σε ολη την ακτογραμμη στην περιοχη μπορεις να σπινιαρεις
εχει και λιμανακι στις ροβιες
και λιγο πιο κατω στην λιμνη και πιο πανω προς αιδηψο
μια χαρα θα περασεις![]()
σε ολη την ακτογραμμη στην περιοχη μπορεις να σπινιαρεις
εχει και λιμανακι στις ροβιες
και λιγο πιο κατω στην λιμνη και πιο πανω προς αιδηψο
μια χαρα θα περασεις![]()
Στη λίμνη καλύτερα για spinning.
ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τησ πληροφοριεσ !εμαθα κ οτι στο καμπινγ εχει κοκαλια! καλο καλοκαιρι κ καλεσ διακοπεσ
Καλά να περάσεις φίλε στην αγαπημένη μου βορεια Ευβοια.
Τόσο χάλια ρε φίλε? Casting εκανες?
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι η χειροτερη εποχη για ψαρεμα οπως εχουμε πει πολλες φορες
πολυς κοσμος στην θαλασσα και πολυ φασαρια που διωχνουν τα ψαρια μακρυα
και εγω λιγο πιο κατω που παω μεχρι και τον ιουνιο στο ηλιοβασιλεμα εβλεπα παιγνιδι - κυνηγη ο,τι πρεπει για σπινινγκ
απο τον ιουλιο που αρχισε να μαζευει κοσμο κοπηκε και αυτο .
το προηγουμενο σκ ειχε κοσμο στην παραλια μεχρι τις 2130 το βραδυ
KΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΗΣ ΡΟΒΙΕΣ ,ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ!ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΗΛΙΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΗΓΑ ΑΙΔΗΨΟ Κ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΕΝΑ ΠΡΩΙ 06 30 ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ SPINNING Κ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΙΝΑΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ?Κ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YTUBE ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ Κ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ
Εννοείς που θα πας για ψάρεμα στην Αθήνα; Δεν υπάρχει κάτι εδώ και κάποια χρόνια αν δεν έχεις σκάφος. Όπως θα διαπιστώσεις και από τα βίντεο που ανεβάζουν διάφοροι στο You Tube και έχουν επιτυχίες ή έχουν σκάφη οι περισσότεροι ή μένουν σε ακριτικά νησιά, άντε και στα δυό τρία μεγάλα ποτάμια στις εκβολές που έχει η Ελλάδα.
Πάντως για να μην σε απογοητεύω το Φθινόπωρο είναι πολύ καλύτερη εποχή και ο Χειμώνας θα έλεγα εγώ επίσης. Εγώ πάντως επειδή το έχω δει το έργο για να μην στεναχωριέμαι δεν ψάρεψα καθόλου τον Αύγουστο και σχεδόν τον μισό Ιούλιο.
Σελιδοδείκτες