Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Στόχος προσφορών: 30 EUR, Προσφέρθηκαν: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 1 έως 22 από σύνολο 22

Θέμα: Ψαρευτικές ομάδες του fb... τι προσφέρουν τελικά?

Administrator
    Φήμη
    paraktiopsarema.gr's Avatar
    Αναρτ.
    1
    ..Like!!
    0
    Time Online
    29 Minutes 37 Seconds
    Avg. Time Online
    N/A
    Ισχύς Φήμης
    10

Ψαρευτικές ομάδες του fb... τι προσφέρουν τελικά?

Γεια σας!

Το facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και για πολλούς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους. Η διάθεση πλέον για μερικούς μετριέται σε "λάικ" και σχόλια που θα πάρουν κάτω από την δημοσίευση τους!
    Άλλοι πάλι, η μόνη επικοινωνία που έχουν με τον έξω κόσμο είναι μέσω messenger αφού, ότι ώρα και όσες φορές να τους στείλεις ένα μήνυμα, η απάντηση έρχεται σχεδόν αμέσως, έτσι ώστε να σε κάνει να απορείς, αν κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους! Και σε αυτό το σημείο να αναφερθώ και σε αυτή τη μανία που λέγεται "selfie" η στα Ελληνικά "αυτοφωτογράφηση" η οποία έχει φτάσει σε επίπεδο που αν το χαρακτηρίσουμε θα μας πείτε και ακραίους!

Από όλη αυτή την τρέλα του fb δεν θα μπορούσε να γλιτώσει και το ψάρεμα!
    Πριν από μερικά χρόνια τα ψαρευτικά φόρουμ ήταν αυτά που μπορούσες να βρεις όλα όσα έψαχνες γύρω από το ψάρεμα, να βρεις νέους φίλους, να γράψεις το σχόλιο σου, να οργανώσεις την ψαρευτική σου εξόρμηση ή την συνάντηση κτλ. Πλέον το fb έχει σχεδόν αντικαταστήσει όλα τα παραπάνω και το ποσοστό που επισκέπτεται πλέον τα φόρουμ είναι πολύ μικρό.
    Πλέον το ψάρι δεν το μετράμε σε κιλά, ή σε σπανιότητα, ή με τι τεχνική ή δυσκολία βγήκε, αλλά σε "λάικ"!
    Σε λίγο θα βγει νέα εγκύκλιος από το λιμεναρχείο που αντί τα επιτρεπόμενα μεγέθη ψαριών θα είναι σε εκατοστά, θα είναι σε "λάικ".
    Βέβαια, θα σκεφτείτε, ότι και στο fb μπορείς να βρεις φίλους, να πεις την γνώμη σου, να ρωτήσεις και να οργανώσεις για την εξόρμηση σου και όλα αυτά που υπάρχουν στα φόρουμ, ΑΛΛΑ.........
    Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο "ΑΛΛΑ", και αυτό το έρχεται διότι υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ του φατσοβιβλίου και των φόρουμ.

Μία από αυτές τις διαφορές είναι η εξής....Αυτό που θα γράψεις σήμερα στο fb, μετά από μία βδομάδα δεν θα υπάρχει διότι θα έχει χαθεί στο απύθμενο ιστορικό του. Για να το βρεις θα πρέπει να ψάχνεις ώρες, αν φυσικά δεν το έχει διαγράψει κάποιος από τους διαχειριστές - "πρωθυπουργοί" την ομάδας που το δημοσίευσες.
    Αν πάλι θα υπάρχει στις πρώτες δημοσιεύσεις τις εκάστοτε ομάδας, θα είναι επειδή, η δημοσίευση περιέχει ένα ερώτημα της τάξης "τι ψάρι είναι αυτό ρε παίδες" και από κάτω θα υπάρχουν 156 σχόλια με την ΙΔΙΑ απάντηση, λες και οι προηγούμενες ήταν σε γλώσσα Σουαχίλι ..... ή θα γίνετε ένας χαμός με σχόλια λουσμένα με κοσμητικά επίθετα, απειλές, ρεζιλίκια κτλ κτλ με τον-τους διαχειριστές να το απολαμβάνουν χωρίς, πολλές φορές, όχι μόνο να μην παίρνουν μέρος αλλά δυστυχώς να συντηρούν αυτή την κατάσταση!
    Η άλλη βασική και ποιο σημαντική διαφορά είναι ότι δυστυχώς σε πολλές "ψαρευτικές ομάδες" (τα εισαγωγικά τα βάλαμε διότι, πέρα από το όνομα, μόνο ψαρευτικές δεν είναι!) δεν υπάρχει έλεγχος και μέλημα του διαχειριστή δεν είναι η σωστή λειτουργία της ομάδας αλλά η αύξηση των μελών αυτής!
    Τώρα θα σας τεθεί το ερώτημα, ποια είναι η σημασία του αριθμού των μελών σε μία ομάδα του fb??
    Λοιπόν, εδώ θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα.

Κάθε μέλος του fb έχει την δυνατότητα να φτιάξει μια ομάδα. Σε αυτή την ομάδα διαχειριστής είναι αυτός που την ίδρυσε και αυτός έχει το δικαίωμα των βασικών ρυθμίσεων της ομάδας. Αυτός ορίζει τους συντονιστές της, αυτός ρυθμίζει το απόρρητο της, αυτός εγκρίνει ποια θα είναι τα μέλη της, αυτός αποφασίζει αν θα διαγραφεί μία δημοσίευση η όχι, αυτός αποφασίζει αν ένα μέλος της ομάδας διασυρθεί η όχι από τα υπόλοιπα μέλη της και πολλά άλλα!!
    Με λίγα λόγια το fb δίνει το δικαίωμα σε κάθε έναν από εμάς να γίνουμε "κάποιοι" και για μερικούς αυτό το "κάποιος" μεταφράζεται "μικρός θεός" !
    Τι είναι όμως αυτό που κερδίζει ένας "μικρός θεός" με 15000 ή 50000 ή ακόμα και 100000 μέλη ?? Η απάντηση για τους περισσότερους "μικρούς θεούς" στην ουσία είναι τίποτα! Το μόνο προσωπικό κέρδος είναι η ικανοποίηση του εγωισμού τους. Αυτό που δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους του το χάρισε απλόχερα το φατσοβιβλίο, το δικαίωμα δηλαδή μέσα από τα like, τις ανούσιες φατσούλες και τα πλαστά "χαχαχαχαα" να γίνουν και αυτοί "κάποιοι" και να ηδονίζονται αναφέροντας όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι είναι διαχειριστές κάποιας ομάδας! Να γράφουν και να χλευάζουν ότι θέλουν και όποιον θέλουν και από κάτω να έχουν την υποστήριξη της "αυλής" με την απειλή όλων αυτών που δεν συμφωνούν με τον "βασιλιά" την καθαίρεση τους από την ομάδα!
    Και για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα αυτού του θεάτρου του παραλόγου θα σας αναφέρουμε μία ευχή που είχε δώσει ένας διαχειριστής μίας ομάδας και ένα μέλος που κάποια στιγμή, έφτιαξε και αυτός την δική του ....."Καλορίζικη η ομάδα σου φίλε μου και σου εύχομαι καλά μυαλά και πάντα επιτυχίες" .... λες και αγόρασε την Barchelona ένα πράγμα!!!
    Φυσικά υπάρχει και άλλη κατηγορία διαχειριστών που χρησιμοποιούν την ομάδα σαν βιτρίνα. Δηλαδή προωθούν την δουλειά τους μέσα από την ομάδα στοχεύοντας υποψήφιους πελάτες. Αυτούς όμως δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε σε αυτό που κάνουν, αλλά μπορούμε να αναφέρουμε και για αυτές τις "ψαρευτικές" ομάδες ότι δεν προσφέρουν καμία ψαρευτική ενημέρωση!

Συμπέρασμα, πέρα από την όποια στιγμιαία ενημέρωση για ένα γεγονός που διαδραματίστηκε πριν από ένα 24ωρο το πολύ, ή κάποια δημοσίευση με ένα ψάρι που πήρε 300 "λαικ" και μερικά σχόλια του τύπου "μπράβο φιλαράκι", δυστυχώς το 90% των ψαρευτικών ομάδων δεν προσφέρουν κάτι το ουσιώδες!
    Μήπως είναι καιρός αφενός να σκεφτόμαστε ποιος θα είναι ο ρόλος μας πριν φτιάξουμε μια ομάδα, αφετέρου αφού την φτιάξουμε να είναι πιο ουσιώδης.... λέμε εμείς τώρα!

2. Τα παρακάτω μέλη 11 έκαναν Like!! στον paraktiopsarema.gr για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    2 Days 7 Hours 27 Minutes 53 Seconds
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Συγχαρητήρια γι' αυτό το κείμενο προβληματισμού το οποίο αναδεικνύει την ποιότητα και το ήθος του paraktiopsarema.gr, των μελών και των φίλων του.
    Το site μας, δεν περιχαρακώνεται στην αυλίτσα του με τις λιγοστές μα σημαντικές του δάφνες, αλλά αγγίζει και ασχολείται με κάθε σημαντική πτυχή της κοινωνίας, (ακριβώς όπως οφείλει να κάνει κάθε υγιής οργανισμός!!).
    Συμφωνώ απολύτως με όσα παρατίθενται σ' αυτό και παίρνω την ευκαιρία να δηλώσω ότι ποτέ δεν έφτιαξα λογαριασμό σε κανένα σόσιαλ-παπάρι και επίσης ότι ανήκω στους λίγους που τα εχθρεύονται. Όλοι εμείς εδώ, προτιμούμε να ζούμε στην πραγματική πλευρά "του φεγγαριού" και να μην βαυκαλιζόμαστε με χιλιάδες φανταστικούς φίλους και απύθμενο ναρκισσισμό και βλακεία! Είναι όμως πέραν του θλιβερού η κατάσταση και για ένα ακόμα λόγο: Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι το ποσοστό των Ελλήνων - Ελληνίδων που έχουν λογαριασμούς σε σοσιαλ μιντια, ξεπερνά το 90%!!!!! Νέοι, γέροι, μεσήλικες, παιδιά του δημοτικού, πλούσιοι, φτωχοί, φουκαράδες άνεργοι, αναλφάβητοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, κομμώτριες και κλεφτοκοτάδες, (....), μπορεί να μην έχουν να φάνε, να μην έχουν άνθρωπο να μιλήσουν, να μην έχουν ερωτευθεί, να χρωστούν παντού, να πάσχουν από σχιζοφρένεια, να μην έχουν κάνει έρωτα, κλπ, και όλοι αυτοί, να είναι σε θέση: να παίρνουν αποφάσεις για εμάς, να μπαίνουν εμπόδιο σε κάθε θετική πρωτοβουλία, να κρίνουν, να κατακρίνουν και να κατακεραυνώνουν εμάς τους υπόλοιπους, να ψηφίζουν ισότιμα και μέσω των πολιτικών τους "φίλων", να βρίσκουν τη δύναμη και να μας καθορίζουν τη ζωή!!!...

Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για γεγονός τεράστιας σημασίας, είναι εξ' ίσου βλάκας με όλους αυτούς τους "περήφανους Έλληνες" και εξ' ίσου επικίνδυνος επίσης!!.....
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ

4. Τα παρακάτω μέλη 8 έκαναν Like!! στον george mar για αυτό το post.:

Moderator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    filosofos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα.
    Αναρτ.
    351
    ..Like!!
    1.147
    Όνομα:
    Βασίλης
    Time Online
    1 Month 3 Weeks 6 Days 7 Hours 50 Minutes 39 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 14 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    66
    Ο ρόλος του fb στο σήμερα υπάρχει σαν αναγκαίο κακο-καλο,ο καθένας μπορεί να το δει με διαφορετικό μάτι σύμφωνα παντα για το λογο αλλά και το τροπο που το χειρίζεται. Βέβαια έχει ξεφύγει απο κατι που ξέραμε ίσως πιο παλιά,σαν ενα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τώρα ίσως βρίσκεται σε στάδιο ανάδειξης προσωπικότητας το κάθε μελους αυτόνομα.
    Σίγουρα δεν είναι λιγες οι φορές που ο καθένας μας έχει ανεβάσει στη σελιδα τού θέματα, προτιμήσεις ή παρουσιάσεις διαφόρων στοιχείων που έχει πράξει ο ίδιος.
    Διαβάζοντας αρκετές φορες τώρα την παραπάνω αναφορά ώστε να μπορώ να χωρισω σωστά σε τμήματα και να τοποθετηθω στα ερωτήματα αυτα.
    Οι ομάδες που έχουν δημιουργηθεί ουδεμία σχέση έχουν με την κοινότητα που υπάρχει εδώ για παρα πολλους λόγους. Οπως παρουσιασα στην αρχή τα παντα εκεί το μονο που μπορούν να δώσουν ειναι απλα και μονο μια παρουσίαση δημοσια τα το ποσο μεγαλος ψαράς ειναι ο καθένας και παντα σε ατομικό επίπεδο, αναφορικά με τα επιτεύγματα που αναφέρουν. Δεν έχει καμια σχέση με τεχνικές ή τρόπους συλλογής και σύλληψης των υποτιθέμενων θηραμάτων.Έτσι ο καθένας μπορεί να ρίχνει μέσα οτι του κανει κέφι χωρίς σκέψη μονο και μονο να πάρει τα εύσημα- like των μελών.
    Θεωρώ τελειως παράλογο μια κοινότητα να συγκριθεί ή ακόμα χειρότερα να μεταφερθεί σε μια ανάλογη ομαδα fb.
    Όπως σωστα υποθηκε καν δεν υπάρχει η ανάλογη αρθογραφία που μπορεί να υπάρξει σε ενα forum,ακόμα και αν κάτι σωστό εκεί παρουσιαστεί χάνεται στο χαμό των δημοσιεύσεων αλλά και σε σχόλια διχος πραγματική ουσία που μπορούν να βοηθήσουν εναν που ψάχνεται..
    Πολύ απλα ο καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει το ρόλο τους που όπως είπα δεν ειναι άλλος απο την ανάδειξη κάποιων ατόμων.
    Κυρίως πρωτοι και καλύτεροι ειναι οι διαχειριστές.Ελάχιστοι αν πραγματικα υπάρχουν αυτοι που απλα δημιούργησαν μια ομάδα μονο και μονο για να ενώσουν δικές τους συνήθειες και αντιλήψεις χωρίς δόλο.
    Οι περισσότεροι όμως κυρίως για αυτοπροβολή. Δεν ειναι λιγες οι φορες που σε καθημερινή βάση παρουσιάζουν το κάθε ψάρι που έχουν βγάλει, την κάθε πατέντα, το κάθε ουαου εργαλείο.
    Γιατί?Απλα για να έχουν τα εύσημα.Και όσο περισσότερα τόσο και δεν υπάρχει λογοκρισία ακόμα και αν παρουσιάσουν την μεγαλύτερη μπαρουφα ή γεμίσουν ενα κουβα μικροψαρα.
    Αν υπάρχει ένας που έχει αντίθετη γνώμη με αυτα εκτός οτι έχει δεχτεί απίστευτη λογοκρισία γιατί δεν μετείχε στο πάρτυ αυτόματα εχει βρεθεί και εκτός ...
    Στην ουσία ο σκοπός ειναι άλλος πιο σοβαρός, το απόλυτο κέρδος. Μιλάω παντα χρηματικό, ειτε αυτό είναι μέσα απο προώθηση δικών τους προϊόντων ειτε απο των αγοροπωλησιών.Έτσι όταν τα μέλη σε μια ομάδα που έχουν ειναι πολλά αυξάνεται και το πελατολόγιο τούς.
    Παντα όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που η δραση τους ειναι τελείως αντίθετη με τα όσα προαναφέρα.
    Στην ουσία του θέματος ειναι οτι μέσα απο το fb δεν ειναι τίποτα αλλο απο μια απλή επικοινωνία με άτομα μεταφέροντας απλα αντιλήψεις σε προσωπικό επίπεδο και μόνο. Ο ρόλος όμως μιας ομάδας forum μπορεί εύκολα και αυτό να συνδιάσει παράλληλα με όλη την αρθρογραφία που μπορεί να υπάρξει μόνιμα και τμηματικά εύκολα να την βρεί ο καθένας τη στιγμη που θα θελήσει.
    Ακόμα και αν κάποιος σκεφτεί τη δημιουργία μιας ομάδας fb πρέπει να συνδιάσει παρα πολλά στοιχεία και κυρίως μη χαθεί η μαγεία που υπάρχει εδώ.
    Ολα αυτα με σύνεση και μυαλό, μελετημένα.

6. Τα παρακάτω μέλη 7 έκαναν Like!! στον filosofos για αυτό το post.:

Moderator
    Lethrinis's Avatar
    Αναρτ.
    2.397
    ..Like!!
    2.989
    Thanked 3.905 Times in 1.458 Posts
    Όνομα:
    Σπύρος
    Time Online
    4 Months 6 Days 11 Hours 39 Minutes 24 Seconds
    Avg. Time Online
    9 Minutes 22 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    279
    Συμφωνώ με όλους αλλα δεν θα μακρυγορήσω. Στο fb οπως είπε ο αρθογράφος πλέον το 90% ικανοποιει τον εγωισμό του μέσω των φωτογραφιών. Εχω ξανα αναφέρει οτι γνωρίζω καλά ενα παλικάρι που εχει μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες, εχω ψαρεψει παρέα, εχουμε πιει μπύρες αλλα του χω πει " φίλε μου σορυ στην ομάδα δε μπορώ να συμμετέχω". Διαβάστε υα άπειρα καθημερινά και πείτε μου αν θα βρείτε πληροφορία της προκοπής πέρα απο πολλά πολλά καθημερινά "μπράβο ρε μεγάλε για τα ψάρια". Και στέκομαι στο τελευταίο.....και να ταν αληθινά ή δικά τους ή της εποχής έστω.
    Θα αναφέρω ενα παραδειγμα τρανταχτό. Εχω φίλο στο νησί που χτύπησε με το ψαροτουφεκο 10 κιλά ψαρι και το ανεβασε fb για να διαφημίσει κάποιου μέλους συγκεκριμένο παρακτιο εξοπλισμό. Δεν αναφερω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους. Οπότε τι να πούμε απο κει και πέρα. Μια σοφή παροιμία λέει απ οσα βλέπεις πίστευε τα μισά και απ οσα ακούσεις τίποτα. Μόνο για το messenger διαφωνώ, με την έννοια οτι όπως και το viber είναι ενα ωραίο εργαλείο ανταλλαγής φιλικών μυνημάτων εικόνων κτλπ. Τελικά μπορεί να μακρυγόρησα λίγο αλλά είναι πολλά και άλλα πολλά.

8. Τα παρακάτω μέλη 8 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:

Φήμη
    Alexsuzuki's Avatar
    Περιοχή
    Αθηνα-κυψελη
    Αναρτ.
    527
    ..Like!!
    318
    Όνομα:
    Αλεξανδρος
    Time Online
    3 Weeks 2 Days 4 Hours 41 Minutes 23 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Minute 43 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    73
    το φβ δεν εχει καμια μα καμια σχεση με ενα φορουμ
    ουτε μπορει να προσφερει εστω το μισο απο ενα φορουμ
    εκει μεσα ειναι μαζεμενοι απειροι παπαρολογοι
    και οπως πολυ σωστα αναφερθηκε ο ογκος της πληροφοριας που υπαρχει εκει μεσα ειναι χαμενος και ανακατεμενος

επισης κατι που εχω δει στο φβ ειναι οτι σε ολες τις ομαδες ειναι σχεδον οι ιδιοι και οι ιδιοι που ανεβαζουν τις ιδιες φωτογραφιες και απο κατω ειναι παλι οι ιδιοι που και στις αλλες ομαδες τους δινουν λαικ
    μια τρελα δλδ . ανεβαζω τις ιδιες φωτος σε 5 διαφορετικες ομαδες και μου κανουν λαικ οι ιδιοι και οι ιδιοι

το ιδιο ισχυει οχι μονο για τις ψαρευτικες ομαδες αλλα και για ομαδες με αγορες - πωλησεις

για εμενα το φβ ειναι μονο και μονο να μπω καμια φορα που δεν εχω καθολου δουλεια και βαριεμαι να χαζεψω λιγο
    και αυτο γινεται πολυ πολυ σπανια

μου λενε μερικες φορες σου εχω στειλει μνμ στο φβ εδω και τοσο καιρο και δεν απαντας
    η κλασικη μου απαντηση σε αυτους ειναι : παρε με τηλ ρε παπαρα τι νομιζεις δεν εχω τι να κανω και ειμαι ολη την ωρα στο φβ?
    ουτε καν κινητο δεν εχω με φβ μεσεντζερ βαιμπερ κτλ

10. Τα παρακάτω μέλη 5 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:

Φήμη
    andreasomageiras's Avatar
    Περιοχή
    Κεντρική Μακεδονία
    Αναρτ.
    56
    ..Like!!
    9
    Όνομα:
    Ανδρέας
    Time Online
    4 Days 6 Hours 20 Minutes 20 Seconds
    Avg. Time Online
    18 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    27
    Θα κάνω μια παρέκκλιση από το θέμα, μικρή.
    Εχω πέσει σε καταστήματα που δεν έχουν σελίδα αλλά έχουν αυτό το φεις μπουκ, ίσως να μην βγαίνει οικονομικά ή δε ξέρω τι άλλο, αλλά δεν ασχολούμαι ούτε να ανοίξω για δοκιμή αυτό το πράγμα. Είναι τόσο δύσκολο, ακατόρθωτο για εμένα, να βρει κάποιος μια πληροφορία που δε δίνω ούτε μία ευκαιρία.
    Κάτι ομάδες με μεταχειρισμένα μου κίνησαν την περιέργεια έκανα εγγραφή με το λογαριασμό της γυναίκας, δεν έχω εγώ, αλλά δεν της έκανα επίσκεψη από τότε. Τι μου έμεινε; η μουρμούρα της γυναίκας όποτε της βγάζει κάτι σχετικό με της ομάδες.
    Ουφ τα έγραψα και τα έβγαλα από μέσα μου.
    Συγνώμη για το οφ τοπικ.

12. Τα παρακάτω μέλη 7 έκαναν Like!! στον andreasomageiras για αυτό το post.:

Φήμη
    Alexsuzuki's Avatar
    Περιοχή
    Αθηνα-κυψελη
    Αναρτ.
    527
    ..Like!!
    318
    Όνομα:
    Αλεξανδρος
    Time Online
    3 Weeks 2 Days 4 Hours 41 Minutes 23 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Minute 43 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    73
    πεεεες τα να ξεσκασεις και εσυ

αμαν αυτες οι ομαδες για πωλησεις μεταχειρισμενων
    5-6 διαφορετικες ομαδες και ολες εχουν τις ιδιες αγγελειες

14. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Αλέξανδρε, Αντρέα κ λοιποί φίλοι, πως ζούμε ρε όμορφοι χωρίς φβ, μέσετζερ, βάιμπερ και i-phone των 1500 ευρώ;;;;;;;;; "Είσαστε οι άνθρωποι των σπηλαίων", θα πουν μερικοί βαθειά νυχτωμένοι.... έτσι;;

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Αντρέα, το σχολιό σου δεν είναι καθόλου οφ τοπικ!! Είναι κι αυτή μια παράμετρος του θέματος.

Φήμη
    lewis's Avatar
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Αναρτ.
    7
    ..Like!!
    0
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    1 Day 8 Hours 26 Minutes 23 Seconds
    Avg. Time Online
    6 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Αντίθετα με όλους, εγώ έρχομαι απο το ΦΒ και ειμαι μέλος του φόρουμ 2-3 μέρες.. Και ήρθα εδω, γιατί είχε κάτι να διαβάσω για το ψάρεμα.. κάθομαι μπροστά στην οθονάρα μου, και απολαμβάνω..
    Ενώ αντίθετα, το ΦΒ το βλέπω με το τάμπλετ το πρωί στο χ@@@ο, οποτε καταλαβαίνετε την ποιότητα ανάγνωσης..
    Πάντα θα υπάρχουν τα σόσιαλ μήντια για τους επιδειξίες και τους ευκαιριακούς και τα φόρουμ για τους μύστες..
    Να το παραλληλίσω; Είναι θέμα βάθους.. αλλού τα αφρόψαρα, αλλού τα ψάρια του βυθού..

Καλή η επιφανειακή προσέγγιση του ψαρεματος, αλλά στην τουαλέττα με το τάμπλετ..

νά είστε καλά και καλώς σας βρήκα
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 08-10-2018 στις 12:18
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ένα καλάμι με μηχανισμό, αγνώστου πατρός και μητρός, αγορασμένο από τη Σκιάθο το 2000..
    Ένα καλάμι με μηχανισμό, επίσης αγνώστων λοιπών στοιχείων, αγορασμένο από τα Lidl.
    Διάφορα τζιντζιλιμίντζιλι, αγορασμένα από τους κινέζους..

Ζήτω το προλεταριάτο του ψαρέματος !!!

18. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον lewis για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Καλώς ήρθες καρντάση και εύχομαι να κρατήσει πολύ η απόλαυση που αισθάνεσαι τώρα, σα νιος. Αλήθεια, ποια η σχέση σου με τη Σαλονίκη; Έχω αφήσει κάτι κομμάτια μου εκεί...... (κι εγώ!)

Φήμη
    lewis's Avatar
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Αναρτ.
    7
    ..Like!!
    0
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    1 Day 8 Hours 26 Minutes 23 Seconds
    Avg. Time Online
    6 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    μα για να ξανανιώσω το κάνω
    56 είμαι, με το ένα πόδι στον τάφο

Γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης και μάλιστα Αρετσιανός, από την ψαρογειτονιά..
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 08-10-2018 στις 12:10
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ένα καλάμι με μηχανισμό, αγνώστου πατρός και μητρός, αγορασμένο από τη Σκιάθο το 2000..
    Ένα καλάμι με μηχανισμό, επίσης αγνώστων λοιπών στοιχείων, αγορασμένο από τα Lidl.
    Διάφορα τζιντζιλιμίντζιλι, αγορασμένα από τους κινέζους..

Ζήτω το προλεταριάτο του ψαρέματος !!!

Moderator
    Lethrinis's Avatar
    Αναρτ.
    2.397
    ..Like!!
    2.989
    Όνομα:
    Σπύρος
    Time Online
    Avg. Time Online
    9 Minutes 22 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    279
    Ο Βουτσάς έκανε παιδί στα 80 του....ακου με το ένα πόδι στο τάφο.

22. Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:

Φήμη
    vagtnt13's Avatar
    Αναρτ.
    58
    ..Like!!
    224
    Time Online
    2 Days 13 Hours 12 Minutes 56 Seconds
    Avg. Time Online
    11 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    27
    Facebook -fb -twiter και τα ρέστα ...ήμουν και εγώ χρήστης και τώρα είμαι καλά...ευτυχώς ξεφύγαμε θεωρω εκτός από το κομμάτι της αυτοπροβολης και της ματαιοδοξίας του καθενός δεν προσφέρει τίποτα ..δεν έχεις φίλους (τουλάχιστον αληθινούς και πραγματικούς)τώρα αν θέλεις να το χρησιμοποιείς για να βγάλεις κανένα "γκομενάκι" παω πάσο..
    Όσο για το ψάρευτικο κομμάτι δεν νομίζω. Να σου προσφέρει κάτι... παρεπιπτόντως πρόσφατα είχα πάει για ψάρεμα με κάτι φιλους-γνωστους και ο ένας ενώ σπιναρα μου λέει δεν σταματάς να με βγάλεις μια φωτό..(η απάντηση ήταν μέσα ή έξω από την θάλασσα)..
    Φίλε για ψάρεμα ήρθαμε όχι να κάνουμε τα φωτομοντέλα...άλλωστε άλλοι ψαρεύουν για να ποστάρουν στο fb (αν εχεις και μαγαζί οκ)..
    Και άλλοι για να περάσουν λίγο χρόνο με καλούς φίλους και να κάνουν και το χόμπι τους να γουστάρουν.
    Το Facebook είναι αυτό που μας αξίζει...για να γεμίσουμε την άδεια ζωουλα μας..κάντε like και share εγώ μόλις γύρισα από ένα 4 ήμερο ψάρεμα γεμάτο συγκινήσεις και ωραίες εικόνες...
    Να είσαστε καλά και να περνάτε καλά έξω είναι η ζωή..

24. Τα παρακάτω μέλη 7 έκαναν Like!! στον vagtnt13 για αυτό το post.:

Moderator
    Lethrinis's Avatar
    Αναρτ.
    2.397
    ..Like!!
    2.989
    Όνομα:
    Σπύρος
    Time Online
    Avg. Time Online
    9 Minutes 22 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    279
    Λοιπόν φίλοι μου καλοί. Λυπάμαι αλλα θα βρεθώ στη δύσκολη θέση για πρώτη φορά να διαγράψω άσεμνα σχόλια και χαρακτηρισμούς που αντιτίθενται στη νοοτροπία, το ύφος και το ήθος του φορουμ. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν φυσικά. Όπως είπε ο μπαρμπα Γιώργος εδω μέσα είμαστε μέλη διαφόρων ηλικιών, ωστόσο μας ενώνει το ίδιο πάθος που λέγεται ψάρεμα. Δυστυχώς σαν άνθρωποι έχουμε όλοι βιώματα στη προσωπική μας ζωή και ίσως μέσα απο αυτή τη παρέα να εξωτερικεύουμε πολλά απωθημένα μας. Ιδίως στα τελευταία χρόνια αυτό έχει γίνει πολυ έντονο. Σας παρακαλώ λοιπόν θερμά να συντονιστείτε φιλικά στο κλίμα που διέπει τις σχέσεις των μελών μας και ας γράψουμε για ψάρεμα που γαληνεύει και ηρεμεί τη ψυχή κάθε ταλαιπωρημένου και όχι μόνο.

Ευχαριστώ θερμά!
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Lethrinis : 08-10-2018 στις 12:17

26. Τα παρακάτω μέλη 9 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Αγαπητέ Σπύρο, ευθυγραμμίζομαι απολύτως τόσο με την πράξη σου, όσο και με το κείμενό σου! Πιστεύω πως έχεις εννοήσει επαρκώς τις απόψεις και τη νοοτροπία μου και γι' αυτό δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα. Σε ότι με αφορά πάντως, όταν και αν παρεκτρέπομαι, έχεις το ελεύθερο να σβήνεις αμέσως οποιοδήποτε ποστ κρίνεις! Σέβομαι ειλικρινά εσένα και τον σημαντικό σου ρόλο, τον "πατριάρχη" Β.Β., τον Δήμο και όλους τους άλλους που στηρίζουν και αγαπούν αυτόν εδώ τον φιλόξενο χώρο και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όσο θα βρίσκομαι ανάμεσά σας. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο παρόν κείμενο, ούτε να πατήσεις Like, γιατί μπορεί να εκληφθεί ως πράξη υποστήριξης έναντι άλλων. Θέλησα απλώς να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μια για πάντα.

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Vasilis.Vasilaropoulos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Αναρτ.
    1.856
    ..Like!!
    2.057
    Thanked 5.180 Times in 981 Posts
    Όνομα:
    Βασίλης Βασιλαρόπουλος
    Time Online
    2 Months 3 Days 22 Hours 9 Minutes 50 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 44 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Τελικά ..... καταντήσαμε "facebook" εδώ μέσα!
    Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!

29. Τα παρακάτω μέλη 6 έκαναν Like!! στον Vasilis.Vasilaropoulos για αυτό το post.:

Φήμη
    sotirisstef's Avatar
    Αναρτ.
    31
    ..Like!!
    209
    Time Online
    1 Week 13 Hours 40 Minutes 38 Seconds
    Avg. Time Online
    33 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Λίγα λόγια και από εμένα για το θέμα αυτό. Βασικά εγώ θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πως χρησιμοποιώ μια ομάδα του facebook για να με βοηθήσει στα ψαρεματά μου, μακριά από οποιαδήποτε ανάδειξη προσώπων και χωρίς να δείνω καμία αξία στη ψαριά του καθενός με likes, σχόλια κτλ. Πέρα από ότι μπορεί ο καθένας να ρωτήσει οτιδήποτε σχετικά με το ψάρεμα και να πάρει απαντήσεις από πολλά άτομα μέσα σε λίγο χρόνο, ακόμα και να ξεκινήσει διάλογο με κάποιον ξεκαθαρίζοντας τις απορίες του πολύ εύκολα, μπορεί παρατηρώντας τις δημοσιεύσεις καθημερινά να καταλάβει πολύ εύκολα πότε έφτασε η εποχή του κάθε είδους. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα το καλοκαίρι αυτό όπως και κάθε χρόνο είναι γνωστό ότι οι κυνηγοί έρχονται περίπου αρχές Σεπτέμβρη. Φέτος λοιπόν, μέσα αυγούστου είδα δημοσίευση στο facebook με τίτλο ''Έφτασαν και οι κυνηγοί'' ή κάτι τέτοιο, και μια φωτογραφία με το ψάρι. 2 μέρες μετά πήγα για ψάρεμα με το ποπεράκι μου, περνάει το πρώτο κοπάδι, παίρνω έναν, 2 μέρες αργότερα παιρνάει το 2ο, παιρνω άλλον έναν. Η ενημέρωση που μπορεί να πάρει κανείς από αυτές τις ομάδες για το ''τώρα'' και μόνο είναι απίστευτη. Για να καταλάβετε, είχα ενημερωθεί για τον ερχομό των κυνηγών πιο νωρίς και από τους επαγγελματίες. Περιττό να πω ότι μέτα απο μια εβδομάδα άρχισαν οι ωραίες φήμες ότι ο ένας έπιασε 20 κομάτια, ο άλος 25 και τα λοιπά ωραία πέρι υπερψαριών. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλα τα είδη όπως πχ τώρα για τα καλαμάρια. Προσωπικά βρίσκω πολύ φυσιολογικά και χρήσιμα και τα forum και τις σελίδες του facebook, δεν πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει μίσος μεταξεί των δύο αυτών. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας μας απέναντι στην αυτοπροβολή είναι να αδιαφορεί.

31. Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον sotirisstef για αυτό το post.:

Moderator
    Lethrinis's Avatar
    Αναρτ.
    2.397
    ..Like!!
    2.989
    Όνομα:
    Σπύρος
    Time Online
    Avg. Time Online
    9 Minutes 22 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    279
    Όχι φίλε προς Θεού δεν τίθεται θέμα έχθρας. Είναι τόσο μικρός ο ψαρευτικός κόσμος άλλωστε που δεν θα πρέπει να γίνει τέτοια παρανόηση. Απλά υπάρχει μεγάλη διαφορά νοοτροπίας και πίστεψε με για το λόγο που το αναφέρεις εσύ Σωτήρη έχει ουσία. Θα σου αναφέρω όμως και γω ένα παράδειγμα. Βλέπω πριν κανα μηνα σε μια πολυ σοβαρή ομάδα δημοσίευση ενός παλικαριού που ρώταγε τι οδηγό να βάλει στη κορυφή για να μη του τρώει το κεραμικό το shock leader. Αναπάντητο το ερώτημα του ανθρώπου, φυσικά like για κανένα λόγο. Με έτρωγε το χέρι μου δεν άντεξα. Του γράφω κοφτά όπως κοφτές είναι όλες οι απαντήσεις στο fb..."βαλε μια fuji alconite και δεν θα ξανα χεις πρόβλημα". Φίλε μου λέει σ ευχαριστώ πολύ και που θα τη βρω και τα σχετικά. Φαινόταν ο άνθρωπος οτι δεν ήξερε και ήθελε να μάθει. Γι αυτόν τον άνθρωπο δεν έκανε το fb όπως καταλαβαίνεις ή δεν έκανε η ψαρευτική ομάδα τέλος πάντων. Αν ήταν μέλος σε forum δεν θα χρειαζόταν καν να ρωτήσει αφου υπάρχει σε κατηγορίες τεράστια έτοιμη θεματολογία.

33. Τα παρακάτω μέλη 6 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Φίλε Σωτήρη, εγώ που στο σχόλιο μου έγραψα τη φράση "εχθρεύομαι", την έγραψα για τους λόγους που ανέλυσα και επειδή μπορεί να παρανόησες, αν έχεις διάθεση, θα σου ζητήσω να κάνεις τον κόπο να το ξαναδιαβάσεις και να τοποθετηθείς -αν θέλεις-, επ' αυτών που υποστηρίζω. Είναι άλλο πράγμα όμως η ανάλυση και η κατανόηση ενός φαινομένου της εποχής μας και άλλο πράγμα το μίσος απέναντι σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν το μέσο κριτικά, όπως κάνεις εσύ.
    Ελπίζω να σε κάλυψα και σου εύχομαι κάθε καλό!.

Φήμη
    sotirisstef's Avatar
    Αναρτ.
    31
    ..Like!!
    209
    Time Online
    1 Week 13 Hours 40 Minutes 38 Seconds
    Avg. Time Online
    33 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Δεν διαφωνώ με κανένα σχόλιο, αντίθετα συμφωνώ με όλους σας. Το σχολιό μου δεν είναι απάντηση σε κάποιον, απλά η άποψη μου. Τη πρόταση με το ''μίσος'' την έγραψα γιατί αυτό που κάνετε δεν είναι απλώς κριτική αλλά φτάνει στο στάδιο του κραξίματος, έτσι μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον. Πράγματι η λέξη ίσως είναι υπερβολική και συγνώμη, αλλά και εσείς κολλήσατε σε μία πρόταση ολόκληρης παραγράφου και αν θέλατε να σχολιάσετε αυτά που έγραψα καλό θα ήταν να το κάνατε ολοκληρομένα. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν, είμαι άτομο που μπαίνει καθημερινά στο forum για να διαβάσει τις νέες αναρτήσεις, όλοι ξέρουμε τα καλά του χώρου αυτού και δεν χρειαζόταν να αναφερθώ σε αυτά. Σέβομαι όλους στο forum αυτό και δεν θα ξεκίναγα αντιπαράθεση για κανέναν λόγο αλλά νομίζω ότι παρεξηγήσατε τη πρόθεσή μου.

36. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον sotirisstef για αυτό το post.:

Φήμη
    george mar's Avatar
    Αναρτ.
    80
    ..Like!!
    99
    Όνομα:
    Γιώργος
    Time Online
    Avg. Time Online
    10 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    26
    Σωτήρη, κανένας δεν σε κατηγόρησε για κάτι, όλοι τη γνώμη μας γράψαμε. Ο Σπύρος στο ξεκαθάρισε από χθες άλλωστε και κείνος γνωρίζει τα δρώμενα στο φβ καλύτερα από μένα. Εγώ πάλι, έκρινα τα σόσιαλ μιντια και τον ρόλο τους από κοινωνική και φιλοσοφική σκοπιά. Αν "κράξαμε" όπως γράφεις, δεν το κάναμε με στόχο τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν αλλά τον τρόπο που εκείνα λειτουργούν, για τον οποίο έχουμε πολλές ενστάσεις, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Αναγνωρίζουμε όμως (αυτονοήτως), το δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε να επιλέγει να είναι ή όχι, χρήστης τους. Το κριτικό "κράξιμο" πάντως, ουδεμία σχέση έχει με το μίσος (που είναι συναισθηματικής φύσεως ζήτημα) και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί γι' αυτό. Αν όλα αυτά σου δίνουν την εντύπωση ότι καυγαδίζουμε, σε διαβεβαιώνω πως δεν συμβαίνει καθόλου κάτι τέτοιο!. Παραμένουμε όλοι μονοιασμένοι στον κοινό μας ιστότοπο, υπηρετώντας αταλάντευτα το -μικρό ή μεγάλο- έργο που επιτελεί. Για τον λόγο αυτό, αν κι εσύ συμφωνείς, σε καλώ να τελειώσουμε κάπου εδώ.
    Φιλικά πάντα,
    μπάρμπα Γιώργος

38. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον george mar για αυτό το post.:

+ Απάντηση στο Θέμα

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας