Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Πρόβλημα με proskyer
Καλημέρα, έχω αγοράσει ένα proskyer και μου παρουσιάζει το εξής, όταν η αντεπιστροφή είναι ανοικτή όλα οκ αλλά όταν είναι κλειστή ακούγεται κάτι σαν φύσημα όταν γυρνάς αργά την μανιβέλα, μόλις ανεβάσεις ρυθμό τότε σταματάει.
Να σημειώσω ότι ο μηχανισμός είναι άβρεχτος.
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι;
-
-
Εμένα αυτο το φύσημα το έκανε οταν άλλαξα ρουλεμαν στο line roller. Δε ξέρω αν λεμε το ιδιο φύσημα. Οπως και να χει δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να χει η αντεπιστροφη.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Δεν είναι το line roller αφού δεν έχω καν πετονιά περασμένη. Ο ήχος θυμίζει σαν να ακουμπάει μέταλλο με πλαστικό και ακούγεται μόνο με κλειστή αντεπιστροφή και ταυτόχρονα αργό γύρισμα της μανιβέλας.
-
-
Μαλλον το ποτηρακι το μαυρο χτυπάει στο γυρισμα πανω στη μπομπινα φίλε μου. Δεν ειναι θεμα, σχεδον ολα κανουν τετοιους ηχους.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
το ποτηρακι το μαυρο ειναι ακουμπα καθως γυρηζει η μπομπινα...
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον zizi για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Παιδιά αν ήταν αυτό δεν θα είχε σχέση με το αν η αντεπιστροφή είναι ανοικτή ή κλειστή, που μάλλον όπως το σκέφτομαι εγώ ο ήχος παράγεται εσωτερικά και συγκεκριμένα στο σημείο που εμπλέκεται η αντεπιστροφή. Μπορεί να είναι κάποια μικρή ατέλεια στο φινίρισμα αλλά με βάζει σε σκέψεις αν θα πρέπει να το πάω πίσω για αλλαγή.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
να σου πω ρε φιλαρακι για βγαλε το ποτηρακι και δοκιμασε να δεις αν εξακολουθει να το κανει.....
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Λοιπόν έβγαλα μπομπίνα και ποτηράκι αλλά τα ίδια δυστυχώς. Σήμερα που το ξανάκουσα είναι σαν το τσίριγμα
-
-
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
Ο αντιπρόσωπος είναι στην Καισαριανή απ' ότι ξέρω. Εκεί θα βρεις νομίζω!
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
Panagiotis
Ο αντιπρόσωπος είναι στην Καισαριανή απ' ότι ξέρω. Εκεί θα βρεις νομίζω!
Σε ευχαριστω παληκαρι μου θα κανω μια προσπαθεια μπας και βρω
Μεγαλη δουλεια το υλικο που εχεις να εχει δυνατοτητα σερβις και ανταλακτικων
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον GEORGE DAMASKOS για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες