Ψαρευτική Συνάντηση Φίλων από το paraktiopsarema.gr
Σας καλούμε στη ψαρευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία "Ζέφυρος" στη Νέα Αρτάκη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.
Ελάτε μαζί με την παρέα σας ή την οικογένεια σας για να ψαρέψουμε και να διασκεδάσουμε στον πολύ-χώρο του "Ζέφυρου".
Εκτός από το ψάρεμα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για όλες τις τεχνικές παράκτιας αλιείας όπως Casting, Spinning, HC κτλ. Επίσης ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας περιέχει, εστιατόριο, καφετέρια και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους!
Η συγκεκριμένη παραλία επιλέχθηκε για τις πολλές ψαρευτικές επιλογές που παρέχει, αφού σε αυτή οι φίλοι ψαράδες, θα έχουν την δυνατότητα να ψαρέψουν με όλες τις τεχνικές, όπως Spinning & LRF σε όλη την βραχώδη ακτογραμμή δεξιά και αριστερά της παραλίας, φυσικά του Casting, ακόμα και αυτή του εγγλέζικου αφού το λιμάνι της Νέας Αρτάκης προσφέρεται και με το παραπάνω!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Με χίλια. Προτείνω Άγιο Κωνσταντίνο, να φυγουμε λιγο απο την Ευβοια....βαρεθηκαμε να βγάζουμε ψαρια![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα φίλοι μου !! Στο λιμάνι το γεγονός ??
Σε παραλία πάντα γινονται οι συναντήσεις.
Βασίλη φίλε ρίξε προτάσεις, αλλα βαλε και τον Αγ. Κωνσταντίνο μέσα και οπου πει η παρέα. Το λεω γιατι θεωρώ πως εκει θα ερθουν και μελη απο τους γυρω νομούς.
Που ακριβώς ειναι ο Αγιος Κωνσταντινος? Αντε μπας και κατεβουμε και οι Βορειοι...
Φίλε Θοδωρή είναι πριν τη Λαμία όπως ανεβαίνουμε απο Αθήνα.
Καμια κω θα ερθεται;Που ειναι κοντα!!!Οι νοτιαδες ερχονται....και φερνουν μαζι και τα δωρα τους.....
Φυσικά και είμαι μέσα
Συμφωνώ για Αγ Κωνσταντίνο ή άλλο μέρος εκεί κοντά μόνο και μόνο για να έρθουν και οι Βόρειοι ψαράδες για να πάρουν μαθήματα
από τους Νότιους.
Παιδιά ο Γιάννης επειδή είναι πολυ χαβαλές και καλοπροαίρετος άνθρωπος εννοεί μαθήματα οινοποσίας, ύπνου με ροχαλητό που τρομάζει και τα θηρία στη ζούγκλα και σουβλακοφάγωμα μέχρι να σβήσουν τα κάρβουνα απο μόνα τους, μη πάει ο νους σας στο ψάρεμα δηλαδή.
Καλο μου ακουγεται αλλα εγω μπυριτσα γιατι το κρασι με νυσταζει και δεν θα ακουω τα καμπανακια![]()
Μα και βέβαια μιλώ για μαθήματα οινοποσίας
γιατί από ψάρεμα άστα να πάνε.
Σπύρο έχεις πρόβλημα με το ροχαλητό μου , νομίζω ότι κάνω σαν πουλάκι![]()
Μακάρι να μπορέσουμε να κατέβουμε....ίσως να έχει βγεί και το καινούριο τσιπουρο τότε....τι καμπανάκια μετά...την Μητρόπολη θα ακούμε...
Γεια σε όλα τα μέλη μας! Η φθινοπωρινή μας ψαρευτική (και όχι μόνο) συνάντηση θα πρέπει αυτή τη φορά, εκτός από ψάρεμα, να έχει κάτι το διαφορετικό! Πολλά από τα μέλη μας έχουν εκφράσει την επιθυμία σε αυτή μας την συνάντηση να πραγματοποιηθεί και κάποιο σεμιναρίο ψαρευτικών τεχνικών, όπως το Casting, το Spinning αλλά και το Heavy και γενικά το παράκτιο ψάρεμα! Κάποιο άλλα μέλη μας εξέφρασαν την επιθυμία, αυτή μας η συνάντηση να είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα έτσι ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και φυσικά μας βρίσκουν σύμφωνους!
Επίσης, κάποια από τα μέλη μας, όπως είναι φυσικό, ψαρεύουν με διαφορετικές τεχνικές από αυτή του Casting, όπως για παράδειγμα το Spinning αλλά και το εγγλέζικο. Έτσι η τοποθεσία που θα διαλέξουμε για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας θα πρέπει να προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των παραπάνω τεχνικών για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο!
Μετά από ψάξιμο στους χάρτες, στις εικόνες που έχω στο αρχείο μου από προηγούμενες συναντήσεις μας, αλλά μιας και κατοικώ στην Νέα Αρτάκη κατέληξα στην παρακάτω πρόταση.
Προτείνω λοιπόν την παραλία του Ζέφυρου στη Νέα Αρτάκη προσφέρει να εξής πλεονεκτήματα.... (ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΔΩ)
Είναι κοντά στη Αθήνα..
Είναι κατάλληλη για όλες τις τεχνικές, ακόμα και αυτή του εγγλέζικου, μιας και το λιμάνι της Αρτάκης είναι δίπλα...
Η καφετέρια Ζεφυρος μπορεί να μας διαθέσει τραπέζια, καρέκλες κτλ, αλλά και το γκαζόν για τις σκηνές όλων όσων διανυκτερεύσουν..
Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί ψησταριά αλλά και να γίνει ομαδική παραγγελία από τοπικές ψησταριές όπως έγινε και στην προηγούμενη συνάντηση στην Λίμνη Ευβοίας..
Υπάρχει χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων μιας και ο κήπος του Ζέφυρου είναι αρκετά μεγάλος....
Υπάρχει χώρος στάθμευσης και στο κατάστημα Ζεφυρος αλλά και δίπλα στην παραλία χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουμε το εξοπλισμό μας στα χέρια...
Τέλος υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δωματίων σε όλη την πόλη της Νέας Αρτάκης με πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές για όσους το επιθυμούν...
Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις.
![]()
A re Bill τι μου θύμισες ρε φίλε! Πωπω αναμνήσεις τρελε΄ς απο αυτή τη παραλία, σχεδόν 20 χρόνια πριν, καμία σχέση με ψάρεμα βέβαια.......Μέσαααααααααααααααααααααααααα!
Βέβαια έχω μια ένσταση, με την έννοια οτι είναι σχετικά μικρή παραλία. Και ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε πολιτικά που είναι σχεδόν δίπλα, αλλά πολυ μεγαλύτερη ακτή και προσφέρεται και για όλες τις παραπάνω τεχνικές, αφου έχει και το λιμανάκι.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 09-08-2016 στις 10:10
Μέσα στη συνάντηση κι εγώ με χίλια. Εσύ Σπύρο θα αναλάβεις να μας κάνεις σεμινάριο για την τεχνική που χρησιμοποίησες πριν 20 χρόνια....Εκτός κι αν την έχεις πια ξεχάσει![]()
Είμαι και εγώ μέσα στην συνάντηση σε όποια παραλία και να γίνει.
Είναι δυνατόν ρε συ Νίκο να χω ξεχάσει να παίζω τάβλι, beach volley, ρακέτες? Τάβλι και πόρτες και φεύγα, έτσι για να προλάβω την επόμενη ατάκα σου το λέω![]()
Οπου και να γινει και εγω μεσα ειμαι.Μονο και εγω αυτο θα ελεγα μηπως να ειναι λιγο μεγαλυτερη η παραλια για να χωραμε?
Όχι παιδιά, τελικά είναι οριστικό αυτή είναι η παραλία, πληρή όλες τις προυποθέσεις, έχει και βράχια αριστερά δεξιά και κατάστημα για αραλίκι μασαμπούκα και μπυρίτσες...το αγαπημένο μας χόμπι δηλαδή.
ΜΕΣΑ εσεις ξερετε! Λοιπον συμφωνα με το ρολογακι μου καλυτερες ωρες ειναι
01/10/20216(11,00-12,00-18,00-19.00,23.00-01,00)-02/10/2016(06,00-13,00)![]()
Οκ λοιπόν παίδες, η συνάντηση θα γίνει στην Νέα Αρτάκη. Ετοιμάζω αφίσες, ανακοινώσεις κτλ κτλ
Ψαρευτική Συνάντηση Φίλων από το paraktiopsarema.gr
Σας καλούμε στη ψαρευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία "Ζέφυρος" στη Νέα Αρτάκη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.
Ελάτε μαζί με την παρέα σας ή την οικογένεια σας για να ψαρέψουμε και να διασκεδάσουμε στον πολύ-χώρο του "Ζέφυρου".
Εκτός από το ψάρεμα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για όλες τις τεχνικές παράκτιας αλιείας όπως Casting, Spinning, HC κτλ. Επίσης ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας περιέχει, εστιατόριο, καφετέρια και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους!
Η συγκεκριμένη παραλία επιλέχθηκε για τις πολλές ψαρευτικές επιλογές που παρέχει, αφού σε αυτή οι φίλοι ψαράδες, θα έχουν την δυνατότητα να ψαρέψουν με όλες τις τεχνικές, όπως Spinning & LRF σε όλη την βραχώδη ακτογραμμή δεξιά και αριστερά της παραλίας, φυσικά του Casting, ακόμα και αυτή του εγγλέζικου αφού το λιμάνι της Νέας Αρτάκης προσφέρεται και με το παραπάνω!
Aν καταφερω να ερθω,θα ειναι για να παιξω με τον Lethrini beach volley & ρακετες.
Που χάθηκες παλικάρι μου?
θα σου στειλω pm μη χαλαμε το νημα
Μέσα και εγω!
ξεχωρα απο τη συναντηση και το ψαρεματακι που θα κανουμε,θα υπαρχει και καποιος που να κανει HC και να στειλει με σκαφακι ζωντανο? Πολυ θα θελα να τη δω live την ολη διαδικασια
Υπάρχει ενας ρε συ Κώστα....αλλα που να το κουβαλάει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα έχω εγώ σκαφάκια φίλε Κώστα και θα ψαρέψουμε με την τεχνική του HC!!
Σελιδοδείκτες