Ενα μεγαλο γεια σε ολλα τα παιδια του φορουμ..σκεφτομαι να παρω το http://fishingplanet.gr/index.php?ro...roduct_id=2755 και θελω να μου προτεινετε με ποιο μηχανακι να το συνδιασω γυρο στα 30ευρο ..η αν εχετε να μου προετεινετε καποιο οικοναμικο σετ καλαμι-μηχανισμο γυρο στα 60 ευρο..ευχαριστω
(σε συμβουλευω αφου πρωτα δεις και τις αγγελιες μελων του φορουμ να μπεις στο FB σε διαφορες ομαδες που υπαρχουν πχ Μεταχειρισμένα είδη αλιείας , κατα καιρους μπαινουν πολυ αξιολογα σετακια στο κοστος που ψαχνεις και σε αριστη κατάσταση . )
Το Trabucco το έχω δει απο κοντά και θα έλεγα πως είναι μια τίμια λύση για τα λεφτά του και είναι μια καλή κατασκευή(το αγοράζεις με περασμένη την πετονιά στη μπομπίνα).
Το Okuma γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία είναι αξιόπιστη και το συγκεκριμένο μηχανάκι σε καλή τιμή.
Τώρα για το Oceanic τι να πω... δεν το γνωρίζω ούτε το έχω δει απο κοντά, το έβαλα σαν μια εναλλακτική επιλογή μέσα στο εύρος της τιμής που ζήτησες.
Τέλος, το καλάμι Lotus της Oceanic το έχω εδώ και 3 χρόνια και είναι πράγματι ένα πολύ καλό καλάμι σε πολύ καλή τιμή. Έχει καλή συμπεριφορά και θα σε βοηθήσει να βγάζεις αρκετά καλές βολές.
Ελπίζω να βοήθησα.
γράφω εδώ γιατί δεν με αφήνει να ανοίξω νέο θέμα .
ψάχνω κι εγώ ένα μηχανισμό μέχρι κάνα πενηντάρικο .
τον θέλω για σπινινγκ κυρίως και καμία συρτή .
τι γνώμη έχετε για τους dam ?
βασικά δεν βλέπω κανένα να τους προτείνει .
έχω ψαρέψει με τον quick 4 και μου άρεσε η αίσθηση του .
έχω έναν από εβαυ του δεκάρικου και όλοι φερράρι μου φαίνοντε βέβαια ....
Κοιτα τον ryobi virtus
τον αγορασα προσφατα. τον εχω ψαρεψει 3-4 φορες για καλαμαρια . ειναι λιγο νωρις για να πω εαν ειναι καλος ή οχι. ασε οτι τα καλαμαρια δεν τον ζοριζουν τον μηχανισμο
το καλο του ειναι οτι εχει μανιβελα βιδωμενη πανω στο σωμα
Φίλε μου ρίξε και μία ματιά στο Piscor, έχει καλές τιμές και κατά καιρούς πολύ καλές εκπτώσεις.
Ενδεικτικά κοντά στα χρήματα που ζητάς υπάρχει ο Daiwa Revros LT , όπου βάζοντας και τον κωδικό SV29, γλυτώνεις τα μεταφορικά, αφού είναι άνω των 29 ευρώ. Η αντίστοιχη τιμή του εδώ είναι πάνω από 60 (χωρίς πιθανά μεταφορικά).
Απλά μπορεί, να αργήσει λόγω της κατάστασης.
Ναι όντως, κοίταγα πριν κάποιους μήνες για το Sedona και ξεκίναγε κοντα στα 40 τώρα είναι στα 50. Όμοια κατάσταση και το waveinn, ιδίως αυτό έχει κόψει τελείως τις προσφορές που έβαζε και αύξησε πολύ τα ελάχιστα μεταφορικά.
Πάντως το Piscor συνεχίζει να συμφέρει, όχι σε όλα φυσικά, απλά θέλει να το κοιτάς συχνά μήπως και πετύχεις προσφορά.
Σελιδοδείκτες