Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
Οδηγός ερασιτεχνικής αλιείας
Η iSea σε συνεργασία με τον Γιώργο Τυρίκο - Εργά και το Πανεπιστήμιο Πατρών συνέταξαν τον ανά χείρας οδηγό ερασιτεχνικής αλιείας με σκοπό να ενημερώσουν με επιστημονικά επαρκή τρόπο τους ερασιτέχνες αλιείς της χώρας για βασικά βιολογικά και οικολογικά χαρακτηριστικά των σημαντικότερων ψαριών, από την άποψη της στόχευσης, που διαβιούν στις ελληνικές θάλασσες.
Αναλυτικά η πολυ καλή αυτή προσπάθεια στο παρακάτω σύνδεσμο:
https://isea.com.gr/wp-content/uploa...%CE%A3_min.pdf
-
Τα παρακάτω μέλη 8 έκαναν Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
το διαβασα πριν λιγο καιρο στο φβ
καλα τα λεει ο τυρικος αλλα ποιος τον ακουει ...
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
Εμείς. Δεν χρειάζεται να ακούσει κι όλος ο κόσμος, φτάνει που ακούμε εμείς. Στο χέρι μας είναι να αλλάξει η κατάσταση, φτάνει να αλλάξουμε οι ίδιοι.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
εμεις ομως ειμαστε που συμφωνουμε και κανουμε πανω κατω αυτα που λεει και σεβομαστε . αλλοι ειναι που δεν ακουνε και δεν τους ενδιαφερει και τα ρημαζουν ολα .
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Την μεγαλυτερη οικολογικη συνειδηση την εχω δει στους παρακτιους.Και την μικροτερη μακραν στους υποβρυχιους αλιεις.Δεν μιλαω καν για τους επαγγελματιες γιατι αυτους δεν τους αγγιζει κανεις και θα παραμεινει ετσι
-
-
Εγώ πάλι τα έχω δει όλα. Από επαγγελματίες που προσέχουν και φροντίζουν τα μέρη τους, ψαροντουφεκάδες που δεν χτυπάνε ότι κινείται, μέχρι ερασιτέχνες παράκτιους που πουλάνε με το κομμάτι (ουτε καν με το κιλό) τα ψάρια τους (μάλιστα ήταν λέει και "φίλος" μου μια περίπτωση!!!).
Συμφωνώ ότι η πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι όπως τα έγραψες. Αλλά υπάρχει κι η άλλη όψη. Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους.
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Pri για αυτό το post.:
-

Αρχική ανάρτηση από
Alexsuzuki
εμεις ομως ειμαστε που συμφωνουμε και κανουμε πανω κατω αυτα που λεει και σεβομαστε . αλλοι ειναι που δεν ακουνε και δεν τους ενδιαφερει και τα ρημαζουν ολα .
Αυτό μπορούμε να κάνουμε μόνο. Εγώ παραιτήθηκα πλέον από το να προσπαθώ να πείσω ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν. Απλά δεν πάω μαζί τους για ψάρεμα. Η ψαρευτική παρέα μου πρέπει να έχει τα ίδια μυαλά μ' εμένα, αλλιώς τι νόημα έχει;
Όπως και με την ψήφο μας. Μία έχουμε ας την χρησιμοποιήσουμε συνετά.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 75
δυστυχως οι επαγγελματιες ειναι ενα μεγαλο θεμα
θελουν να ζησουν την οικογενεια τους απο αυτο και ετσι δεν τους νοιαζει η ζημια που κανουν. ουτε εχουν την σκεψη του μεθαυριο στο μυαλο τους. οτι δλδ σε λιγα χρονια τα ψαρια θα εχουν μειωθει παρα πολυ στην περιοχη που ψαρευουν
και οχι μονο αυτο αλλα δεν δειχνουν κανενα σεβασμο σε ολους τους αλλους . ειτε ψαραδες ερασιτεχνες, ειτε κολυμβητες, ειτε ζωα της θαλασσας .
θλιβερο θεαμα το προηγουμενο σαββατο που πηγα για συρτη και ειδα με τον φιλο μου μια μικρη φωκια που υπηρχε στην περιοχη απο το τελος του καλοκαιριου να επιπλεει ακεφαλη ... ασε τα φελιζολ που επιπλεουν συνεχεια
οσο για τους φιλους που ψαρευαμε μαζι αστα να πανε. πλεον εχω σταματησει τους περισσοτερους .
-
Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον Alexsuzuki για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες