Πωπω ρε αντωνακη είχες Άγιο σήμερα.... Και οφείλω να απολογηθώ. Ειχε ενα εκπληκτικό δισπαστο daiwa tournament ο Βασιλης, το παίρνω να ριξω μια βολη και παω τερμα δεξια στη παραλία. Απο αριστερά ηταν τα καλαμια με τις σουπιες και λεω κατσε με τους κανω χαλαστρα. Μου φευγει λοιπον η βολη δεξιά περνάει πανω απο τα δεντρα και σκαει μετα τα βραχια 5 μετρα διπλα απο τον Αντώνη που σπιναρε. Ακούγεται αστείο αλλα πραγματικά δεν ηθελε και πολύ, Δοξα Τω Κυριο ολα καλά ομως.
Μετα απο αυτο βεβαια τρομαξαν τα ψαρακια γυρω απο τον Αντωνη και άρχισαν να κινούνται με αποτέλεσμα να ορμηξει ο κυνηγός στο τεχνητό του Αντώνη και να τον τσακωσει. Αρα συνεβαλα στη ψαρια σου τα μεγιστα θα ελεγα![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε! τι περιμενες με lr οδηγους
ξερεις πως φευγει δεξια η βολη αλλα παντοτε το ξεχνας!!
Χερομαι πραγματικα με την δικη σας χαρα παιδες..ο θεος να μας εχει ολους γερους και εμας και ολο τον κοσμο και με κατι τετοιες εξορμησεις να μας κανει να ξεχναμε ολα τα προβληματα μας και να απολαμβανουνε το αγαπημενο μας χομπι(εγω δεν μπορω να ειμαι μαζι σας λογω αποστασης αλλα ειναι σαν να ειμαι εκει)
Αυτα ειναι τα ωραια κ μεις τα χανουμε λογω δουλειας κ αποστασης...την τυχη μου μεσα.
Σας μισω....![]()
![]()
Ο φίλος Αντώνης (psycho13) εν δράση την ώρα της συνάντησης
SOLPARA v ΚΥΝΗΓΟΣ == 1-0
Και ναι απο αυτή τη φωτογραφία του Θύμιου φαίνεται ξεκάθαρα η βολή για γέλια και για κλάματα που έκανα, αφού πέρασε πάνω απο τα δέντρα που βλέπετε και έσκασε απο πίσω που ήταν ο Αντώνης και σπίναρε...τρομοκρατία.
Έχω μια απορία.... τελικά η συνάντηση μας ήταν στην Ερέτρια ή στην Αρτάκη??
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα, πολυπληθής, που είμαστε παντού.
Δεν χωράμε πουθενά...
Μαλλον ηταν στην Ερετρια της ΑρτακηςLOL
Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν μου εχει ξανατυχει.. ειναι σαν να κανονιζουμε να πιουμε καφε γιατι εχουμε να βρεθουμε καιρο και θελουμε τοσο πολυ να τα πουμε και ο ενας να πηγαινει για καφε στα Mikel και ο αλλος στα Everest και να μιλαμε απο το κινητο και να λεμε πως ηταν ο καφες που ηπιαμε (στην προκειμενη περιπτωση τα ψαρια που βγαλαμε)..
Η επομενη συναντηση ποτε ειναι??
Οχι ρε παιδια απλα καποιοι ειπαμε να παμε απο το Σαββατο το απογευμα να κανουμε και βραδυνο και το πρωι να ερθουμε Αρτακη οπως και εγινε και ηρθαμε και ειδαμε πως γινεται το HC με τα σκαφακια.Και μετα που τελειωσατε πηγαμε στα Πολιτικα.
Προσωπικά επειδή αυτή τη συνάντηση την απόλαυσα οσο καμια άλλη και ηταν προσωπική επιτυχία του Βασίλη η επιλογή σημείου, θετω σαν προταση οι συναντήσεις μας να γινονται παντα εκεί πρωινό Κυριακής ανα δυο μήνες περιπου και οσοι θελουν απο βραδυς να ψαρευουν τριγύρω οπως εγινε τώρα. Ειναι πολυ κοντα στην Αθηνα, δεν κουραζόμαστε στην επιστροφη και βολεύει με τα λιγα εξοδα. Ας το σκεφτούμε....και προπαντων "Ειρήνη ημην".
Παίδες συγχαρητήρια για την συνάντησή σας ελπίζω την επόμενη φορά να μπορώ να σας γνωρίσω από κοντά!
Βασίλη και Νίκο
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου/μας εξηγήσετε ποιο ακριβός είναι το θέμα/πρόβλημα με το βραδινό ψάρεμα ‘’συνάντηση’’ στη Ερέτρια
Από ότι κατάλαβα (δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ) η προγραμματισμένη συνάντηση στην Αρτάκη πραγματοποιήθηκε κανονικά με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή.
Φίλε Γιάννη, ειλικρινά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά μου τουλάχιστον!
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Αυτός ο γραπτός λόγος ρε παιδί μου, απορουσα τόση ώρα. Λοιπόν η επομενη αρχές Δεκέμβρη Νικόλα (christmas meeting) στα ίδια πλαίσια. Αν συμφωνεί η ομάδα φυσικά.
Εγω πάντως μέσα είμαι :-P
Ουτε απο την δικη μου πλευρα υπαρχει καποιο θεμα,απλα ενα σχολιο εκανα που μου εκανε εντυπωση
Καλα φιλαρακο στην επόμενη συνάντηση θα μας μάθεις τη βολή Freddolum, μια και εισαι επίσημα ο ιδρυτής της![]()
Βασίλη και Νίκο
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση,
Λιγο η δουλεια λιγο η αδυναμια να ξυπνησω τα πρωινα....... παει κι αυτο κι εμεινα ψιλοζηλευοντας.
Αει να δουμε το επομενο.
Σελιδοδείκτες