Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
Το sunset αν το βρίσκεις ακόμα, είναι δοκιμασμένο και πολύ καλό. Τα άλλα 2 είναι άγνωστα αλλα φαίνονται να έχουν ίδια χαρακτηριστικά.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
Καλημέρα Leferius.Ενα σοβαρός λογος επιλογής ενός εργαλείου είναι και τροπος χρήσης του,δηλαδή θηράματα, συνθήκες αλλά και μέρος βυθός που θες να το δουλέψεις.
Χωρίς να έχω δουλέψει κανένα απο τα τρια αλλά με γνώμονα την ευαισθησία που θες αλλά και την ποιότητα σύμφωνα με τα χρήματα που διαθετεις θα έλεγα να κοιταξεις τα δυο τελευταία που αναφερεις.
Το πρώτο λίγο το cw250 που θεωρείτο λίγο σκληρό με τα αλλά λίγο την παραβολή που αναφέρουν με προβληματίζει, στο λογο συμπεριφοράς σε συνθήκες κυματισμού.
Αφού τα εχεις δει απο κοντά τα πρώτα εχεις κρίνει το πως αντιδρούν.
Βέβαια ο λογος των low rider ακόμα δίνει μια αλλη αίσθηση ολίγο πιο σκληρού σε σχέση με ενα αντίστοιχο με MN ή K δαχτυλίδια.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον filosofos για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλημέρα σας!
Στο πρώτο (YUKI) παρατήρησα περισσότερη ευαισθησία μύτης, παρόλο το 250cw του, μου φάνηκε πιο μαλακό από το oceanic. Θεώρησα λόγω μεγαλύτερου cw είναι πιο δυνατό καλάμι, δεν ξέρω αν κάνω λάθος σε αυτό.
Επειδή ότι καλάμι είχα ήταν πάνω από 550 γραμμάρια, το YUKI μου φάνηκε πολύ ελαφρύ στα 465 γραμμάρια του και αυτό δεν ξέρω αν είναι μείον στην δύναμή του ή γενικώς.
Συνήθως ψαρεύω από λιμάνι και ο βυθός κάποιες φορές έχει καλά θηράματα (2-3 κιλα).. σπάνια θα πάω σε παραλία με πολλά μποφόρ, αλλά εννοείται με ενδιαφέρουν κ οι μακρινές βολές.
Filosofos όταν λες σκληρό για το YUKI, τι εννοείς, είναι μειονέκτημα;
-
-
Κοιτά σου είπα και πριν δεν γνωρίζω το καλάμι, αλλά όταν αναφέρουν παραβολικο σύμφωνα με οτι ξέρουμε σημαίνει πως παρουσιάζει μεγάλη καμπύλη σε σχέση με κάποιο άλλο δράσης κορυφής. Ίσως να θέλουν να πουν ως "παιχνιδιάρικο" όπως το λέω οτι σε βολή αλλά σε ενα καλό θήραμα "ακουει" όλο το καλάμι, μεταφέρει την δύναμη του και στα πιο κάτω στελέχη.
Το οτι ειναι πιο ελαφρύ δεν σημαίνει οτι ειναι αδύναμο, βαση και με τα υλικά κατασκευής του.Μιλάω σαν δυναμη ώστε να αντιμετωπίσει ενα καλό θήραμα ή σε καιρό.
Τώρα για το 250 που είπα σχετικά με τα αλλά δυο που ειναι 200 έχει να κάνει με την ευαισθησία σαν σύνολο περισσότερο,κυρίως σε δύσκολες καταστάσεις ειτε καιρός ειτε μέρη θες κατι πιο στιβαρό.
Αυτό ειναι ενα σχετικό γιατί μια εταιρεία σου παρουσιάζει ενα 250αρι και συμπεριφέρεται σαν 200αρι το πολύ ή το αντίστροφο.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον filosofos για αυτό το post.:
-
Καμία σχέση το c.w με τη δύναμη του καλαμιού. Δυστυχώς πολύς κόσμος τα συγχέει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν στη κατοχή τους κατι κούτσουρα μόνο και μόνο για να αισθάνονται ασφάλεια. Μέγα λάθος!!!!!!!!! Το c.w το κοιτάς μόνο για τις συνθήκες ψαρέματος που σε ενδιαφέρουν και για κανένα άλλο λόγο. Δύναμη και c.w ανεξάρτητες έννοιες.
-
Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Από όσα κατάλαβα,
δηλαδή το μεγαλύτερο cw δείχνει ότι το καλάμι είναι πιο στιβαρό ώστε να αντέχει σε πιο ακραίες συνθήκες;
Το ημιπαραβολικό που ίσως είναι το YUKI όπως αναγράφεται έναντι του oceanic είναι μειονέκτημα κατά την άποψή / γούστα σας;
πχ σε περιπτώσεις καιρού, ξεκόλλημα από το βυθό, μάχη με το ψάρι;
κρίμα να μην τα έχει κάποιος δοκιμασμένα..ειδικά το YUKI είναι χρόνια στο εμπόριο.
-
-
Αυτά μπορούν να απαντηθούν μόνο αν μιλάμε για το ίδιο καλάμι. Δηλαδή αν ενα καλάμι είναι 150 γρ c.w και βγαίνει και σε 200, τότε ναι με πάσα βεβαιότητα το δεύτερο είναι πιο ντούρο. Απο τη στιγμή όμως που μιλάμε για διαφορετικά καλάμια δε μπορεί να γίνει καμια υπόθεση δυστυχώς.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Lethrinis και Filosofos ευχαριστώ για τις γνώμες κ την βοήθεια σας!
Ελπίζω όπου καταλήξω να μείνω ευχαριστημένος.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Leferius για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 73
εχω καλαμια της οκεανικ με 150γρ ολα
καμια μα καμια σχεση η συμπεριφορα τους
ας ειναι ιδιο cw και ιδια εταιρεια
αν δεν πιασεις το καλαμι στο χερι να παρεις μια ιδεα πως δουλευει δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη απο τις περιγραφες
εδω που τα λεμε και να το πιασεις στο χερι σου παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα μια ιδεα θα την παρεις
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες