Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Μια καλή περιοχή για ψάρεμα?
Καλησπέρα σας μένω Σαλαμίνα και λόγο ότι το νησί πια δεν έχει ψάρια και είναι πλέον νεκροταφείο η θάλασσα σκέφτηκα να κάνω μια μικρή εξόρμηση θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια καλά μέρη (ψαροτοπους) κοντά στη σαλαμινα που να μπορώ να κάνω το ψαρεμα μου απο ακτη ή μολο για casting η rock casting;
Κάπου σχετικά κοντά και οικονομικά ώστε να κάνω και εγώ το ψαρεματακι μου και να φύγω επιτέλους ευχαριστημένος γιατί εδώ που βρίσκομαι ούτε λέπι καθώς και αν μπορείτε να μου πείτε τι δωλομα δουλεύει καλύτερα στον κάθε ψαρότοπο και μια μικρή ενημέρωση ώστε να οργανωθώ κατάλληλα; ευχαριστώ
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Γειά σου φίλε μου. Δεν νομίζω ότι η Σαλαμίνα νέκρωσε από ψάρια. Αν πας από Aias Club μέχρι Κολώνες και Σατερλί, γίνεται πάρτυ από ψάρια για casting. Αν έχεις αμάξι πηγαίνεις ανατολική Αττική, απένατι από Μακρόνησο. Έχει πολλούς κολπίσκους με βράχια ή παραλίες (μέσω Αττικής Οδού). Από Νίκαια που μένω, στοιχίζει 20 ευρώ (βεζίνη και διόδια). Πιο κοντά, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και προς Λαγονήσι. Αλλά στο ξαναγράφω, η Σαλαμίνα προς Σαρωνικό έχει ψάρια είτε από παραλία είτε με σκάφος...
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Filoktitis για αυτό το post.:
-
Και μπαίνουμε και σε πολυ καλή περίοδο για τη περιοχή της Σαλαμίνας.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αλλά επειδή όπως είπα πριν λίγο καιρό και σε προηγούμενο ποστ πάω συχνά για ψάρεμα στη σαλαμινα και ειδικά τώρα τον τελευταία καιρό δεν βλέπω άκρη ούτε λέπι για αυτό σκέφτηκα να πάω και εκτός σαλαμινας κάπου. Το θέμα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά και πόλοι γνωστοί μου στο Νησί.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες