Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
χιλη ευβοιας
Καλησπερα και χρονια πολλα!
Ενδιαφερομαι να παω για castng στην περιοχη Χιλη Ευβοιας στην κυμη.
Θα ηθελα να μαθω αν ψαρευεται απο,λογω του μεγαλου βαθους και της
συστασης του βυθου.
Ευχαριστω.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 35
Γειά σου Αλέξανδρε.
Από πληροφορίες που έχω από φίλο που ψάρευε στην Κύμη για πολλά χρόνια, μέσα στο στενό της Χίλης μπορείς να κάνεις κάστινγκ. Τα νερά δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά. Θέλει ψάξιμο όμως το που θα σταθείς απ'έξω, η ακτογραμμή είναι κυρίως δυσπρόσιτα βράχια. Λυθρίνια κρατούσε εκείνη την εποχή (2010-11). Ξαναλέω, δεν έχω πάει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο φίλο που μου το είπε.
Αν υπάρχει αυτοκίνητο καλά είναι και από την άλλη μεριά της Κύμης. Έχω πάει αρκετές φορές στη Μουρτερή και στο Μπουρνιά. Η Μουρτερή είναι μια τεράστια παραλία στην οποία βγαίνουν αρκετά μικρά ποταμάκια. Την ψάρεψα 2 φορές με κακό καιρό (άπνοια και τα ψάρια δεν τρώγανε), χωρίς αποτελέσματα. Όμως έχω δει από τον φίλο μου να βγαίνουν ωραίες κυρίες και μεγάλα λαυράκια, κοντά στις εκβολές των ποταμιών. Ποιο ποταμάκι ήταν θα σε γελάσω, από την μεριά που είναι πιο κοντά στην Κύμη νομίζω.
Στο Μπουρνιά έχω πάρει καλούς σαργούς και συκιούς (πάνε 7-8 χρόνια βέβαια...) κοντά στα βράχια. Έχω όμως αφήσει και τόνους βαρίδια. Πολύ δύσκολος βυθός για κάστινγκ αλλά μπορεί να σε αποζημιώσει (ή να σου σπάσει τα νεύρα και να με βρίζεις μια ζωή...).
Καλά να περάσεις όπου και αν πας.
-
Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον Michail για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 35
Btw, η Μουρτερή είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη. Ο δρόμος για το Μπουρνιά πάλι (τουλάχιστον όπως τον θυμάμαι από τότε) είναι πολύ ζόρικος.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες