Οπότε θα χουμε casting. spinning και το Βασίλη να μας κάνει σεμινάρια ψιστινγκ (psisting). Ε ρε τι κάνει αυτό το paraktiopsarema!!! Μίλαμε τώρα θα ταράξουμε τα ψαρευτικά νερά, θα φέρουμε επανάσταση στο χώρο της αλιείας διεθνώς...απο τη μια ο Nick13 να διδάσκει τη βολή freddolum και απο την άλλη ο Βασίλης τη τεχνική psisting.....φύγαμεεεεε!
γαμωτο κριμα που δεν θα ερθω εχω σκασει.Να περασετε καλα ρε μαγκες.
Εντάξει ρε κωστάκη έχουμε και το πρωι της Κυριακής, μην αγχώνεσαι ρε φίλε κάτι θ αφήσουν και για σένα τα παιδιά...
Μεσα ειμαι ειμαι κολοφαρδοςΑν δεν ερθω αργα το βραδυ σιγουρα το πρωι θα ειμαι εκει
![]()
καλησπερα να ρωτησω ρε παιδια το σαββατο απο τι ωρα θα ειστε εκει
Προς το τελος της βδομάδας θα κανονιστεί αυτό φίλε μου.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο δωλοματα τι παιζει η περιοχη
Έχει και στη Χαλκίδα 2 μαγαζιά σίγουρα και νονιζω και κάποιος στην Αρτάκη. Αν το δει ο Βασίλης θα σου πει σιγουρα.
Και μια μακροπρόθεσμη προβλεψη
![]()
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 04-12-2016 στις 11:30
Φίλε Chico82 δολώματα μπορείς να βρεις στο κατάστημα Ευβοϊκός το οποίο βρίσκεται ΕΔΩ
Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!
Καλοκαίρι φαίνεται τη Κυριακή!
![]()
Μωρέ η μέρα παλεύεται το βράδυ να δούμε!
Για το βράδυ φίλε Χρήστο έχει κατι ταβερνάκια σουπερ στα Ψαχνά....Συνεννοηθείτε σιγά σιγά πόσοι θα είστε απο βραδύς, εγω θα ρθω πρωί Κυριακής, κατα τις 7 θα μαι κει.
Κοίτα καθώτι Κυριακή είναι η μόνη μέρα που καθόμαστε και βλεπόμαστε ως οικογένεια θα πρέπει να φύγω κατά τις 11-12 το πρωί οπότε σκέφτομαι να έρθω από το βραδάκι του Σαββάτου να ψαρέψουμε και λίγο, αν τα καταφέρω για Σαββάτο μάλλον θα πάρω σκηνή μαζί μου γιατί ολονύχτιο δεν θα την παλέψω.
Στο σημειο που θα ειμαστε τα αυτοκινητα ειναι διπλα στην παραλια?Εχουμε οπτικη επαφη?
Κώστα.....ξέχασες μάλλον. Τον Οκτώβρη δεν πήγαμε εκεί μετα την Αρτάκη που έκανε και μπάνιο ο Νίκος? Τωρα θα πάμε λίγο πιο δεξιά-πάνω μετα το φάρο.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 05-12-2016 στις 13:33
Κώστα από ότι είδα στο χάρτη όλη η παραλία των πολιτικών είναι δίπλα στο δρόμο! δες και μόνος σου https://www.google.gr/maps/place/%CE...4!4d23.5442188 θεωρώ ότι θα συναντηθούμε κάπου κοντά στο μώλο? για να έχουμε ένα σταθερό σημείο αναφοράς!
Πιο ψηλά απ το μώλο εκεί που έβαλα στο άλλο ποστ.
Τελικα ποιοι θα πανε απο βραδυ να ξερουμε αν θα ξεκινησουμε?Εγω παντως αν παει ο κοσμος κατα τις 12 το βραδυ θα ερθω
Ελα ελα να μαζευόμαστε εεεεε!
Αν θα υπάρχει λαός, μπορώ να είμαι εκεί από βράδυ και εγώ!!!
Ελα ρε σεις γράψτε για βραδυ
Chris_ncm
Jveriopoulos
Skorpiok21
Taikon
Μαλλον και ΝΙΚ67 αργα βραδυ
Αυτά είναι....
Σκηνηηηηηη.....ούτε σε ιγκλου δεν παλεύεται![]()
Σελιδοδείκτες