Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
Αμμώδης βυθοί με τα κλασικά μουρμούρες και τσιπούρες, όχι σε ιδιαίτερα μεγέθη την εποχή που θα πας. Πολύ κόσμο, ειδικά η καλόγρια γίνεται ο κακός χαμός. Μετα τις 10 το βραδυ θα μπορέσεις να ψαρέψεις.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Αρα να μην προτημησω την Καλογρια καλυτερα?Μηπως η βορια ακτογραμμη να εχει καλυτερα πραματα?Απο δολωματα?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 37
Δεν έχω ψαρέψει στα μέρη αυτά αλλά έχω περάσει από 'κεί. Η Καλόγρια είναι η παραλία που όλη η Αχαία κάνει μπάνιο εκεί, λίγο δύσκολο το ψάρεμα της την ημέρα. Στα σημεία 6 και 5 δεν μπορείς να πας γιατί εκεί υπάρχει βάση του ναυτικού κι απαγορεύεται η πρόσβαση, στο 4 δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να φτάσεις οι δρόμοι εκεί είναι πάρα πολύ κακοί, στα υπόλοιπα τα νερά είναι πολύ ρηχά απ' ότι θυμάμαι. Στην θέση σου για σοβαρό ψάρεμα θα την έψαχνα απέναντι δεν είσαι μακριά.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Φιλε Μιχαλη σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες σου...ειδικα για την θεση 5 και 6 ειχα μεγαλες ελπιδες γιατι φαινοταν σαν ενα ισυχο λιμανακι απομακρυσμενο
αλλα δυστιχως τωρα απογοητευτικα μιας κ δεν επιτρεπεται η εισοδος.Για την θεση 4 αμα ειναι χαλια ο δρομος αποκλειεται επισης γιατι δεν εχω 4χ4.
Αρα μενει μονο η Καλογρια κ αυτη νυχτα γιατι θα γινεται χαμος.
Οταν λες απεναντι τι εννοεις??
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 37
Τις θέσεις 5 και 6 τίς είχα τσεκάρει πέρσι και πήγα εκεί ειδικά γι αυτές κι έφαγα πακέτο όταν είδα να κόβεται ο δρόμος και να έχει πύλη, σκοπιά κ.λπ. στους χάρτες δεν φαίνεται. Απέναντι εννοώ να περάσεις την γέφυρα του Ρίου.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Δυσκολα να περναω απεναντι λογο αποστασεων και βενζινας..ασε που ειναι κ η γεφυρα 13 ευρω..Στις λιμνοθαλασσες εκει να κραταει τιποτα?
Η μηπως απαγορευεται το ψαρεμα...Επισης στο λιμανι στις Αλυκες εχουμε να προτεινουμε τιποτα?(το σημειο 1)
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 37
Οι λιμνοθάλασσες θεωρούνται βιότοποι και υπάρχουν και εξέδρες μέσα στο νερό για τα διάφορα είδη πουλιών που είναι πάρα πολλά κιόλας, θα πρέπει να ρωτήσεις αν επιτρέπεται δεν το ξέρω. Τα άλλα μέρη που λες δεν τα έχω ψαρέψει αλλά από τι θυμάμαι ήταν πολύ ρηχά.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
Επίσης κατι πολυ σημαντικό. Αν ψαρευεις με τηλεδκοπικά η άμμος είναι πραγματικα καταστρεπτική στις συγκεκριμένες παραλίες. Το βραδυ εχει πολυ υγρασία με την οποία κολάει η πολυ ψιλή άμμος και οταν πας να κλείσεις τα στελέχη τη νύχτα γίνεται η ζημιά. Μη ξεχνάς λοιπόν να έχεις μια πετσετα την οποία στο τέλος θα βρέξεις με νερό βρύσης και θα καθαρίσεις όλα τα στελέχη καλά πριν τα κλείσεις.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
Το τελευταίο ποτε να μη το λες. Η θάλασσα κρύβει τόσα μυστικά που είμαστε πολυ λίγοι για να την αξιολογήσουμε. Εσυ πας να περάσεις καλά και αν κυκλοφορούν και πεινάνε θα φάνε.
Εγω κάθε 15Αυγουστο βρίσκομαι πιο κάτω στις ακτες της Ηλείας. Πρόπερσυ τα πήγα καλά, πέρσυ στα ίδια μέρη τίποτα.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 37

Αρχική ανάρτηση από
Lethrinis
Το τελευταίο ποτε να μη το λες. Η θάλασσα κρύβει τόσα μυστικά που είμαστε πολυ λίγοι για να την αξιολογήσουμε. Εσυ πας να περάσεις καλά και αν κυκλοφορούν και πεινάνε θα φάνε.
Εγω κάθε 15Αυγουστο βρίσκομαι πιο κάτω στις ακτες της Ηλείας. Πρόπερσυ τα πήγα καλά, πέρσυ στα ίδια μέρη τίποτα.
Αλφειό στις εκβολές έχεις ψαρέψει ποτέ Σπύρο;
-
-

Αρχική ανάρτηση από
Μιχάλης
Αλφειό στις εκβολές έχεις ψαρέψει ποτέ Σπύρο;
Στο επιτάλειο εννοείς. Ναι πολλές φορές. Στον αλφειο είναι για spinning αποκλειστικά, κρατάει λαβράκια. Εγω πάω πιο χαμηλά.
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 37
Ναι ήθελα να ρωτήσω αν κρατάει ακόμα η κάηκε κι αυτό το μέρος; Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που ψάρευε κόσμος εκεί με buldo τα λαβράκια. Πιο κάτω στους Ταξιάρχες είχε και μυλοκόπια.
-
-
Στον αλφειό ακριβώς στις εκβολές έχει ακόμα θέμα. Αυτό που έχει νεκρώσει εντελώς εκεί είναι το casting.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες