρθηκαν δεν προσφέρεται για τετοιες και κυριως μακρινές εξορμήσεις.
Και στο γαλατακι κατω απο το μοναστηρι, λογο του οτι ειναι πανεμορφα γινεται χαμος απο σκηνές το καλοκαίρι.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 06-06-2016 στις 23:23
παιδια εσεις τα ξερετε καλυτερα.Η Λουκισια που την ειδα μια χαρα μου φαινεται αρκει να παρουμε κανα τσιμπιμα.Πρεπει να εχει και βαθος.Οτι πει ο λαος!!!!
Καλά μη περιμένεις Κώστα να γυρίσουμε ντοκιμαντερ ψαρέματος. Χιλιοψαρεμένο μέρος είναι, απλά δεν τη προτιμουν οι λουόμενοι το καλοκαίρι. Εδω πήγαμε 3 ωρες δρόμο στη β. Ευβοια και δε πήραμε τσιμπιά.
καλησπερα.θα βαλουμε τελικα λεοφορεια για να πανε και οσοι δεν εχουν αμαξι η μπα?
Παιδιά Λουκίσια πήγα το προηγούμενο ΣΚ 7 καλάμια όλα τα δολώματα (αμερικάνος, φαραώ, σαρδέλλα, μονοδόλια, ακροβάτης) 4 καλάμια συρταρωτά και 3 με διπλά παράμαλα ούτε λέπι δεν πήραμε και ελάχιστες τσιμπιές στο ξημέρωμα 5-6 από εκεί και μετά άκρα του τάφου σιωπή!
Πιστεύω ότι το μέρος είναι χιλιοψαρεμένο. Φιλικά και πάντα προσωπική εμπειρία ίσως κάποιος άλλος φίλος να πήγε και να έφυγε με ένα ψυγείο ψάρια αλλά εμείς δεν πήραμε ούτε λέπι.
Τι εγινε τελικα θα γινει η εξορμηση?
Η συνάντηση τελικά θα γίνει τον Σεπτέμβρη διότι μετά από συνομιλίες καταλήξαμε ότι ο Ιούλιος και ο Αυγουστος είναι γεμάτος με γάμους κτλ και φυσικά πολλοί θα πάρουν την άδεια τους. Οπότε θα γίνει Σεπτέμβρη
Σελιδοδείκτες