Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
ryobi proskyer nose black προβλημα τυλιγματος
καλησπερα παιδια.εχω 2 μηχανισμους ryobi ,o ενας ο yellow και ο αλλος ο black.ενω στον πρωτο η πετονια τυλιγεται ομοιομορφα σε ολη την μπομπινα,στον δευτερο ο μηχανισμος εχει την ταση να μου γεμιζει περισσοτερο το πισω μερος της μπομπινα απο το μπροστα που ειναι τα φρενα.αποτελεσμα η μη ομοιομορφη κατανομη πετονιας.ειναι λετε καποιο προβλημα του μηχανισμου η να ειναι φτιαγμενο ετσι λογω βαθυτερης μπομπινας απο τον yellow;
-
-
Δες αν γυρίζει σωστά το ρολερ βασικά. Επιπλέον μήπως τον έχεις χτυπήσει ή ζορίσει κάπως και έχει κανέναν στραβωμένο άξονα?
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 17-12-2016 στις 13:01
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
ο μηχανισμος ειναι καινουριος,ηταν το πρωτο γεμισμα της μπομπινας.τουλαχιστον απο μερους μου δεν εχει χτυπηθει.πισης δεν φαινεται κατι στραβο.πηγα στο καταστημα που τον αγορασα και αφαιρεσα,ε μια τεφλονενια ροδελα απο μεσα ωστε να ερθει πιο πισω η μπομπινα.στο τυλιγμα που καναμε επι τοπου φαινεται να λυθηκε το θεμα αν και φοβαμαι πως η ροδελα αυτη χρειαζεται ωστε να μην υπαρχουν τριβες μεταξυ αξονα και μπομπινας.φαινεται να λειτουργει παντως μια χαρα και το καταστημα με ενημερωσε πως ειναι κατι που συμβαινει συχνα πυκνα.
ακουω την γνωμη σας
-
-
Έχει δίκιο το κατάστημα. Όλα τα καλά μηχανάκια έχουν αυτές τις ροδέλες για τέτοιου είδους περιπτώσεις.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
"A bad day of fishing is better than a good day of work.."
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Dimos Kapogiannis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
αψογα τοτε!ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες