Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Σ ευχαριστω για την βοηθεια και ελπιζω να διορθωθηκε το θεμα με το προφιλ. Χρησιμοποιω την συγκεκριμενη αρματωσια, και ακολουθω αυτα που προανεφερες. Το μονο μου θεμα ειναι οτι τα ρευματα παρασύρουν το μολυβι οσο αυτο ψαρευει. Απ οτι καταλαβαινω αυτο λυνεται με χρηση μεγαλυτερης διαμετρου πετονιας και οχι μεγαλυτερου (σε μαζα) μολυβιου οπως εγω υπεθεσα.
-
-

Αρχική ανάρτηση από
joker
Το μονο μου θεμα ειναι οτι τα ρευματα παρασύρουν το μολυβι οσο αυτο ψαρευει. Απ οτι καταλαβαινω αυτο λυνεται με χρηση μεγαλυτερης διαμετρου πετονιας και οχι μεγαλυτερου (σε μαζα) μολυβιου οπως εγω υπεθεσα.
Κι όμως...έχω ψαρέψει σε πολύ βαθύ βραχότοπο Rock Fishing με 0.50 μάνα πετονιά και 0.45 παράμαλο και τα ρεύματα ήταν τόσο δυνατά που η αρματωσιά με οτιδήποτε βαρίδι δοκίμασα ταξίδευε...
Η μόνη λύση για μένα στην περίπτωση αυτή είναι μολύβια άγκυρες και βρήκα την υγειά μου!
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον gziakkas για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Αρχική ανάρτηση από
gziakkas
Κι όμως...έχω ψαρέψει σε πολύ βαθύ βραχότοπο Rock Fishing με 0.50 μάνα πετονιά και 0.45 παράμαλο και τα ρεύματα ήταν τόσο δυνατά που η αρματωσιά με οτιδήποτε βαρίδι δοκίμασα ταξίδευε...
Η μόνη λύση για μένα στην περίπτωση αυτή είναι μολύβια άγκυρες και βρήκα την υγειά μου!
Και γω αυτο πηγα να δοκιμασω, αλλα η αγκυρα αποδεσμευε τα ποδια ανα ζευγη και οχι καθε ενα ξεχωριστα, με αποτελεσμα το σφηνωμα να ειναι τοσο δυνατο που εχασα ολο το shock leader (μιας και εκει πρεπει να ταν ο πιο ασθενης κομπος) τραβωντας φυσικα με το χερι μηπως και την ξεμαγκωσω αφου με αποτομο τραβηγμα μεσω καλαμιου δεν εβγαινε ουτε για αστειο!
-
-
Τυχαίνει και αυτό αλλά δεν γίνεται διαφορετικά... Πρόσεξε μετά τη βολή απλά να μαζεύεις λίγο τα μπόσικα. Η μάνα πρέπει να είναι όμως τεντωμένη. Ιδιαίτερα μεγάλο σε μήκος παράμαλλο δεν χρειάζεται σε τέτοια βάθη.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον gziakkas για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες