Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Αποριες για lrf
Καλημέρα στην ομάδα! σκέφτομαι να δοκιμάσω την τεχνική του lrf και έχω βρεθεί με κάποιες απορίες. Οσο αναφορά τα καλάμια βλέπω ότι υπάρχουν πολλά καλάμια μέχρι τα 7γρ. που από ότι έχω καταλάβει εκεί παίζει το γνισιο lrf. Αν πας σε κάτι 5-15, 5-25 θα είναι το ίδιο αποδοτικό? επίσης πιο ύψος είναι ιδανικό? και τέλος με παίρνει να πάρω ένα καλάμι και να το δουλέψω για λίγο με έναν μηχανισμό hyperloop 4000 μέχρι να πάρω κάτι άλλο? η δεν θα δουλέψει καθόλου σωστά και θα απογοητευτώ?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
τα καλαμια του λρφ ειναι με χαμηλο cw εως 7γρ περιπου οπως γραφεις
το 5-25 ειναι για λαιτ σπινινγκ και οπως εχω δει σε 2 τετοια καλαμια που εχω τα 5γρ δεν τα δουλευει καλα
το υψος εχει να κανει και με τον σωματοτυπο σου. 2.40-260-270 καλα εισαι
το μοτερακι που λες θα δουλεψει απλα δεν υπαρχει λογος να πας στο 4000 εγω θα εβαζα ενα πιο μικρο πχ 2500 να γλυτωσω λιγο και απο το βαρος
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! το μοτεράκι αυτό το λέω γιατί το έχω οπότε θα το χρησιμοποιήσω για αρχή μέχρι να πάρω κάτι πιο κατάλληλο. Για το καλάμι εγώ σκέφτομαι κάτι σε 5-12, 5-15 για να μ δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιώ πλανακια γύρο στα 12γρ που θέλω αλλά από την άλλη να δουλεύει και στα 5γρ. καλύτερα τουλάχιστον από το 5-25.
Σκέφτομαι να πάρω κάποιο πολύ οικονομικό καλάμι για αρχή και αν δω ότι μ αρέσει να πάρω μετά ένα κάλο σετάκι καλαμι-μιχανισμο. Οποιος μπορεί ας ρίξει καμιά πρόταση για φτηνό καλάμι σε αυτές τις δυνατότητες.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
τι εννοεις φθηνο?
γιατι αλλοιως το εννοει η καθε τσεπη ...
κανε τον κοπο και ριξε μια ματια στον καταλογο του κεφαλα
εχει μεσα φθηνα καλαμια
http://www.oceanicteam.gr/catalogue
ριξε και καμια ματια στα γνωστα μαγαζια
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Με τον μηχανισμο αυτο, δεν μπορεις να κανεις lrf.
Αυτη η τεχνικη βασιζεται σε λεπτα εργαλεια.
Το νημα σου πρεπει να ειναι 04 η 06 το πολυ, γιατι αλλιως το βλεπουν τα ψαρια και θα απογοητευτεις αμεσως.
Κλυτερα να παρεις ολοκληρο σετ καλαμι μηχανισμο νημα, κι αν αρχισεις δεν θα το αφησεις ποτε.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
δεν εξηγεις ομως γιατι δεν κανει το μοτερακι αυτο
οκ ναι το λρφ θελει λεπτα εργαλεια αλλα που ειναι το προβλημα να εχει αυτο το μοτερ με ενα λεπτο νημα?
σκεφτεται να δοκιμασει γραφει στην πρωτη του αναρτηση το παιδι
να παει να αγορασει ολοκληρο σετ για να δει εαν του αρεσει ?
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Θα εξηγησω λοιπον.
Για να γεμισεις με νημα 04 ένα μηχανακι 4000 θελεις ΕΝΑ ΤΟΝΟ πετονια στην αρχη για να γεμισει σωστα.
Εχει βαρος και δεν μπορεις να (παιξεις) με μικρα τεχνητα, η μικρες σιλικονες.
Ένα σετ λρφ πρεπει να είναι παρα πολύ ελαφρυ για να εχεις απολυτη ευαισθησια στο χερι σου , και να καταλαβαίνεις τα παντα όταν ψαρευεις .
Ένα μικρο λαθος δεν θα δουλεψει σωστα το ολο σετ, και θα απογοητευτεί πριν ξεκινησει.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
οκ καταλαβα τι λες και εχεις δικιο .
απλα το παληκαρι λεει να δοκιμασει λιγο με αυτο το μηχανακι μεχρι να μπορεσει να παρει ενα αλλο
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες