Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Στόχος προσφορών: 30 EUR, Προσφέρθηκαν: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 1 έως 29 από σύνολο 29

Θέμα: Βάσεις καλαμιών

giannhs
    Επισκέπτης giannhs's Avatar

Βάσεις καλαμιών

Βάσεις καλαμιών στην αγορά θα βρείτε διάφορες κ από πολλές εταιρίες, η επιλογή σας θα πρέπει να γίνει κάτω απο τις συνθήκες στις οποίες ψαρεύετε βέβαια...
    Συνημένες Εικόνες

christos79
    Επισκέπτης christos79's Avatar
    Για παραλία οι μονές στην τρίτη φοτωγραφία είναι τέλειες!
    Έχω κάτι trabucco άριστες! Ούτε κουβάλημα τρίποδες ούτε να πέφτει ο τρίποδας απο τον αέρα και μπορείς να έχεις και σε μια καλή απόσταση τα καλάμια!
    Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι προτιμώ τις μεγάλες ψηλές. Στην αρχή πήρα τις πιο μικρές αλλά μόλις πήγα σε καθαρή αμουδιά είχα θέμα. Έπρεπε να μπει αρκετά βαθιά για να κάτσει και μετά επειδή είναι κοντή δεν έμενε αρκετό ύψος για να κάτσει το καλάμι.

3. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον christos79 για αυτό το post.:

giannhs
    Επισκέπτης giannhs's Avatar
    φίλε Χρήστο κάθε ένας με τις προτιμήσεις του...κ εννοείται που γίνονται οι ψαρεύτηκες σου εξορμήσεις, πάντως ένας τρίποδας σωστός κ με το κατάλληλο βάρος του είναι δύσκολο να σου τον πάρει ο αέρας...

christos79
    Επισκέπτης christos79's Avatar
    γιάννη όπως το είπες ο καθένας με τις προτιμήσεις του! Πάντως τρίποδα έχω πολύ καλό, παρόμοιο με αυτό που δείχνεις πάνω! Με 5 μποφόρ και πάνω κόντρα καιρό εγώ δεν μπορώ να τον κάνω να σταθεί όσο βάρος και εάν βάλω

karxarini
    Επισκέπτης karxarini's Avatar
    Καλημερα, ως νεο μελος θελω να πω και εγω οτι εχω εναν τριποδα ομοιο με τον πρωτο και τον αερα τον αντιμετωπιζω με βαρος αλλα και με χαμηλωμα του.
    Στελιος.

7. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον karxarini για αυτό το post.:

pangeo
    Επισκέπτης pangeo's Avatar
    Καλημερα εγω εχω το πρωτο τριποδο και με βαρος ειναι μια χαρα...

Thanosaek
    Επισκέπτης Thanosaek's Avatar
    Θα προχωρίσω στην αγορά μιας βάσης μιας και η παλία μου έσπασε... Είχα ένα φτηνό τρίποδο.... Λέω να ξαναπάω σε τρίποδο γιατί πολλές φορές δεν ψαρεύω από αμουδιά...
    Λέω για αυτή
    http://www.way2fish.gr/product_detai...roduct_id=1297

ή για αυτή
    http://www.lucky-fishing.gr/index.ph...art&Itemid=135

ή για αυτή
    http://www.lucky-fishing.gr/index.ph...art&Itemid=135

Τι μου προτείνετε??

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Vasilis.Vasilaropoulos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Αναρτ.
    1.856
    ..Like!!
    2.057
    Thanked 5.180 Times in 981 Posts
    Όνομα:
    Βασίλης Βασιλαρόπουλος
    Time Online
    2 Months 3 Days 22 Hours 21 Minutes 31 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 41 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Φίλε Θάνο, καταρχήν να ξέρεις ότι τα αλουμίνια προφίλ που χρησημοποιούντε στη κατασκευή και των τριών παραπάνω βάσεων είναι τα ίδια. Οπότε και οι τρεις βάσεις είναι κοινές με τη μόνο διαφορά, το ύψος τους! Εγώ θα σου πρότεινα τη 2μετρη ώστε σε περίπτωση που ψαρέψεις σε surf καταστάσεις να μπορούν τα καλάμια σου να ψαρέυουν πάνω από την αφρουδιά!
    Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!

mike20
    Επισκέπτης mike20's Avatar
    thano καλημερα θα συμφωνισω με το vasili αλλα και κατι ακομα μερικες βασεις δινουν σακο μεταφορας και μερικες οχι για μενα ειναι πρακτικο να ειναι μεσα σε σακο και οχι χυμα

12. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον mike20 για αυτό το post.:

Constantine Palivakis
    Επισκέπτης Constantine Palivakis's Avatar
    εγώ φίλε θανο έχω (νομίζω γιατί όλες ίδιες της βλέπω..) την τρίτη και είμαι πολύ ικανοποιημένος!!Και ψηλή πολύ είναι και τσαντάκι γαμάτο έχει,και φθηνή!

Fanis Zampos
    Επισκέπτης Fanis Zampos's Avatar
    Θανο και εγω θα σου προτεινω την ψηλότερη.παλιοτερα ειχα τσιγκουνευτεί τα 15 ευρω παραπανω και πηρα την κοντη.τωρα πλεον δεν την χρησιμοποιω σχεδον καθολου αφου πηρα την ψηλότερη και ξαναέδωσα λεφτα.ειδικα για δυσκολους καιρους με αερα και κύμα (αν δεν βαλεις καρφωτες) είναι καλυτερη.

Φήμη Φήμη Φήμη
    thanasis's Avatar
    Αναρτ.
    132
    ..Like!!
    28
    Time Online
    1 Week 20 Hours 36 Minutes 54 Seconds
    Avg. Time Online
    34 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    60
    και γω συμφωνω με τον φανη.Παρε μια και καλη την ψηλοτερη γιατι σιγουρα θα την χρειαστεις.

Thanosaek
    Επισκέπτης Thanosaek's Avatar
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.... Θα το σκεφτώ ....
    Ίσως να συμφέρει να πάρω την κοντή (ώστε να με βολεύε και σε βράχια, στην μεταφορά και να κερδίσω και μερικά χρήματα) και να αγοράσω και 1-2 καρφωτές γιατί την αμουδιά (οι οποίες λένε ότι είναι καλύτερες για αυτές τις καταστάσεις).... Δεν ξέρω ... Και πάλι ευχαριστώ πολύ

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Vasilis.Vasilaropoulos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Αναρτ.
    1.856
    ..Like!!
    2.057
    Thanked 5.180 Times in 981 Posts
    Όνομα:
    Βασίλης Βασιλαρόπουλος
    Time Online
    2 Months 3 Days 22 Hours 21 Minutes 31 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 41 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Μία από τις βάσεις που χρησιμοποιώ και παρόλο το βάρος της, με έχει βγάλει "ασπροπρόσωπο", αφενός το κόστος της είναι πολύ χαμηλό αφετέρου έχει πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά της!!

*Υλικό κατασκευής: Σίδερο & αλουμίνιο
    *Ύψος: 1,9μ
    *Τιμή: 25 ευρώ!!!!

Μπορείτε να την βρείτε εδώ
    Ψαρεύω για να ζω.... ζω για να ψαρεύω!!

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    spiros(125gr)'s Avatar
    Αναρτ.
    276
    ..Like!!
    34
    Time Online
    3 Days 3 Hours 42 Minutes 17 Seconds
    Avg. Time Online
    13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    74
    http://www.observe-fishing.de/xtcomm...volution-.html

τριποδας carbon,

http://www.abfishingtackle.com/acata...ch-tripod.html της mustad απο τους καλυτερους,http://www.spottydogtackle.com/contents/en-uk/d79.html και μια σελιδα με σολο τριποδες, και το τελευτεο,που δεν ειναι τριποδας,αλα βολευη απιστευτα http://reelfishing.co.uk/ian-golds-s...-rest-7ft.html

thanman
    Επισκέπτης thanman's Avatar
    Καλησπέρα,
    Πρόσφατα προχώρησα στην αγορά μιας νέας βάσης στήριξης (δείτε τη στο παρακάτω link) από κατάστημα στη Χαλκίδα. Η βάση είναι πολύ στιβαρή (δοκιμάστηκε σε καλό τσίμπημα χαχαχαχα) και έχει την δυνατότητα ρύθμισης καθ' ύψος και στο άνοιγμα των ποδιών (μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό). Την έχω στήσει άνετα σε άμμο και βράχια χωρίς κανένα πρόβλημα.

http://www.tsourosmarine.gr/products_gr.asp?prodid=1208

Φήμη
    makgero's Avatar
    Αναρτ.
    50
    ..Like!!
    27
    Time Online
    19 Hours 56 Minutes 11 Seconds
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    47
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από Vasilis.Vasilaropoulos Προβολή Ανάρτησης
    Μία από τις βάσεις που χρησιμοποιώ και παρόλο το βάρος της, με έχει βγάλει "ασπροπρόσωπο", αφενός το κόστος της είναι πολύ χαμηλό αφετέρου έχει πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά της!!

*Υλικό κατασκευής: Σίδερο & αλουμίνιο
    *Ύψος: 1,9μ
    *Τιμή: 25 ευρώ!!!!

Μπορείτε να την βρείτε εδώ
    Βασίλη σκέφτομαι να πάρω και εγώ την συγκεκριμένη απλά με προβληματίζει το βάρος της - βλέπε σίδερο.
    Επειδή δεν γράφει βάρος η αγγελία , έχεις υπολογίσει περίπου πόσο ζυγίζει?και πρακτικά σου δημιουργεί πρόβλημα το βάρος της?γενικά υπάρχει ενα θέμα όταν αναγκάζεσαι να περπάτησεις ειδικά πάνω στα βράχια και κουβαλάς όλα σου τα συμπράγκαλα..
    Επίσης γράφει στην αγγελία "The rod rest is brand new and unused but there are some scratches and marks where the tripods have been mishandled either during production or in transport and are therefore sold as second quality ". Είχες κάποιο πρόβλημα με αυτό?
    Τέλος πόσο σου κόστισε περίπου με τα μεταφορικά???

Αυτά τα ολίγα!!

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    thanasis.oe's Avatar
    Αναρτ.
    13
    ..Like!!
    20
    Όνομα:
    Θανάσης
    Time Online
    3 Days 12 Hours 29 Minutes 29 Seconds
    Avg. Time Online
    15 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    πειτε με γ#$@^,πειτε με οοοοοτι θελετε,εγω χρησιμοποιω μια σκαλα μικρη του σπιτιου!!! 1.40 υψος ανοιχτη,με 4 ποδια[τα οποια ενωνοναι με αλλα σιδερα χιαστη κ οριζοοντια κ απο παντου!!!],3 σκαλοπατια αρκετα μεγαλα.στο κατω βαζω μια πετρα για καλο κ για κακο μη τουμπαρει και στα αλλα 2 σκαλια βαζω το δολωμα κ ολα μου τα εργαλεια!δεν τιθεται θεμα το ποσο βολικη κ γερη ειναι.α,ειναι κ αλουμινιου!!!!την καλησπερα μου σε ολους.δεν εχω ξαναποσταρει.

22. Τα παρακάτω μέλη 16 έκαναν Like!! στον thanasis.oe για αυτό το post.:

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    thanasis.oe's Avatar
    Αναρτ.
    13
    ..Like!!
    20
    Όνομα:
    Θανάσης
    Time Online
    3 Days 12 Hours 29 Minutes 29 Seconds
    Avg. Time Online
    15 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Α!!!και στην παραλια χρησιμοποιω ενα αδειο τελαρο απο τα γαλατα της δελτα.το γυριζω αναποδα εχει καμια 15-αρια τρυπες να βολεψω το καλαμι εκει που χρειαζεται,βαζω και μια κοτρωνα κ αντε γεια.μπαινει μεσα καμια 20-αρια ποντους,στεκεται κατακορυφα κ δε κουνιεται μια. Υ.Γ εχω αφησει 3-4 σε καποια σημεια στη χαλκιδα....

24. Τα παρακάτω μέλη 14 έκαναν Like!! στον thanasis.oe για αυτό το post.:

dimagge
    Επισκέπτης dimagge's Avatar
    χαχαχα... Θαναση εγω το καλαμι μου οταν ειμαι σε παραλια βαζω το μηχανακι μου παραλληλα στην θαλασσα και στριμωχνω το καλαμι αναμεσα στα ψαλιδια και στις ακτινες της πισω ροδας και δεν κουνιεται καθολου..

26. Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον dimagge για αυτό το post.:

Φήμη
    dragonzzr's Avatar
    Αναρτ.
    26
    ..Like!!
    4
    Time Online
    16 Hours 47 Minutes 3 Seconds
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Μπετοβεργα 60-80 ποντους, σωληνας Φ40 απο υδραυλικα ειδη, δεσιμο με 2 "γραβατες" = τελειο αποτελεσμα, ακομα και σε βραχια. Κοστος οχι πανω απο 3-5 ευρωπουλα για 2-3 βασεις...

28. Τα παρακάτω μέλη 5 έκαναν Like!! στον dragonzzr για αυτό το post.:

Φήμη
    Dimitris 1978's Avatar
    Περιοχή
    Κερατσίνι - Πειραιάς
    Αναρτ.
    95
    ..Like!!
    264
    Όνομα:
    Δημήτρης Ψαρρός
    Time Online
    1 Week 1 Day 11 Hours 31 Minutes 4 Seconds
    Avg. Time Online
    37 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    39
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από dragonzzr Προβολή Ανάρτησης
    Μπετοβεργα 60-80 ποντους, σωληνας Φ40 απο υδραυλικα ειδη, δεσιμο με 2 "γραβατες" = τελειο αποτελεσμα, ακομα και σε βραχια. Κοστος οχι πανω απο 3-5 ευρωπουλα για 2-3 βασεις...
    Για να το κάνω κατανοητό για τους φίλους που δεν κατέχουν από τεχνικά, ο σωλήνας Φ40 είναι PVC και οι <<γραβάτες>> λογικά είναι τα ΔΕΜΑΤΙΚΆ ΤΑΙΡΑΠ... και για να τα δέσεις με τον σωλήνα και την μπετόβεργα πρέπει να κάνεις 4 τρύπες με ανάλογη διάμετρο με το πάχος των ΤΑΙΡΑΠ.... και χωρίς τρύπες γίνετε απλά με τις τρύπες θα είναι ποιο σταθερό το δέσιμο μεταξύ τους.... Είναι ωραία κατασκευή εύκολη πάρα πολύ οικονομική και μπράβο στον φίλο που έδωσε λύση σε πολλούς από εμάς....

30. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Dimitris 1978 για αυτό το post.:

Φήμη
    dragonzzr's Avatar
    Αναρτ.
    26
    ..Like!!
    4
    Time Online
    16 Hours 47 Minutes 3 Seconds
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Πολυ ωραι το εξηγησες φιλε...το pvc μπορει να ειναι και Φ30, και οι τρυπες δεν ειναι καν απαραιτητες...απλα το "δενεις" σε δυο σημεια, ενα πανω στους 5 ποντους και ενα κατω το ιδιο και ειναι πληρως σταθερο...

32. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον dragonzzr για αυτό το post.:

Φήμη
    EΡΕΒΟΣ's Avatar
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Αναρτ.
    114
    ..Like!!
    450
    Όνομα:
    Σπυρος
    Time Online
    1 Week 2 Days 8 Hours 48 Minutes 27 Seconds
    Avg. Time Online
    41 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    35
    Καλησπερα παιδια,βρηκα αυτο το μαγαζι, pescaloccasione,και βλεπω βασεις/τριποδες σε καλες τιμες.Εχει κανενανς φιλος εμπειρια απο αυτο το καταστημα οσο αφορα την φερεγγυοτητα του και την ποιοτητα των προιοντων του;Ευχαριστω πολυ!

Moderator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    filosofos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα.
    Αναρτ.
    351
    ..Like!!
    1.147
    Όνομα:
    Βασίλης
    Time Online
    1 Month 3 Weeks 6 Days 7 Hours 50 Minutes 41 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 12 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    68
    Το site το έχω βρει εδώ και μηνες,αγορες δεν έχω κανει αλλά αν πληρωνεις με PayPal δεν θα εχεις θέμα .
    Τώρα για βάση πανω κάτω το ίδιο σου έρχεται και απο Ελλάδα αν σκεφτείς οτι θες +9€ μεταφορικά περίπου απο εκεί.
    Εγω έχω μια της Kali Kunnan και για τα χρήματα της είναι super.

35. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον filosofos για αυτό το post.:

Φήμη
    EΡΕΒΟΣ's Avatar
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Αναρτ.
    114
    ..Like!!
    450
    Όνομα:
    Σπυρος
    Time Online
    Avg. Time Online
    41 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    35
    Καλησπερα και παλι.Κοιτωντας καταστηματα στην Ελλαδα βλεπω να εχουν ολα την ιδια κλασσικη βαση- τριποδα για 2 καλαμια με ποτηρακια και υψος 1,80.Το θεμα ειναι πως αλλοι την εχουν 70 αν ειναι απο εταιρεια μαρκα,αλλοι 50 και αλλο 43.Επειδη φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο προιον αντιγραφης ,Κινας,διαφερουν σε κατι,κοιταω κατι η παιρνω οποια να ειναι;

Moderator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    filosofos's Avatar
    Περιοχή
    Χαλκίδα.
    Αναρτ.
    351
    ..Like!!
    1.147
    Όνομα:
    Βασίλης
    Time Online
    1 Month 3 Weeks 6 Days 7 Hours 50 Minutes 41 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 12 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    68
    Αν ψαχνεις μια surf βάση είναι αυτή που ειπες,τρίποδας γύρο στο 170-180 για δυο καλάμια.
    Τώρα η διάφορα τιμής που λες όπως λογικά καταλαβαίνει ο καθένας μας σχετίζεται με την εταιρεία, ποιότητα κατασκευής, έξτρα που ίσος διαθέτει και τέλος με το κέρδος που έχει ορίσει το κάθε καταστημα που τις πουλά.
    Το ενα καλό που έχουμε είναι η δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει μέσα απο το διαδίκτυο και στην καλύτερη τιμή.
    Ενα ακόμα καλο, για σένα μια και μένεις Αθήνα, να δεις απο κοντά σε κάποιο κατάστημα αυτή που σου έκατσε καλύτερα στο μάτι, πριν την αγορασεις.
    Τουλάχιστον σε αυτήν που επελεξα,έτυχε να την δω πρωτα απο κοντά οπου μετα εκανα την αγορά εκεί που υπήρχε σε χαμηλότερη τιμή.
    Προσοχή, δεν σε κατευθυνω,απλα μέχρι εκεί έπαιζε η τσέπη μου και για τα χρήματα είναι τίμια.

38. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον filosofos για αυτό το post.:

Φήμη
    EΡΕΒΟΣ's Avatar
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Αναρτ.
    114
    ..Like!!
    450
    Όνομα:
    Σπυρος
    Time Online
    Avg. Time Online
    41 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    35
    ''Τώρα η διάφορα τιμής που λες όπως λογικά καταλαβαίνει ο καθένας μας σχετίζεται με την εταιρεία, ποιότητα κατασκευής, έξτρα που ίσος διαθέτει και τέλος με το κέρδος που έχει ορίσει το κάθε καταστημα που τις πουλά''
    Aν εξαιρεσουμε την δικια σου που αντι αλυσιδας εχει μπρατσο,ισως για πιο σταθεροτητα,ΟΛΕΣ οι αλλες ειναι σαν να βγηκαν απο το ιδιο καλουπι,απαραλλαχτες.Τωρα αυτο που λες για διαφορετικη ποιοτητα μπορει δεν ξερω.Παντως αν κανενανς φιλος εχει φαει φολα με καμμια και θελει να μου το πει σε μνμ θα με υποχρεωνε μιας και ο χρονος μου να τρεχω στα μαγαζια ειναι λιγο περιορισμενος.

Φήμη
    G.oxygen's Avatar
    Αναρτ.
    1
    ..Like!!
    0
    Time Online
    6 Hours 57 Minutes 13 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Υπαρχει καποιος να πει τη γνωμη του για την αγορα μιας βασης carp που θέλω? Η βαση λέγεται rod-pod και ψαχνω συγκεκριμένα αυτήν που στηριζεται σε τριποδη η τετραποδη βαση τυπου surf, για να μην έχω τα καλάμια μου χαμηλά κάτω. Τιμη εως 100.
    Υψος απο εδαφος το μεγιστο δυνατο,
    ποιοτικα κουμπωματα δεσιματα με λιγοτερα πλαστικα μερη,αντοχης, γρηγορο στησιμο, για 3/4 καλαμια .. Βλεπω καποιες στα site αλλα βαζουν ενδεικτικες φωτο για καθε μαρκα και απο τα στοιχεία που βάζουν δεν μπορώ γενικά να συγκρινω. Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να τα δω από κοντά στημενα θα ήταν το καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+ Απάντηση στο Θέμα

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας